hang with me

kul att jag måste gå upp tidigt fastän vi har sovmorgon för att åka till stallet. Men hellre det än att jag hade glömt bort det och inte hunnit. För efter skolan ska vi åka till Västerås och kolla lite och jag behöver verkligen en möööööööööössssa, jag blir tokig! Förväntar mig inte att hitta så mycket då, ska spara mig till lovet, hoppas jag
Har iaf varit till stallet, gick dit i träningskläder så sprang i skogen och gamla norbergsvägen hem, as skönt och rätt fort gick det! tumme upp
Övningskörde och hämtade syster så nu körde jag i mörker vilket var länge sen, blir så ledsen när rävarna springer vid vägen hela tiden

 
HM denna kjol har jag varit sugen på men inte sett i butik, säg till om ni ser den vänner! Och kavajen har jag inte släppt taget om helt ännu, men börjar bli lite småsugen på byxorna med samma mönster istället.

och denna underbaring från bikbok hittade jag där sist, så göttigt mysig, vill ha!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Jag diggar / länka inlägget

   

plugg

hej alla där ute, sitter och äter vidruvor och en kiwi samtidigt som jag pluggat lite på mitt service arbete som ska göras klart senast imorgon. Betygskriterier gillar jag inte för dom är så svåra att förstå.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

deoxyribonukleinsyra

tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gud vad jag vill att min blogg ska bli omgjord nu!
Kollat idol också då, dåligt att dom bästa tjejerna ställs mot varandra. Nej inte sassa men dom andra 2. Och jag gillar weise, han är söt hehe
Nej jag orkar verkligen inte plugga, har iaf ridit daphne idag barbacka, blev nära en tårta till (Y) Någon gick i skogen på sidan där hon inte har ögat heller så hon upptäckte det sent, men jag var beredd iaf men jäklar va fult det måste sett ut, hon springer iväg och jag hoppar uppepå och klamrar mig fast ,haha.
Jag vill ha pengaar, va riiiiik. Jag tror inte jag bryr mig lika mycket längre om någon skulle ha lika något klädesplagg, huvudsaken är att jag kan använda/köpa det själv, man ska bry sig mindre. that´s good :)
Imorgon är det onsdag, efter det har halva skolveckan gått och det gillar jag.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

höst

paus i idol just nu,nej nu börja det. Jag gillar att hon sjunger everywhere med yellowcard men hon är ingen favorit. har just käkat tortellini med papi och innan det bakade jag morotskaka, jag hoppas den blir god!
Råkade sluta lite tidigare idag, oops, men 2 timmar tidigare, det behövde jag för att hinna gå till frisören,stallet,springa,baka,plugga och idol.
Så jag har fått tid till frisören igen och lägga i färg, nu jäklar hoppas jag det blir bra! Sen gjorde jag klart i stallet och sprang en bit, jag blir så trött på min axel som får cp ont...
Tog faktis lite kort också plus bild på mina fina vänner och på chili från helgen





K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Systemkameran / länka inlägget

   


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

ont i benen

vaktar fortfarande bebishund, bebis och bebis.. han är faktis 3!
Nu har vi varit på en skön lång tur, gick och kollade förbi platserna jag skrev som förslag på APU, hade tänkt fel ställen, hehe men det var till det bättre! Var till stallet tidigare idag också men ikke var det jag som kunde rida daphne idag, typiskt. Men jag och katarina gick iaf promenad med rubis och rouqine, men fick höra en tråkig sak. aldrig aldrig ge upp stumpis <3

iaf, hittade en tjuga på marken när vi gick promenad imorse, woho ödet!
Hoppas jag kan få baka morotskaka för det är det jag tänker bjuda på stallmötet nästa söndag. Annars ska jag kolla ensam mamma söker och försööööka plugga, hej jag kommer komma efter snart annars
Ryktas som sol i veckan. Så jag måste ut och plåta lite natur i veckan innan hösten är väck

tjarå
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

tusenbröder

Äntligen äntligen helg! Nu sitter jag i en lägenhet och ska vara hundvaktis över natten åt chilivippen,bra då blir det mycket promenader men ska iaf hem och äta tacos om ett tag, fy satan i gatan så gott! Har tänkt kolla på tusenbröder filmen senare också med popcorn.
Det tråkiga är att vi busade så mitt armband från Grekland gick sönder, pärlor överallt mitt lilla favorit, suck.
Har även börjat med "hästjobbet" i stallet idag, ska dit varje dag i över 2 veckor och hjälpa till sådär nice. cash-in . Så jag hoppas innerligt jag hinner med plugget under den tiden.

Igår var det mys med tjejerna i Åvestbo, alla kunde vara med vilket var ovanligt, as bra! Så vi käkade ben & jerrys och pratade.
Har också fått höra att Nutsi ska bli bra igen, hon har varit dålig jätte länge nu och tror inte jag ridit henne sen i vintras nej. En sån lättnad för då kändes slutet så nära :)
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

sunday

mina händer smärtar lite från hö bärningen dag, men det gick bra.
Nu är jag nervös över valet och väntar på valvakan  vid sju, det känns spännande.
jag orkar inte plugga och sen vill jag ha smoothie
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

saknade te havs

hejsan hoppsan lillebror!
Här sitter jag, så himla sliten och har sovit massa och kollat one tree hill, hade varit kul om jag fått lekt med vänner.
Har iaf cyklat till Kylsbo idag och red arne med tess & poppe, skitabra, han skötte sig fint :) Dirr till nästa stall och mocka och linda om daphnes sår, så jag blev trött.
Ska iaf få kebab med bröd snart som syster och victor köper, muuuma. Sen ska jag röra fläsket lite mer och ut & gå med chilivippen, skönt att komma ut massa. Sen antagligen fortsätta kolla one tree hill, jag blir fast, kan ju faktis kanske basta också (Y)

Imorgon är det stall imorgon igen med någon sorts av hö pass, antingen kommer nytt eller gammalt ut, sen tänker jag försöka plygga.
Glömde säga att core/spinningen är nog det tuffaste jag gjort, coren gick ju lättare men spinningen, verkligen spinna på som attan samtidigt som man står eller sitter och vevar på, då blev man svettig. Så jag ahr träningsvärk än i överkroppen, typ vid revbenen.

tjamors
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

order



liten beställning eftersom jag aldrig hittade ponchon i v-ås heller, får hoppas nu bara att den sitter bra eftersom det är one-size, ett bar sketna plastringar fick slinka med sådär huxflux för jag vill ha ringar, armbandet gillade mamma med så det fick också (y)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i klädköp / länka inlägget

   

spin spin

Hemma från Västerås nu och ruskigt dåligt var det från min sida, till en början hade jag bara ett baslinne och hårnålar, kul! Men köpte iaf en tröja och ett par jeans också iaf.
Om en timme ungefär ska jag iväg på core/spinning med syster, kul att äntligen få prova på det plus att få träna fläsket lite :) Känner att coren kommer vara lite jobbig, haha..
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

colours

godermorgon, idag åker jag och syster till Västerås och kikar lite och hoppas på en liten poncho kanske finns där också, ja vi är ju nämligen lediga idag! :)
Håret blev väl bra igår :) kändes kul att hon tyckte jag hade långt hår, man uppskattar och tänker inte på det när så många har längre. men färgen inte alls så orange/ljus som jag egentligen ville, denna är mer brun/kopparfärg, men det visar sig väl hur det blir när det går ur lite. Så färgen är ju inte alls så som det ser ut på första bilden typ , så vill jag ha för det är så finis!
Sitter och snorar itakt som jag äter smörgås och dricker godmorgon välling, måste nog rappa på lite snart huhu.





och lite såhär har jag sett ut förut, haha!

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

midnight show

aloha, dom 2 värsta dagarna på skolveckorna är över denna vecka,och dom har varit lite mer annorlunda också. Och på torsdag är vi lediga, sköööööönt!
Idag har jag simmat med emma och louie eftr skolan, ett tag, sen tog suget över efter god mat, ja sånt där som kebab. Drack iaf vatten till och tränade så det var väl okej. Skyndade mig till stallet efter och mockade åt en häst, sen var jag kvar och hjälpte och linda om daphnes nu ett annat sår, ja hon har antagligen gått in i en låda i hagen och rivit upp under magen så det hängde skinn eller vad dom har, uuuh, stackars. Så nu tar det sin tid att läka och rida henne, och då blir det barbacka.

Kollade idol och nu pluggar jag Arbetsmiljö & Säkerhet, skriver rent förklaringar på begrepp vi hade att göra.
Och just det, imorgon blir vi med i Fagerstaposten för en därifrån ville intervjua några av oss från Norberg, fun men bilden får vi allt se med.
Imorgon efter skolan ska jag till frisören, spännande spännande, jag är sjukt nervös..
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

lie in the sound

tjooho!
tiden flödar på och jag hinner och orkar inte skriva. Helgen blev nice ändå, lekte med melissa i fredags och så.
Var iväg och red Arne i lördags i Kylsbo, det blev en bumpy ride med hans gångart, helt galet. Jag red med väst då eftersom jag var lite rädd för 11 september och för jag red ut själv med han på nytt ställe, men ballonger vid ett hus blev hans skräck så han lyfte på bakbena, då vände vi.
Sen blev det fixfix och iväg till fagersta på klassfest vilket var väl kul ändå, jag gillar lekar. Sen drog vi ut och jag ver enormt tuff, vid 2 drog vi hem, då var vi trötta!
Gårdagen blev seg men skulle ju rida Linneas pålle ingela, en bil påvägen bort fick mig pissförbannad, såna som inte fattar att man ska sakta ner borde inte få ha körtkort, för där var jag nära på att ramla av. Men ja, det gick väl bra sen till på asfaltsvägen tillbaka, en motorcykel, jag kände bara neej....  Jag vinkade ner honom men det hjälpte inte, när han körde förbi flippade Ingela ur helt och snurrade runt och härja, så jag hamnade på backen, utan skador igen som tur var och hon stog så snällt kvar, så det var ju bara att hoppa igen skakis som jag var men det är ju det man ska, så det haha blev lite andra bullar!

Idag var skolan enoooormt tråkig, har bokat riskettan idag iaf och kört i vår volvo, fan den är så annorlunda mot den jag kör jämt. Plugg lite och kollat klart på nästa one tree hill box, bajs.

Jag är en hejjare på att sakna har jag märkt, gamla sår finns kvar efter år men ibland känns det som bara för en stund sedan,
jag kan sakna att det var så bra då
jag kan sakna att jag visste att jag hade någon
jag kan sakna när du är där borta och älskar
jag kan sakna att längta efter dig
jag saknar att det är så länge sedan jag bara hörde rösten

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

hästar och dylikt







måste säga att ruben är min lilla modeeell så fin!



min superfina och goda blåbärscheesecake!
K O M M E N T E R A (3)
publicerat i Systemkameran / länka inlägget

   

weekend

hej & hå, laddar upp lite bilder från kameran nu samtidigt som jag äter popcorn,mörk choklad och dricker schweppes, underbar dricka.
Förövrigt så slutade vi fett med tidigt idag, kebab buffé i matsalen sen drog jag med tjejjor till Avesta men kom endast hem med nya svarta tråkiga leggings som känns ovärt att lägga pengar på. Sen har jag lekt med melissa, gick promenad med chili och bara sånt där, pratat strunt och ätit tacos, mums! :)
Imorgon ska jag försöka gå upp i tid för ska åka till Kylsbo till arneparne och fixa åt honom och kanske rida, wiiho! :)  Sen är det klassfest i stan brevid, men det visar sig hur länge den håller i, iaf för oss när folk tänker dra sig till krogen när vi har klassfest, aja, det känns surt bara.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

mobilbilder

ja min mobil är ju också cp att ladda över bilder till datorn så skickar till min gamla som jag sedan kopplar in i datorn, ja jag måste kolla upp om jag kan fixa det där.

en glad chili

min kompis louise hos nilse på midsommar

vegetariska tacorullar påväg ner till Gbg

monki

fyrverkerier på Kent konserten, mannen i den vita hatteeen

Jag målar så bra i stallet

roquine

killar på kräftskiva

olvan <3

och 2 coola brudar som sara and me får avsluta
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

bubbels

mer besökare än inget skrivet, så tråkigt när jag inte kan lägga in bilder från systemkamera eftersom jag då måste sitta vid en annan dator, suck ja.
Men men, nu har jag tagit mig ut och sprungit 2dagar i rad nu och lite styrkeövningar, bra för att vara mig som varit ganska off med löpning på ett tag, det tar emot i min axel.
Har också bakat min blåbärscheesecake nu och kladdkaksmuffins som jag bjöd mina homies, mums så jäkla gott alltså.
Idag fick vi lyssna på en debatt mellan representanter från varje parti, väldigt bra och väldigt givande, kändes som det blå blocket blev rätt utklassade fast de har lite bra saker ändå, så himla tråkigt att jag inte får rösta än, annars hade det självklart blivit socialdemokraterna eller miljönissarna (Y) Var i stallet också innan jag sprang, och igår, och då bet ruben mig i ryggen så jag skulle dö när han fick tag i fettet, fy tusan va ont

Imorgon ska jag leka med lisskiss och ska ta med chili på en promenad antagligen,någon träning varje dag är bra :)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

happyface

heellloo! wzup? , jo jag ligger och kollar på andra one tree hill boxen som jag övningskörde och hämtade hos melissa idag + äntligen weekday tröjan
Slaggade hos sara inatt men innan det så plockade jag blåbär i skogen, stora men några, tänkt att jag ska prova göra en blåbärs cheesecake och kanske blåbärspaj, annars äta mina vänner antioxidanter till fil (Y) sen hjälpte jag till och ta hem hästar från bete så nu är alla hemma, mys. Vi ringde emma så fick vi ta om vår myskväll som failade dagen innan om hon ändå var ensam också, kollade på dear john så det gör inget att jag var trött och halvsov medans mina vänner fällde tårar, haha.
Idag var det upp och ner, så himla bra förmiddag så vill bara tänka tillbaka, bra ögonblick så otippat. Sen slappade jag ur och orkade ingenting, ville bara hem, hata långa dagar. Sen red jag iaf ut med Daphne, så skönt att hon är pigg igen.

you made my day
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

hemma!

äntligen äntligen hemma i lilla norberg
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget