choose love

nu är det snart dags att ta slagget för att orka upp imorgon, shit vi åker till P&L, jag längtar som ett as och alla bra band jag känner bara ååååh!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

galopp

att jag kunde bli så nöjd med den här dagen, det som gjorde mig så glad var dääpphne. När jag klippt hår (frisören tyckte också jag skulle passa asbra i den hårfärgen jag vill göra men tycker också jag ska vänta så det inte bleks så det gör jag) red jag och Daphne ut med Linnea & Ingela och det gick såhääääääääääääär bra och var såhäääääääääääär kul! Roligaste vägen där vi kunde galoppera loss och jag älskare!  En riktigt svettig pärla blir hon, blir så happyfaace på na! Så den tar vi många fler gånger linnea ;D
Sen åkte jag och lollo och doppa oss i sjön lite, huhu lite kallt först.
Nu tänker jag kolla vampire diaries. Nej tänker jag inte alls jag undrar vart fan det tagit vägen, slut?!
2 dagar va. peace and love

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

giving up the gun

sprang jag imorse? heh nej tänkte väl det. Sov i någon timme till när jag kom hem ist. Hade velat åkt med till Fagersta men skulle bara hunnit i 1-2timmar tills jag var tvungen att ta buss hem för ska och cutta håret litegrann ju. Sen fick jag rida Daphne så ska rida ut med Linnea efter det :) Sen lär jag göra något med brille så han och jag kan väl springa kanske, höh.
Tackar han där uppe också att jag hinner se matchen mellan Spanien & Portugal imorgon, annars hade jag inte åkt på onsdag.. heh skämt.
 Nej men vill att båda lagen ska gå vidare så bajs.

Nu ska jag äta något och försöka börja kika kläder till p&l, tjo
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

sommar

alooha,  fy så strålande väder idag. Inte för jag minns exakt men låg ute & solade ett slag tills lollo och jag bestämde oss för att åka ner till sjön så nu har vi badat lite mer också (y) har fått snygg röd bränna runt troskanten och under bikiniöverdelen satt, as snyggt.
Har också varit i stallet som vanligt denna vecka, sen utmanade Alexander ( ägarens son ) mig på kubb så blev kvar på ett parti kubb med hela familjen och morföäldrar, höh.  Fast vi tjejer förlora, bläblä
Hade velat springa idag men hade små skor på mig så har blåsor nu.. Men ska upp till stallet 6 imorgonbitti på utsläppet så får se om jag orkar springa då eller ej. Sen får vi se vad vi skulle göra om vi stannar i norrberg?
Och sen ska jag faktis och klippa mig, huhu. Nej men det behövs tas bort lite slitet ba. Kikar fotboll och vill att Mexico ska vinna ju. men men, är nervös för nu är peace & love nära, shit.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

knott (y)

här kära vänner, har ni sett fräschare rygg och armar? så ser mina ut just nu från gårdagen, förstår inte att det alltid blir som värst på mig, inatt var det stora bölder men nu massa prickar bara som börjar klia igen jävla knott!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

en midsommarnattsdröm

shulalala, är helt vaken vid liv nu. Har varit ner i stallet ett tag och betat rockan sockan och sådär bara. Drog tillslut på partaj i flängan igår med idus & louie för annars hade jag nog setat hemma bara. Det var väl helt okej,det räcker väl med att säga så heh. nej men jag gillar att träffa folk och umgås.  Vid 5 kunde jag somna, ja vi gick alltså hem också så fyfan va fötterna blev döda och har ont i hela kroppen typ.
Men innan var jag & louise ute och lekte lite med kameran, så här är våra minuter i bild

I said: Monkeyface!    sedär va annorlunda man kan se ut, så ful





K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Systemkameran / länka inlägget

   

flowerpower




usch...
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Systemkameran / länka inlägget

   

glasäpplen

nu är mobil hämtad, på radion spelades kents nya Gamla Ullevi, så braa!  så nu har jag tagit bort att bilder på gamla och laddat över så tänkte slänga in en massa såna, heh det får ni stå ut med, men känner ni att någon ska bort, tell me!
Har också cyklat och plockat lupiner till mamma när vi kom hem :}
Och just ja! Mer i avesta, köpte en bh utan band till p&l kanske och det svart/vit randiga linnet jag ville ha förut fanns nu, så jag slängde mig på det, tur tur!
Och en sak till, idag fick vi Kent skivan i brevlådan!  Otroligt så nu hinner jag höra alla nya innan p&l lite iaf (y)







K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

in search of

tjoho var ner till stallet vid 9 och red Ingela åt Linnea som måste fått sig ett gott skratt igen ;) Riktigt pigg var Ingela och kuta kuta snabbare hela tiden och då lyckas jag alltid tappa ur fötterna när man rider i paddocken -.- Men annars gick det väl bra med söthöna :D Annars var det vanlig skötsel av Rouqine och beta henne ett tag. Nu verkar solen inte vilja komma fram så mycket , suck.
Igår var jag duktig iaf och sprang med stallhunden Alice när jag kom hem från fagersta och sedan sprang jag själv också så jäklar va trött jag var. Och dirr jag kommer hem kommer papi med mer jobb att slänga på stubbar och grenar på lasten hem -.- kollade fotboll sen men somnade lika snabbt (y)

Hoppas på att vi ska åka och hämta min mobil idag som äntligen har kommit, har längtat så mucho!
Slänger in lite mer bilder från stallis i tisdags eller när det var, har inte tagit på mycket mer så !





K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

brittis

Måste bara lägga in på Brittas stil att äta gräs, haha så himla sött! :D
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

häst & värme

hallå hallå, först kan jag ta och säga att den bärbara är på lagning så vet inte hur mycket jag kommer sitta vid datorn här nere, segaste i världen..
aja, iaf så var jag i stallet från kl halv 12 kanske till halv 5, en riktig dag alltså. Ridturen med Linnea & Paulina var jätte härlig, att få rida vid ängar och att galoppera när Daphne är världens bästa(Y)  Följde med Linnea och köra brille, så klantig som jag är skulle jag ställa mig upp och se bättre på vägen då vagnen rulla och stanna så vi trodde jag skulle flyga över kanten x) Sen tog jag ju hand om stora tjejen som är så fin om benet, stackars som bara står inne blir helt stressad och hur svettig som helst. Så ni får en bild på hennes fina ben.
Sen hann jag sola lite sen gick jag och lollo och köpte twister och ner till sjön ett tag, sen ville jag jätte gärna ha chips och dip ikväll, så det köpte vi båda (Y)
Ska försöka hålla mig vaken och se fotbollen med Mexiko inatt, men de får vi se..


Paulina och nya Clark :)

Bästa bästa daphne

Har fler jag jätte gärna vill lägga ut men har inte alls tid, tjarå
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

yey

helt underbart, strålande. Bästa portugal spöade upp koreanerna totalt med hela 7-0, målen rasade in! Och så glad att Ronaldo fick komma med ett mål också (y)
Vet inte varför men Portugal har alltid varit min topp, favorit, inte bara laget utan landet, skulle inte tacka nej till en resa dit :)

Efter det kunde jag åka ner till stallet, Roquine såg riktigt eländig ut på benet, stackars pluttan :(  Hon började med att ha sönder lädergrimman, höh (Y) Sen mockade jag och körde brillebus, liade gräs åt hästarna och tog in hästar med Carina och sånrt därnt,lyckades fota lite också men vill få fina på blommor vilket jag hoppas jag får tid till imorgon. sen var det bara pysa hem till Spaniens match mot Honduras som dom vann, bra bra!

Imorgon blir det mock mock i omgångar åt Roquine om hon står inne, sen ska jag rida ut på Daphnis med Linnea med Ingela och Paulina med sin nya pålle Clark som kom idag :)

Nu ska jag tipsa er om en av Kents nya låtar från skivan " en plats i solen " som nu släppts
Kent – Gamla Ullevi
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

fussball

hann inte ner till stallet och grejja innan VM matchen för nu är dom på G! så det får bli efteråt på eftermiddagen för det här måste jag se.
Men är ändå lite besviken för jag trodde ett känt ansikte som nuno gomes skulle vara med men icke, eller?
Men Ronaldo, grrr!
Nej nu är dom igång, tjaarå!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

häst fotboll klipp

inte överdrivet många läsare men betydligt mer sidvisningar. Känns som jag bara skriver ovärt, orkar inte engagera mig i att direkt skriva om samhällsnyheter.
Mer om vad jag gör heh :]  Idag började mitt högra öga grina som igår när vi åkte hem, vet inte om jag håller på att få tillbaka pollen eller va det nu är för allergi, som mest tar på ena ögat haha.
Var kanske det som gjorde att jag var snorig idag så skippade att rida fast jag fick, men vi hämtade hem tösen och annars har jag bara, hittat cyeklbyxorna!! kikat på VM, yey brasilien äg. Men imorgon är det dags för portugal, det bästa enligt mig. Sen har jag klippt av en tröja jag fick ta hos en pojke som ska bli ett linne, men inte kan jag kalla att det är lika på sidorna, haha nej nej och sen att hela bh:n kommer synas är en annan sak också. men skulle börja sy men symaskiner är inte min grej, vi är osams.
Så det slutade med att den står kvar där nere på köksbordet, fy den.
Nu har jag inget mer att uppdatera om,  tjoooong!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

blåjeans

Hey, w'zup?  det ska jag berätta för er, håller på och äter vattenmelon och faktis städa rummet lite. Jätte ledsen att jag inte hittar mina svarta cykelbyxor som jag använt en gång vad jag vet, känner ni inte igen ett par hemma hos er är det mina. Men jag antar och hoppas att dom gömmer sig här ba.
Tidigare var jag ensam hemma så dammsög nedervåningen i mina kilklackskor, hah dom är så bekväma.
Sen kommer katarina och plockar upp mig med transporten så ska vi hämta hem Roquine från betet som ska opereras imorgon och stå i sjukhage hemma i veckor sen. Så nästa vecka är hon min så jag ska mocka och pyssla om frökenfia så hon mår bra :) Ska också förhoppningsvis köra brille imorgon och rida Daphne på tisdag och lördag, kanske med Linnea en dag också ? :)
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

jobbjobbjobb

eeey, idag har jag varit medom en riktigt lång dag, nu har jag varit vaken i ... ska bara räkna... 18timmar! Cyklade till stallet till 7 och började kratta hagar och slänga skräp osv. det tog inte lång tid innan myggen hittade mig, hela armarna fulla och pannan, hah snyggt så helt röd var jag i pannan så fick använda myggtvål och hästarnas myggspray i pannan och armarna, kände att blickarna drog till min fina panna (Y) Vid 2 var jag hemma kanske, åkte till nästa jobb med papi och fällde träd och slängde i högar för att tjäna någon liten cashsumma iaf.

Sedan blev det något så roligare som att åka bil med emma första gången med henne och sara & louise. Vi hyrde film och såg hos sara och sånt därnt. Emma skjutsade hem oss och nu sitter jag här bänkad, pumpar peace and love musik och spekulerar spelschemat, nu är det nära!

Nej nu har jag inget vettigt att skriva, inte för det andra va heller heh. men tänkte om ni ville veta bara liks. Ist får ni ett träd som ropar " tiiimber"
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

counting the days

Nej det blev inte att åka ut igår så vi gjorde det idag efter halv 10 kanske , då det regnade så tusan så hästisarna var nog glada att se oss med lite äpplen. Men det gick över så vi plockade lite lupiner och sedan åkte jag hem och böt om och cyklade till stallet i tur för de inte regnade och red daaphne. Och mysi mysi hästar äger lite. äntligen duschat och handlat på ica med syster för idag igen ska jag äta tacos, heh.
Frågade katarina vilken tid det var att städa i stallet och hagarna imorgon, skulle aldrig frågat hah. Ska va där 7 imorgonbitti och ta med frukosten dit :] Nejmen det går nog bra! Sen hoppas jag få åka lite bil.
Så får lägga mig i tid idag alltså.

Här kommer en ful bild där jag försökte stryka under banden jag vill se mest, visst vill man se typ Jay-Z men det är för att han är känd och them crooked vultures för att foo fighters sångare (Dave Grohl) är med där och donkeyboy och lasse lindh för att man vet att någon låt som är bra men vet inte många. Eller ja några fler såna band är med
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

djungelns lag

hallåådär kötta blåbääär.
Idag var en seg dag, vaknade tidigare än jag vill som vanligt, låg och försöka pressa ett tag men det blev tråkigt.  skulle ner och köra brille men fick höra att han redan varit ute, hah suck. Men gick iaf och hälsade på pållarna och lilla britta började gå efter mig ist för mamma, hah sötfis :)
Sedan rensade jag lite rabatt men sen dök sniglar och en groda upp, det var bara nog! Jag och lollo gick och köpte glass och satt på bryggan och jäklar va killar kan va dumma mot barn, få men för livet haha.
Nu väntar jag bara på att Katarina ska ringa så ska jag åka med och hjälpa att spruta hästarna med myggmedel och grejs i Olsbenning :)

Och just det lollo , här ser du ett prov på hur tältet såg ut, vi får plats om vi ska ha det!


ful tummen upp
K O M M E N T E R A (3)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

00:37

nattbloggar yoyo.
Jag var så himla säker och jag visste det! Vår kära vän emma grejjade körkort idag så vi är så stolta och glada för din skull nu emma! :D:D
Jag och lollo hängde på ica och konsum och ville överraska med tårta eller dyl. men kom på att det var tacobuffé idag, så vi frågade helt enkelt så vi drog dit med henne och martina, skapligt gott och lika mätt varje gång (y)
Sedan hängde vi runt lite, nu har jag nyss ätit massa popcorn och ska bränna på eva & adam ( ni som inte vet så är det den bästa boxen man kan ha,så jag är glad att jag fick den av johan förut. ingen älskar eva & adam som mig <3 )

Imorgon ska jag köra lilla brillisen i stallet antaligen, hih mysis. jag sitter i en liten kärra bakom och fixar farten så går det undan, fast skulle ju kunna tömköra så jag också får röra på mig och springa efter. Vill ju göra någon slags träning varje dag (Y)

Det här var min moment,    peace fifän.
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

sol

dagen har inte kommit så långt men har redan hunnit grina och kisselura i skogen, heh. Duktig bine, jag var ute och sprang lite kors och tvärs, rädd att jag skulle komma fel i skogen så la ut grenar där jag kom ifrån hehe. Men jag kom allt rätt, sen sprang jag lite hit och dit. Väl hemma gjorde jag någon situp och hoppade matta med studs. Och igår simmade ju mamma och jag, och jag fick köra ensam med mamma för första gången, heh lite nervös var hon.  Senare var jag ute och gick en sväng (y)
Nu sitter jag och väntar och hoppas att tjejjorna ville göra något och kanske grilla engångs grill.
Väldigt sugen på att fota fin natur också.
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

en plats i solen

30juni, släpps nya albumet och shit vad jag låter som en tönt, men lilla mamma hade redan bokat skivan i smyg :)
1 juli

7 augusti

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

längtan

bra saker sker.
Lovet känns så hiiimla segt, vad ska man göra liksom när det inte är sol?
Övningskörde iaf till Avesta och kikade mobil och körde hem, och vi överlevde så jag antar att det gick dugligt :)
Så nu är en fåne beställd, en samsung jet, JAG aldrig hört någon som har en sån så det blir nog kul att se sig lite ensam om den i denna trakt, det är ju trots allt sony ericsson som säljer mest antar jag, och det skippar jag den här gången tragiskt men sant, har haft samsung förut så det litar jag på ändå.
Sedan gick jag och mami ut och gick en promenad och sist in på konsum och hämtade ut biljetterna till kent, ja det blev på riktigt, det sker! Så den 7augusti klockan 8 står familjen bänkade för Kent och det känns hur jävla grymt som helst. Peace and love om någon få vecka och sedan kent igen på det, härligt
Sen åt vi bakad potatis med röra och jag kollade top model finalen.
Och nu sitter jag bara här, vad står på tur att göra, lite tomt. Har iaf spelat massa trafikspel idag också vilket bara är att nöta nöta nöta.
Imorgon åker jag iaf över och simmar med mamma :)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

sommarlov och studentfirande

Slutade skolan i fredags, ingen speciell avslutning sådär i tråkigt väder men gick iaf hem till sara efter avslutningen med henne och lollo och bakade en annorlunda tårta och sedan städade vi litepå flora innan vi gick tillbaka och kollade på film och jag somnade heh.
Igår var det tagga och blåsa ballonger här hemma i förberedelse tills släkt kom efter systers student. Alla var jättefina och kan inte förstå att vi ska stå där nästa år. Kollade på flaken och allt med loouie, hon var glad. Sen åkte vi hem med kusinerna och mormor och åt mat och tårta med bus.
Fick lite pengar i present och halsband jag velat få & en helg i Göteborg i augusti med family på hotell, vilket betyder shopping och Lisebeeeeeerg så fysatan va kul!
Igår var lollo och bea här och prata och dippa lite, kom på att kent har sommarturné så kollade när dom spelade för har velat se i eskilstuna eller stockholm. Längst bak kollade jag noga och såg i Göteborg, den helgen vi ska dit, SPELAR DOM
Så tog mitt lilla snack med pappsen som också gillar så ska vi försöka få med syster så vi kan gå allihopa där på kvällen, shit va dröm för de räcker ju inte med dem på peace & love.
Så nu är jag extas och full av hopp.





K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

smärta

jag kan gott klaga lika mycket som de andra om hur ont de har i kroppen efter att åkt tub igår, det är hemskt hur jävla ont man kan få precis överallt, t.o.m PÅ halsen, så nu har jag käkat ibumetin i hopp om hjälp. och jag åkte 3 gånger alltså mer, har bara mig själv att skylla men så kul!
När jag kom ner till stallet föresten så var nutsi & belinda också påväg till bete så fick säga ajdö över sommaren, usch och fy, sen hämtade jag rouqine så daphne blev själv i hagen, alla ungar borta nu. Plus att rouqine väger väl 500-600kg och trampa mig på foten med frambenet och sedan bakbenet lååångsamt, riktigt skönt må jag lova så foten mår bra! Dom andra busarna hade det bra när vi kom med sista av daphnes barn till olsbenning,javisst det är en riktigt morsa till bästa barnen jag rider! nu är det mat och chill för dem.
idag är det 3 veckor till peace & love och imorgon kommer bandsläpp, nervositet

godnatt!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

bra dag

hemma på en snabbvisit. nyss varit och ridit daphne och hujedamig va bra det gick, riktigt stolt över oss, så duktig i trav och galopp för jag älskar den farten!
Om 20min ska jag ner igen för då ska jag åka med när vi släpper roquine på bete med syskonen i olsbenning, men tyvärr får hon inte vara där lika länge men hon är stark och ska klara sig.

Idag klarade vi matteprovet också, så stolta över oss! ett fel bara så det känns bra, efter det käkade vi kina och det var ganska så gott ändå men inte min favorit om jag ska lägga ner pengar på mat.
Imorgon ska vi vandra med 15kg packning, håll tummarna för att jag får en ryggsäck och att mina axlar inte pajjar helt (Y)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget