happy B-day

Ja nu är jag äntligen 18år!
Öpnnade paket på morgonen med påslakan,körlektioner, träningsjacka, armband + berlocker, boken "ego woman", pengar och lite sådär.
Om ett tag åker vi till Västerås då och jag hoppas jag kan hitta något på stan!


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

imorgon imorgon

jaha nu var denna jul över, utan någon julkänsla överhuvudtaget, så tråkigt.
Var ner till stallet på juldagen som då var julafton för oss, och åkte släde med syster och barnet i stallet. Har bara kört med vagn men nu fick vi ha en jättefin släde så de måste sett lite kul ut.
Senare droppa kusiner, moster, fredric och mormor in i huset och de var ju bara att proppa i sig mat, men jag äter faktis nästan ingenting på julbordet, vi gjorde ett + och hade med fetaost, det äter ju jag som fan!
Sen chillade vi, tog fula bilder på hemsidan i väntan på julklapparna, mycke flytta hemifrån saker fick jag som skålar, uppläggningsfat, matskålar, handdukar och sånt där, en röd bh jag ville ha, klänning och sånt där.
Men jag är nöjd, mest över att jag fick en gymboll! (pilates) så nu äre bara att köra på! Har ju faktis fått halkkörningen och inskrivning på trafikskolan med datatester också i julklapp
Fick bråttom sen för att fixa mig byta om och åka till fagersta men jag hann! Så det blev utgång efter lite kö med muucho people, men det var kul.  Bara att killar är svin märker man, nu menar jag inte bara mot mig.
 Idag gick jag upp efter 8 och red Morritz med katarina och shaquine, jättemysigt i pulsande snö och massa trav. Annars har jag typ inte gjort något, vänta på att dagen ska ta slut,
jag fyller ju faktis ååår imorgon!!
och planen är den att jag öppnar paket hemma sen vid 1-2 åker vi till Västerås och bokar in oss på hotellet på stan där vi ska övernatta, går ut på stan och shoppar, går på bion the next three days och äter ute någonstans. Och dagen efter åker vi till IKEA och handlar, äntligen dit!



Det bästa efter pilatesbollen, massor med rengöring, olja, nagelstärkande och allt man behöver



K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

julafton

Uppe med tuppen imorse, klockan 6 och åkte till stallet och gjorde iordning med dom andra och var ute och gick med några hästar, blev ingen julaftonsritt för de var så kallt.
Finns inte så mycket att göra nu, vi ska inte heller direkt fira jul idag eftersom mamma och syster jobbar idag, så vi firar med våran släkt imorgon på juldagen istället så morgondagen kan bli rätt stressig.
Men jag och syster öppnade iallafall morgonpaket när jag kom hem, naturgodis, SOLO tidning och parfymen forbidden rose som jag önskat mig så förstog nästan det, hihi. Den var liten men istället fick man med en body lotion & partyväska, toppen!
Katterna fick varsin råtta så dom leker för fullt, pepsi hoppas säkert en meter upp i luften så rolig, har redan haft av svansen på låtttaan :(



Det är nå vist med våran julgran, något som luktar ? 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

triss

Inget stall idag, åkt på en jävla förkylning så de bara rinner hela tiden, sitter med papper i nosen nu
Gick däremot och skrev in mig på trafikskolan i Norberg så nu kan jag köra tester hemma och där. Sen har jag övningskört och uträttat ärenden i Fagersta, parkering gillas inte...
Och dirr efter det gick jag till jenny och chili och fick en julklapp av massa lotter, hoppas det är någon vinst. Och chili fick ett ben som försvann på en gång. Granen är klädd och julskinkan gjord, fast den bryr jag mig inte om för jag äter inte


 

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Systemkameran / länka inlägget

   

minusgrader

buuurrrr, så kallt som det har varit idag borde inte vara tillåtet!
Igår var sista dagen i skolan så vi hade BF-dag, min grupp var kul och det gillas, vi kom faktis tvåa på en tävling så vi fick dumle, haha. Men jag tycker faktis att våran var mer fantasifull och utstickande från resten.
Drog en sväng till Avesta med sara och lollo och sen bestämde vi oss för att sova hos sara så åkte vi och basta och kasta oss i snön, kaaaalllllt! Sen färgade vi mitt hår som är något mer röd/orangeaktigt nu men rätt mörkt, men det är nice :)
Blivit sjukt förkyld så det bara svider under näsan, men hoppas orka upp imorgonbitti och gå till stallet för att hjälpa till och julpynta stallet, tradition så jag vill ju va med om ett tredje år.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

ten more days

så dåligt som jag sov inatt var bara konstigt och drömde om saker jag skulle göra , från klockan 4 tror jag att jag vaknade konstant varje halvtimma och kollade på klockan som aldrig blev mer.
Halkkörningen gick bra, det var bara jag och jesper och en kille till så det gick faktis bra, det jag klarade mellan konerna klarade inte dom och det dom klarade, klarade inte jag, haha. Men lyckades snurra runt en gång utan att veta vad jag skulle göra.
Men så jäkla skönt att det är gjort! Nu är det körlektioner,köra och teori som gäller härnäst. Det fick sluta med en donken också, mums!
Har gjort pipparkakor med syster efter jag kom hem, blev inte alls många men det gör inget, jag är inget stort fan av pepparkakor.
Kollade nyss på top model och enligt mig vann fel, Raina gillade jag så mycket mer, så skulle jag gärna se ut.
Nu kollar jag på morden i sandhamn men vet inte hur länge jag gör, vill kolla på datorn på gossip girl, ung&bortskämd och våra vänners liv

Imorgon är det sista dagen i skolan på detta år, naaaaaajs. Men vi ska bara göra massa aktiviteter eller nåt med år 1 & 2 på BF, får se vad det blir då.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

if you tolerate this your children will be next

lugn helg kan man då rakt säga, och jag är så glömsk så jag typ glömmer av vad jag gjort.
Men övningskört har jag mycket inför halkan imorgon, ser liiite fram emot det också!
Annars har jag bara varit hemma och i stallet, gjort rocky road idag med syster, sån där ni vet i choklad med mashmallows,pistagenötter,jordnötter och dumle, mumsmums
Innan det var ju jag och daphne ute och red med Linnea och Ingela i riktigt snöväder så man kanppt såg något, härligt i full galen galopp i pulsande snö, men sen var det en timmerbil över vägen där vi skulle så linnea visste en stig så vi hoppa av och gick den... I 20minuter irra vi runt med snö upp till knäna och de va fan jobbigare än att va ute och springa, haha. Men vi hitta fram till slut, så vi red i nästan 2 timmar, det är bra gjort
Sen har jag varit på julklappsbyte, fick en grimma, jag som inte har en häst, haha. Men jag böt med katarina så jag fick en tvål från klockargården istället så kanske ruben kan ha grimman

brinn snögubbe brinn

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

lägenhetshäng

inte orkat uppdatera något. Igår hade vi friskvårdsdag i skolan med simning,frukost,yoga/pilates massage och sånt där, super skönt var det. Somnde redan vid 10 igår så inatt ha jag sovit 10timmar, sjukt ovanligt för att vara mig.
Var också ute och sprang i onsdags tror jag det var, fick en kick när jag såg en sak så behövde komma ut med dålig energi
chockad, alltid kommer det något skit, jag hoppas hoppas det är okej
Nu sitter jag hundvakt åt chilivippen och kollar beck filmer :)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

trött tjej

sitter i sängen och måste börja läsa min svenska bok som ska vara klar imorgon.... haha
Har nyss bokat halkan med min vän jesper lind så nu är det jag som måste skärpa mig och ut och köra dom få dagarna som är dit, scaaary men lite kul också, faila på det vore det värsta bara. Känner att jag snart måste komma igång på riktigt och vara aktiv med körning och teori, nästa år ska jag ha kökort
Idag simmade jag med bea och lollo efter skolan, vi var så duktiga
Imorgon blir det att rida efter skolan, tänkte försöka styra ett lika bra pass med daphne som sist, och den träningsvärken sitter kvar än och det var i lördags... snacka om träning för låren, as bra för då rör jag ju mig också.  Får inte glömma att det är julbord i skolan!!!


K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

julklappar


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

hundfoto

Var ut och fotade chilivippen igår, superfina hund.
Och efter det bakade jag och syster lussebullar och en sats till idag!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Systemkameran / länka inlägget

   

lycka

Skulle egentligen lagt ut en bild när jag satt med en chokladmask i ansiktet men det var så sjukt fult, haha.
Andra och näst sista dagen på sista praktikplatsen, helt underbara barn som har sina vis. Har badat,klätt på och satt på en unge en blöja för första gången, och duktig var jag för jag klarat fast det var ett riktigt busfrö :)
Detta skulle jag helt klart kunna jobba med, mysiga kvällar med barnen och laga mat osv.
Men min dag gjordes helt av Daphne, vi red i paddocken och hon var hur fin som helst, så fin har hon nog aldrig varit med mig och hon arbetade riktigt och gick på tygeln massa massa i traven, åh så kul det var och beröm fick jag också, det kändes jäkligt bra.
Varit en lugn hemmakväll annars, gått en promenad med chili, ätit pizza och segat i sängen med popcorn. Imorgon är en ny dag så lär nog försöka somna in, inom kort
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

kvällsjobb

tjoho, har nyligen kommit hem från praktiken där jag trivdes väldigt bra och så söta barn men man får stå ut med lite gråt och dreggel, haha. Så vi satt och kollade på idol och åt popcorn det sista vi gjorde och ätit tacopaj och busat, jätte mysigt.
Imorgon börjar jag halv 9 så det blir väl inte jätte sent idag
Har inget vettigt att säga direkt så tjaaaarå :)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

vintertid

Nyss hemkommen från Avesta med mami, skulle åkt till västerås men det jag skulle kika efter fanns där. Synd bara var den randiga kavajen var nära att spricka bak och en missfärgning, men vi fick den istället billigare så den går ju att ha, så snygg så :)
Var till stallet imorse en snabbis innan vi åkte, känner att jag legat på latsidan med träning nu men är även förkyld och känner av i halsen, tycker inte att det bli någon riktig träning när jag bara går, kanske gångerna med chili då det går fortare och längre.
Igår var vi till Borlänge med min praktik och julhandlade, gud det var så roligt att vara med brukarna där och dom var så glada för att få åka iväg och shoppa, man blir så glad. Hittade även lite själv, julklappar,trosor,pannband och en klänning
Så igår var sista dagen med praktiken med dom men gud vad jag ska sakna dom, har haft jätteroliga veckor där. Idag är jag ledig och helgen ska jag vara med en annan avdelning där som är med barn som är på kortis. Blir nog kul :) , så det här blir mina daga att sova ut.
Håller på och plockar fram allt julpynt nu förutom granen och gör det mysigt här hemma.

Hittade sidan som man blir asful på så gick och tramsade med syster och hennes kille



K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

light explosion






K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Systemkameran / länka inlägget

   

blää

länge sen jag kände mig sjuk men när vi kom hem från Avesta slog det ner i mig och jag kände mig genast helt svag,förkyld,ont i halsen, trött och frussen. Men som tur var slapp jag kvällen i stallet idag. Har alltså varit i Avesta idag, inte i stan men utanför så jag har köpt lite julklappar så det var skönt.
Lekte med melissa igår så drog vi till emil där lite folk var som vi skjutsade till portan och andra till fagersta, sen var även vi på portan, tråkigt ställe säger jag men gott sällskap :)
Imorgon ska vi äta mat för att fira min mormor som fyller år idag, potatisgratäng,beasås och något till eftersom jag inte äter det kött dem gör. men gott gott! Sen kommer bästa kusiner så ska vi fika på elsas
Snart ska vi äta tacos iallafall, det är äg!

jag blir så arg,ledsen, besviken att man kan göra som du gjorde
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

christmas lights

sjukt, inatt drömde jag om att jag fick åka eller letade efter någon spelning som coldplay hade i annat land, säkert bara för att jag letat på ticnet och sökt var de ska spela, så får jag reda på idag att dom släppt en jullåt, mysigt och dom är helt underbart bra

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Jag diggar / länka inlägget

   

baka liten kaka

trodde inte det var sant när jag kollade på termometern imorse, 21 minusgrader!
Idag var det väldigt segt på praktiken men kan ju vara skönt det också, en mjuk pepparkaka gjordes med lingonglasyr. Aldrig hört förut så nu står jag hemma och gör en citron/lingon sockerkaka med lingonglasyr så får se vad det blir av den :)
Imorgon är det tandläkarbesök på schemat efter praktiken och laga min trasiga tand bl.a. Jag tycker inte om att man dregglar som ett as där...
Ska strax göra matlåda också, det är det lite jobbiga, bara massa pasta hela tiden, makaroner,fusilli,tortellini osv. ja det går ju inte utan knappt. Så nu gör jag fusilli med quornfärs med matlagningsgrädde, jättegott!
Iallafall, får se vad det blir av helgen. Skulle behöva plugga för jag har huuuuur mycket som helst och göra saker jag vill för nästa helg ska jag praktisera med utv.störda barn, då har jag provat på 3 jobb på en praktik, det är bra gjort (Y)

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget