redhead

justja, färgade systers bruna hår till rött igår men hur mycket som fastnar efter någon tvätt visar sig, tufft tufft! Jag längtar tills jag ska göra förändringen med mitt håår men väntar i risk för att det ska blekas för mycket nu.
Glömde också berätta nåågot så viktigt som att jag bokade tid på Lagunen igår till ögonbrynsplockning, så värt nu buskbryn!
Segt väder ute, hatahatahata. Var ner till stallet och mockade åt morritz och brille och gick en promenad med morrisen innan regnet föll som ett vrak, när jag cyklade hem... Men men iaf, annars har jag bara degat, kollade på ett one three hill avsnitt och tårarna föll som attan, så förstå när jag ska se mer av det. haha jag är extremt känslig vid sådana filmer/program. övningskörde till fagersta dit mamma skulle så köpte med dip hem så det och basta får bli min fredagkväll, det känns ganska skönt-
haha och just ja, dagblind så vet inte om det var i förrgår eller igår som jag var med Melissa ett tag, vi badade iaf jacuzzi hemma hos oliver och jääkla kanin! Jag som är så djurvän och klappade rabbit blev galen och bet mig i fingret så jag börja blöda och attakerade melissas fötter, hehehhe knäpp
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

svarta linjer

Tråkdagväder, städat hos mormor i fag för lite pengar, åkte hem med bussen full med skummisar som ska till festivalen i Norberg, haha.  Tror jag i sov i 2timmar också för jag hade så tråkigt.
Nu har skjortan,skorna och ringen kommit, även mamma & pappa har kommit hem från Åland och  hittade en liten läskande present (Y)
'

'
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i klädköp / länka inlägget

   

sommarhagar och grönt gräs

Nu har vi skjutsat ur Roquine på betet med sin mamma och syskon, så härligt att se dem springa runt så men attans fastna det inte riktigt på bild.
Blev "barnvakt" åt fölis britta medans Gennaro var ute och körde hennes mamma,sötisen hon då. Kanske erbjuden jobb när jag fyllt 18, hehe kan hoppas
Inväntar nu bara ork att fixa mig och vänner så ska vi ha en liten tacokväll här senare som jag hoppas blir bra!


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

smart-kul

tjohejs, har varit duktig och tvättat lite idag,målningen tog ca 3timmar att endast måla en box! en av 6 alltså, heh jobbigt. Men det var kul, har ju alltid tyckt och varit så nära som att välja bygg/måleri för det är ett yrke jag skulle kunna tänka mig :)
Baka blev nu ganska sent, hemmagjord pizza med syster & victor till lite snabba cash innan jag kom in i cs värld igen, just det, har letat måånga gånger och chansat till mitt lösenord men aldrig kommit in på över ett år, vad hitta jag nu? Jo lappen så nu kan jag spela lite,haha!




K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

flower

Usch va tråkigt jag har och vädret är sämst så vad kan man göra, har stor lust att baka med vet inte vad. Ska också och hjälpa katarina måla hästarnas boxar med ny vit färg, kommer bli superfint! :) Kändes väldigt lustigt och kul att se att en tycker jag tar underbara bilder och undrar om jag utbildar mig till fotograf, haha! jag som bara tar lite som alla andra :o
Antagligen så hade hon kikat mapp med foton jag tagit på facebook, kolla där ni!
Tack din mormor Melissa ;)

'
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Systemkameran / länka inlägget

   

grisvarning

''hade skrivit klar texten när internet började krångla så nu orkar jag inte skriva mycket, käkade ute igår med lite girls och gick upp och tittade hur queertopia festivalen var, mötte pierre och oliver där som planka in som såg billie and the vision men vi hörde och det var nice :) Gick in på campingen men kände inte oss hemma så vi gick, utom oliver heh. Skjutsade hem honom till karbis så kom i säng vid 2 och det var skönt!
Vaknade vid halv 12 och åkte till hästarna på betet med Katarina och smorde på salva och flugspray på pållarna, snart åker roquine ut till dom och daphne hem efter ett tag, mycket bra :)
Efter det åkte familjen till ett griscafé utanför Hedemora och gyyyd va söta piggisar och särskilt de små när de kuta runt!












K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

13:25

hejsan hoppsan, ligger i sängen och myser med datorn men tänkte snart hoppa in i duschen. Mam och pap har varit i Örebro så vi har varit lite ensamma inatt viket jag gillar, gick med Morritz igår och longerade brille i stallet och sedan kom beafis & louie hit ett tag. Jag började kolla på remember me men utan text och klockan 3 gav jag upp så får försöka kolla klart på den sen.
Det är ju lite homofestival (queertopia) i Norberg, ganska coolt ändå att det är här, men vi tjejer ska ses och hoppas alla kan för en gångs skull som vore så kul, så sa vi väl kanske äta en bit ute och gå upp och kika kanske :) billy the vision and the dancers spelar ju där!
Ska också bara säga att det är så sjuka saker man kan drömma och samma person så ofta!

K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

music

Delar med mig av låtar som spelas om,om och om igen hos mig (Y)

Teddybears STHLM – Yours To Keep
Daniel Adams-Ray – Dum av dig
Vampire Weekend – M79
Tove Styrke – Million Pieces
Oskar Linnros – Genom eld
Oskar Linnros – Debut
Flo Rida – Club Can't Handle Me - Feat. David Guetta
Keane – Stop For A Minute
Swedish House Mafia – One (Your Name) [feat. Pharrell] {Radio Edit}
Kent – Team building
Miike Snow – Plastic Jungle
Eminem – Love The Way You Lie
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

beställning


Transparent skjorta

Stövletter i modell som jag suktat länge för, bara synd utan några detaljer
K O M M E N T E R A (3)
publicerat i klädköp / länka inlägget

   

daydreaming


K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Systemkameran / länka inlägget

   

billie holiday

yo folks, dåligt med uppdatering jag vet.
Klassfesten va kul iaf, åkte hem med bil full med sjungade guys på natten och somnade gott, tur 'hade jag att må bra dagen efter höhö, faktis ute och övningskörde 2gånger då och gick promenad, dags för uppkörning snart sa pappa och att körkortet blir billigt, heh nejdå men det är ju kul att höra 'när det går bra!
Fråga inte var alla oppostrofer eller va'd de heter kommer ifrån för de 'kommer när man sudd'ar, cpcpcpcpcp
Umgicks med melissa i förrgår, tog med lite killar och spelade fotboll tills bollen försvann, hah suck.
Och igår var jag till Avest'a med mamma men hitta ingenting, crazy, det jag ville ha 'var slut så nu ahr vi beställt som kommer sen. Köpte' i'af en skyddsväst till pållisarna. Red' barbacka med Linnea på Ingela', supermjuk och überbra! :) Hade aldrig provat trava' utan sadel förut så det var spännande' och kul när de gick bra, kände ibland att de va nära att jag ramla av, ooopsi! Gick en promenad med Morritz sen, när jag kom tillbaka stog britta (fölet) utanför hagen och åt gräs, så chockad som jag blev försökte jag muta in henne men hon ville inte alls och inte stå still, ändå kuta hon in i stallet och skrek efter mamsing, till sist smet hon under tråden som hon måste gjort ut också, galen brud. 
Än så länge idag har jag vart ner till rockan sockan i stallet och fixa, sprang en' vända också så skitbra. Känns faktis kul att jag på kort tid höra att jag' börja försvinnat, nej men slankare ut, asbra för jag ser det inte!
Föresten så har jag fått blåmärken på insidan av låren från igår, haha!
'Ska försöka hinna städa rummet lite innan melissa kommer hit senare idag också, skojj :)

Här får ni dagens fast lite snusk och jag förstår inte alls hur hon lyckades skita UTANFÖR, hah kul tjej

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

.

inte blev de nå ridning för hästen melissa skulle ha hade tappat baksko och en halv baksko, haha åh så himla typiskt och tråkigt, men vad gör man.
Nu duschar liss then it´s my turn och sen gör vi väl något och åker ut till Hanna i Klingabo och förbereder lite :) Får se om jag sover hemma eller ej, vore skönt

Tog ett dopp i bågen igår gjorde vi med hannis och camilla,söönt.
TJARÅ!
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

tjoho!

Sitter ni och väntar tills de ska beställas pizza och sedan åka till Karbenning och sova hos Melissa :) Imorgon hoppas jag att vi kanske skulle rida islandshästarna och sedan på klassfest hos hannis i lilla Klingbo med gamla klassen, kära 9D <3
Så de blir nog superkul ;D
Vi träffades igår också några från gamla klassen vid sjön plus louiie och kakke, grillade mashmallows och såndärnt till regnet kom, sug.
Får se om jag kanske skulle ta mig upp en sväng på Ingela på söndag och Linnea på brille också :) Nu åker ju Daphne också på betet så tråkigt så tråkigt.
Nu är det bara att bestämma om jag ska ta med mig vin eller cider, höhö
Ha de gött all of you!

blä att man drömmer om personen när man sett den, kanske en saknad?
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

sommardagar








K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Systemkameran / länka inlägget

   

what a feeling

woho datorn här, bilderna från Olsbenning och ruben,shaquine och deras kamrat på betet









Jag dör hur sjukt fin Shaquine blir på alla bilder jääämt!


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Systemkameran / länka inlägget

   

don´t blame it on sunshine

och idag (igår nu) har det varit varmt varmt igen, tog bussen till Fagersta och simhallen med sara och en hon känner så nu har vi lekt av oss i poolen, haha. men det och att ligga och sola lönar sig, jag kom hem bränd över hela kroppen kan man nog nästan säga, hehe jag lyckas. Det är så snyggt med en vit rumpis, heh not. Tog fram vattenspridaren här hemma också så småsprang lite genom den också. Kan också säga att datorn är på lagning än så kan inte lägga in bilder från systemkameran, it sucks.
Har bänkat ner med täcke och kudde i soffan så tänkte ta slagget nere i soffan istället som jag hoppas blir svalare, tur hänger katt oliver med mig även dit, bebis hjärta som alltid sover med mig

ibland undrar jag vad du tänker


även om jag inbillar att det är brunt är det mesta rött,än så länge iaf böhö
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

funbox må jag kalla det



K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Jag diggar / länka inlägget

   

Nyköping och sol

har inte haft ork att uppdatera men det var supertrevligt och lätt värt pengarna i Nyköping :)
Vi fixade desserter och välkomsbål, fyllde på med vin, mat, diskade osv. inget direkt ansträngande utan bara kul för oss, vi fick ju även ta från den fin fina kylen på kvällningen så det blev lite smak av cider, rödvin och rosévin, fiiiint!
Dansa loss gjorde vi i köket också som var pinsamt kul, man orkade inte bry sig och vid halv 3 kanske gick vi och la oss medans de vuxna parta vidare. Sov som en stock och på morgonen var det inte så mycket att göra än packa ihop och sånt därnt, jätte jättre trevliga var dom :) Och när det var som varmast, 34grader satt vi i bilen på väg hem i någon timme och där satt vi och höll på att dö.
Var väl ungefär det, åkte ner till roquine när jag kom hem och sedan fotboll och de väl baskemig i sista stund Spanien tog hem guldet och jag blev sååå glad!





K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

nyköping nästa

hinner inte skriva mycket för nu ska jag strax sova.
Gick super att rida Daphne idag, så härligt. Sen kom emma till stallet innan vi gick och köpte glass med bea & lagge och  elin sen,tittade på loppen på byn, så glad att se mina barn från praktiken och att dom blev så glada att se mig när dom sprang så jag kunde grina haha.
Klockan är ställd på något efter halv6 , herregud. Cykla till stallet och mata hästarna och släppa ut dom + mock, sen drar jag emma och elin till nyköping och så peppad och kul de ska bli, speciellt om vi fick smaka alkohol också ;) hhe nejdå. eller jo . Känns som en eva&adam dröm, hah ja ni förstår om ni sett filmen när de serverar på ett kalas.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

sko nojja

Här kommer lite läckra skor men jag säger inte att jag skulle kunna gå i alla åhnej det är mest kilklack som passar mig och min balans bäst, hehe.

Men dessa var ändå en favorit som jag gärna gärna vill ha.  dinsko.se 499:-

Gladiator i kilklacksmodell have2have.se 598:-

sommarsöta kilklackar have2have.se 398 :-

have2have.se 598:-

men dessa från nelly.se blir istället ett budgetfynd från de övre för endast 399:-
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Jag diggar / länka inlägget

   

flyfresh

ursäkta men jag tycker det är hemskt tråkigt att skriva utan att kunna lägga ut bilder. Det stationära datorn är på inlämning så kan inte lägga in bilder från systemkameran på min fina kebabsallad och de underbara bullarna jag bakat i veckan.
Annars då, stack till simhallen och stekte med louie igår så bränna har jag fått. Sen stack vi med resten och lagge på Eclipse i Västerås och så braaa, jacob är hjärta. Var ner till Rouquine idag eftersom jag är husse åt henne hela veckan, sprang en tur i skogen mitt i allt så skönt men dumma axel och dåliga kondis, höhö. Åkte hem ett tag, vad gjorde jag, sov lite, åkte tillbaka och betade henne och gav henne föda. Övningskörde med papi till Olsbenning och kollade till hästarna som är på bete som hade det bra men lite för bitna stackars Ruben, så dom korten kommer inte heller upp nu, bläblä.
Idag fick jag min hatt från HM också efter huuuundra år, snabba HM ibland.

Helgen är så sjukt planerad nu så vet inte vad men så glad!
Imorgon ska vi till simhallen med bad och sol hoppas jag. Sen måste jag mocka åt stora bebisen och sköta om henne och göra något kul med Brille.Lyckades byta med Vickan så jag rider Daphne imorgon istället för söndag vilket är sjukt bra och så taggad att rida i full fart. Sen hoppas jag få göra något kul på kvällen också, men måste i säng tidigt. Vid 6 ska jag vara vid stallet på lördagmorgon och ge mat och släppa ut vännerna i hagarna och mocka åt Rouqine i full rush.  Halv 9 måste jag vara i Fagersta för att därifrån åka till Nyköping med Emma & Elin och hjälpa till på kalas och diska och servera för en peng, hur bra och kul som helst. Känns så Eva & Adam, haha! ;)
Så jag hoppas det blir så för nu är jag så peppad, sen sover vi kvar och kommer hem på söndagen i tid hoppas jag så jag hinner mocka. Böt ju så jag inte har Daphne på söndag iaf så det var skönt.  Ödet utvisar :) Annars har jag underbar hjälp som gör det åt mig och det tackar jag så för.
Sen final i VM så vilken toppen helg bara Spanien tar hem guldet!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

skisser för sommaren

kanske ska ta & uppdatera och berätta att jag lever, vi åkte hem på eftermiddagen igår efter dagar med underbara artister och stekhett väder.  Kan göra en liten rank av några artister så att kent,miike snow,the kooks,vampire weekend, andreas grega osv. Det kan inte blivit mycket bättre, kent var så mäktigt med så många åskådare även om jag inte hade fullt minne av allt där där men jag sjöng för full hals med en louise framför mig och en oliver bakom, så nu längtar jag till götet och kent igeeen! Och inte trodde jag heller att miike snow skulle vara så bra men sara var så glad att jag äntligen fick med mig någon för dom var så jäkla bra live också!
Så sliten,svettig och äcklig blir man, men det är det värt!
Bilder kommer antaligen senare.
Trots alla omständigheter och bajs som blev idag så åkte jag med mami & papi med båten i semla till söderbärke och tog ett dopp och massa tupplurar hela dagen. Så kan ju slänga in bild så ni får se tröjan jag beställde och det mamma kom på att vi skulle beställa idag. heh! För jag diggar att mamma också började digga miike snow

Ett stycke kent box med galna 10skivor ,kontantkort så jag kan ha andra mobilen i stallet, tröja och miike snow skivan, yey!



K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget