strömsholm

heeeeeeeeeeelt galet, fel häst märkte jag idag, hehe
Det var ju alltså Shaquine vi åkte och löshoppade med!
Plockades upp efter skolan så åkte vi till Strömsholm, fint där måste jag säga och super duktig var hon :)
Försökte få tag på min vän Hanna som går i skola där men fick inget napp, förns va var påväg hem, synd det.
Hann inte och var inte så hungrig så äter min baguette nu och myser i sängen och längtar tills praktiken imorgon,sen dröjer det en vecka igen , gud.
Och ska söka upp ett till arbete imorgon och sen ner & borsta shaquine och ruben.
Fredagen kan kännas lite körig, ska rida Daphne och sedan kommer kusinerna & mormor och ska äta påskmat här, kanske gå ner till stallet med pojkarna och på kvällen iväg till lokalfest i Fagersta, får ser hur allt blir :)

Och glad är jag att Arman vann mästarnas mästare igår, yeahgo!

Ruben & Shaquine
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

vilken härli' dag

niiiiiiiice
Idag har varit
en helt lagomt bra dag! Fast okej kom nästan försent till praktiken, eller kom precis när vi skulle gå till idrotten men tur såg barnen mig komma och sprang och hämtade mig, haha Och idag fick vi påskmat, mums! fast det jag hurrar för mest är nog att det fanns fetaost & baguett med vitlökssmör och rulltårta till efterrätt (Y)
Barnen fick skriva en hönssaga och jag likaså,dom tyckte min var så fin och bra när läraren läste upp den, hah

Idag var min längsta dag, halv 3 så fick rätta matteböcker, woooho
Sen frågade jag jobb på hotellet men dom hade andra också men hon tog mitt nummer iallafall, sen var jag på sjukgymnastik, vi bestämde ingen ny tid utan ska ha uppehåll och se om det blir bättre, fått ett personligt tränignsschema med övningar som jag ska göra iaf. Sen var jag ute och gick och mötte Katarina från stallet så jag gick vägen tillbaka igen och gick med hela vägen till stallet så vi hann prata rejält och riktigt skönt väder.

Imorgon är våran enda dag i skolan, en skön sådan hoppas jag!
och efter trafikkunskapen ska jag förmodligen och hoppas väldigt mycket på att åka till Strömsholm!
Katarina frågade idag och jag ville följa med när Rouquine ska dit och löshoppa, aldrig varit där så klart jag vill det och att få se henne hoppa där, mysi

Men nu är det mästarnas mästare och final, hejja hejja arman säger jag!
pieeeeeeeeeeeeeeeeeaaas AOUT!


Roquine

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

kärleken väntar

Mycket riktigt så var vi ute hela förmiddagen,jobbigt med vädret bara men barnen var grupperade till olika stationer där jag & läraren skötte kaninjakt så fick springa fram och tillbaka och gömma kaniner i snön, men det var roligt att se hur de kämpade och det är så härliga ungar som uppskattar att man är där så åh vad glad man blir! :)
När jag kom hem blev jag sugen på att baka så har gjort muffins med bl.a blåbär,vinbär & björnbär i, mumsigt! :) Försökt fått tag på en guube som jag ska fråga sommarjobb av men har ikke svarat, känns tråkigt och hopplöst att få jobb nu när man inte fyllt 18 eftersom det blir så begränsat och att man nästan är för gammal för att söka inom kommunen, men det ska jag ändå!

Skönt att för första gången på länge ha en helg planerad tror jag! Så tråkigt när det aldrig finns något planerat, men nu gör det, knappt så jag hinner med stall.
Mindre skönt är att jag har jätte ont i min hand.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

light explosion



K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Systemkameran / länka inlägget

   

.

Helt lovely dress!


Skitsnygga brallor & arm, verkligen. Men det jag vill visa är blommiga toppen♥
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

pics

Hittat några vääldigt gamla bilder på den här datorn som jag tagit





K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

sommartid

Nejdå, vi släkte faktis alla lampor igår och ersatte med ljus, hur mys som helst! Och en timme dör man inte av så varför inte göra så en gång i veckan eller månaden för att kanske förlänga liv! Så ofta tycker jag det borde vara iaf (;
Idag har jag cyklat till stallet, Nutsi har ju blivit halt igen så blev bara mock och massa borst för jäklar vad hon fäller hår pärlan! Och sen borstade jag ruben tuben också innan jag begav mig hem.

Nu är jag trött och har bäddat rent i sängen,dammsugit,dammat och kanske ska orka tvätta fönsterna t.o.m? Sen ska vi iaf äta våfflor igen, mumma!
Har kollat en massa på min nya blommiga blus idag, så nöjd med köpet!
Imorgon är det praktik igen, vi skulle vara ute hela förmiddagen eller något sånt och ha påskaktiviteter, tror jag skulle gömma påskharar i snön som dem ska leta på, haha!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

heartless

K O M M E N T E R A (4)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

ni glömmer väl inte bort?


Själv kanske jag inte släcker alla men många lampor i hemmet, mysa med ljus är härligt! Och bärbara datorer kan ju vara på batteriet så det funkar, eheh!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

avesta

Melissa kom hit & åkte med oss till Avesta redan innan, kom hem med en av de blommiga blusarna jag kikat på från garden colletion och det är jag väldigt väldigt nöjd över så längtar tills jag kan använda den. prövade den efterfrågade klänningen, hur skön som helst och skulle vilja ha den lite grann! Men saken är den att när skulle jag använda den? skulle nog va så rädd att få den skitig eller gå sönder.
Men iaf så köpte Melissa pizza och vi thaimat med hem, wokat qourn, gottsing!
Sen klöpp hon mitt hår någon ynka centimeter men det känns ändå fräschare :)
Längtar tills vi ska till Västerås på lovet så man hinner kolla mer nogrant efter kläder.

Nu ligger jag här & degar, ont i magen men ska försöka städa rummet lite

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

inspiration




från lookbook.nu
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Sälen bilder
















K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Systemkameran / länka inlägget

   

fredagsmys

Andra dagen på praktiken och det börjar kännas, man ska titta på det här & på det där när dom hoppar och göra häftiga saker "tja gumman" hahah , sen att dom vill ha kramar hela tiden och är så gosiga dom små liven :) Målade ett påskägg på fria tiden med barnen så får se när det ska dekoreras, mysigt var det!
I slutet tog mitt humör slut då dom blev nyfikna på min klocka och började pilla på den så den gick sönder, trodde jag skulle börja grina och gå hem, nejdå, men tur kunde pappa laga den! Men började få en tankeställare att om den hade varit trasig skulle jag nog köpt en vit istället, men det skulle man ju kunna spara till någongång, också är klockorna från swatch på reklamen nice!
Slutade halv 2 och cyklade till stallet och red Daphne idag igen, snacka om att hon fick mig på så mycket bättre humör när man får komma ut lite ensam.
Annars har jag degat framför tvn med mami & papi hela kvällen och sett luftslottet på sprängdes,somnade lite till och från (Y)

Kör en stallfri dag imorgon och åker förhoppningsvis till avesta, mamma hade visst lagt undan 2 av den populära färgglada klänningen med utsvängda armar som Elin Kling har, får se hur den är men hoppas hitta annat från garden kollektionen, så sugen på allt blommigt och de blommiga blusarna.
Sen får vi se om Melissa hade tid att klippa mig lite :) Det behövs i mina toppar och känner att det växer noll och hoppas på att det blir bättre då!
Och så ska vi äta tacos hemmmmmmmaaaaaa <3

en liten tomhet.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

miike snow

försten släpptes det igår att miike snow kommer till peace and love, hur grymt är inte det ?
och har ni inte hört är det dags ;) här har ni mina 4 favvisar.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

intill dig

SKÖNT! internet slutade fungera igår kväll = katastrof för hela familjen typ.
Men nu är det fixat, helt bra.
Och äntligen fungerar internet på min sida på laptopen så måste kika in vilka gamla bilder det är här nu.
Första praktikdagen gick bra,hur bra & söta barn som helst "sitt här,va med oss" haha :) Så skönt att sluta så mycket tidigare också, hunnit rida Daphne upp i skogen, gick väldigt bra och försöka lista ut när hon tog höger&väntergalopp, inte så hajj på det!

heh konstig mun.

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

hey, soul sister

tjooooooooos, nej jag lyckades ju inte pluggat nästan något igår, tacos var lika underbart som vanligt & på kvällen kikade jag på new moon, über är det, längtar så till eclispe!
Men får ta på mig det och sitter och skriver av nu och pluggar idrotten, fick suget av min vän louise att göra kladdkaka till men tog till ett nej, gjorde iordning vegetarisk tacos & en bit av min herman kaka.
I skolan gjorde vi ett profiltest, vad man hade mest av eller nåt (?) glad att jag fick naturklok, känns lite som jag eftersom jag vistas i naturen många dagar, hah nu lät jag lite som en skogsmulletönt som plockar svamp hela dagarna, men natur är härlig.
Carina från stallet ringde ja , typ nyss så ska skynda mig till stallet imorgon efter sjukgymnastiken och mocka åt shaquine + att Daphne var ledig att rida på torsdag & fredag vilket är bra eftersom min praktik börjat då så jag slutar betydligt tidigare än nu, det är bra dom här veckorna så jag hinner rida eftersom det är lite illa ibland just nu, men det mesta beror väl på att det är plugg hela tiden som tynger ner, fast jag inte pluggar jämt.
Nu gosar min pepsi katt mot min kind och dregglar, fy så nu ska jag plugga vidare.
Föresten blev hatten beställd när jag var uppe i Sälen, kände att den skulle va nice på fotografier för har inte bestämt om jag skulle våga använda annars, visar sig.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

.

Okej hälften av det jag vill lägga ut som en önskelista är utsålt.
Jag borde inte ens få gå in & kolla eftersom jag fastnar så
för blommiga & färgglada kläder, woooops!








K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

svenska hjärtan

Bloggtorka.se
Har inte alls orkat skriva, men var somsagt i Sälen från förra sändagen till torsdagen med våran klass och andra klassen på BF eftersom det är en kurs som ingår (Y)
Haft utförsåkning då man fått lärt sig om man inte kunnat eller bara åka, super! Så åkte bräda båda dom förmiddagarna och brassade på med slalom det som jag kan bäst resten av tiden & hoppa lite, superkul!
På kvällarna hade vi ibland stjärtlappstävling & tävlingar i grupperna som vi bodde, information av fjällräddningen osv.
En dag var det längskidåkning uppe på fjället, hur fint som helst i bästa vädret! Och så himla roligt att alla ramlade när det lutade neråt eftersom det itne fanns spår då ännu, höh. När vi grävt bivacker osv var mina fötter döda, då var det inte kul längre, men dom kom tillbaka igen och hemvägen var funny för de gick så jävla fort (Y)
Bjudit lärarna på mat en kväll,varit i fjällkyrka, köpt världens värdelösaste pizza,myst framför tvn med dom bästa, det var über!

I fredag av ren slump fick jag höra att Nisse hade fest och följde med Melissa,pierre & andersson. Och roligt var det ju! Lite tråkigt att musiken typ pajjade men tur rätt sent, bäst att träffa gamla klasskamrater och prata sjuka minnen och andra som var där som varit mig väldigt nära på olika vis, hur bra människor som helst.
Skorna var typ helt pajj och stinker öl,fy.
Glömde helt bort att jag hade kvällen i stallet för det, snacka om känna sig dålig och ha skuld, tur att dom var hemma.
Lördag var det toppenväder! Ridning var planerat men när jag läser på tavlan så var hon halt, så typiskt! Så det blev bara annat göra, minns inte vad jag gjorde mer.

Nu ligger jag bara här i sängen, försöker ytterst lite läsa på idrottspapprena men det är inte mycket alls, har varit i stallet och tänker inte ens nämna vädret.....
Men mamma är så bra och ska göra tacos ikväll, yeeeey!
Kommer bilder från Sälen resan senare!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

new moon

Just det, igår fick vi äntligen hem new moon av posten,
 så här ska det tittas och dregglas!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

eeeeeeeeeeeey

Dåligt med skrivkraft, ja
Väntar på att Melissa ska komma eftersom det kom upp hipp som happ efter att jag tränat och somnat till Arn, sen ska vi vidare till hennes pojk & sen till Flääängan eftersom Nissepisse fyllt hela 18år, så hoppas det blir skoj, lite nervös :)
Var iaf och hälsade på min praktikplats idag i en skola eftersom vi var lediga, så himla söta barn & bra mottagande så det blir nog bra :)
Tog mina skor och härjade, heh.
Nej nu har jag inte alls tid!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

sälen

Nu har vi äntligen kommit hem!
Sitter i sängen med alla väskor och är bara så illa tvungen att kolla alla uppdateringar & snart chili con carne på det, suuuuppra!
Har haft toppendagar med alla iaf även om jag trodde vissa saker skulle bli jobbiga men ikke, mysigt har det varit & åkt allt jag ville!
Bättre uppdatering & bilder kommer sen för nu ska jag kika på gamla avsnittet av andra avenyn!
Peeeeejs
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

kaaaaaaaaaaaaattt

Hahah ursäkta med illa tvungen, katt hoppar på väggen!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

never say never

Vaknade 7 imorse av att jag inte kunde öppna ögat, hade som man har vid ögoninflamation en hinna på ögat, usch haha .Men sen kunde jag somna om och det kom inte tillbaka, tur det.
Halsn gör knappt ont längre, bara snoret som rinner.
Så idag orkade jag rida Daphne i bäst väder, gick väl sådär efter ett tag, kändes som det var bilar ivägen överallt,ett benskydd trampade hon på så fick kliva av & på mitt i allt och hon tappade ett framskydd från benet så jag fick cykla och leta sen, hah.Men roligt att galoppera iaf.
Har inte riktigt packat färdigt ännu men snart så, nu är vi verkligen påväg snart, systemkameran är redo!
Helt okej att Anna vann melodifestivalen fast Salem är bäst, kanske lika bra?

Hade lika tråk idag och gjorde kattvideos som kommer inom kort, pepsi måste ju också få vara med på en ;)

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

oliver ♥

Hahah min lilla älsklingspärla är bästa kissen, reagerar när folk nyser (Y)
Ni kanske tycker dom är tråkiga men jag diggar ;d

Ignorera rösten,fyfaaaaaaan vilken snorunge säger jag bara, vem är det?

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

summertime

Sommar nu tack!
Förkylningen och halsen är likadant, mitt öra får lock också, piggapigga den här helgen för på söndag sticker vi ju till Sälen!
Borstade pållar,gick med Alice en sväng och tog in hästarna, skönt att stressa av.

Nu blir det inte skola på länge känns det som,bara ibland, skönt !
Vet, ser inte alls ut som jag på bilden,lite finare där men careface, huvudsaken som menas är att jag vill ha sommar som tuuuuuuuuuuuusan!!



K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget