half baked

Tjoohej, denna dag har lidit mot sitt slut och denna dag har gått i ett.
Först var jag och fikade på elsas med Linnea och Eva som är mina gamla barndomsvänner, vi har inte träffats och pratat på flera år, så det var jätte trevligt. Innan det så matade jag änderna föresten, det är faktiskt jättemysigt, dom blir så närgånga och kunde ta ur min hand.
Sedan åkte jag över på spinning på arena med syster, var över ett år sen jag gjorde det men det var så mycket roligare nu,där och med han! Man blev så peppad och det är ganska coolt hur man kan kontrollera sin puls med ett pulsband, på väggen visades allas puls som hade band på sig men man visste ju bara sin egen, i början hade jag jäättemycket för hög men det var bara att ändra, sen att gå ner och öka i puls, pretty awesome. Det skulle jag kunna göra jämt, skitdrygt men skitbra. Jag skyndade mig hem sen och jobbade på konsum till 22.15, då var jag trött. Så nu äter jag ben & jerrys och kollar åå norska paradise hotel för att kunna somna sen.

Imorgon blir det att jobba och sedan fira nyår genom att laga god mat med mina kära vänner och kanske något mer, jag ska iallafall fota raketerna i år, det ska jag bara. Och jag blir ju nykter så det känns skönt

PS. vi har halva priset på naturgodis på konsm just nu pg.a leverantörsbyte, passa på!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

IWearSin


På jakt efter en nyårs blåsa? denna tycker jag är snygg & är även med och tävlar om en!
 här hittar ni den http://www.iwearsin.com/
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Jag diggar / länka inlägget

   

time above the earth



I spend so much time above the earth,
thinking about life and each man's worth
How can one person be worth more
than a thousand people knocking on his door?
Still, the motion of your hair
Well, that could take me anywhere
Guess you're happier than I
Please don't say goodbye

Then I get off the plane
A thousand thoughts reaching through my brain
Like, Am I here beneath you, at all
Will I see her again?
If I do, will I feel the same?
And am I really here, at all



K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

tillbaka till samtiden, kent

Nu är jag 19år, jag vill inte bli äldre nu.
Men min födelsedag igår bestod ialafall av att jag syster,victor och patrik åkte till Västerås och handlade lite, trodde jag skulle få igång min iphone men har beställt hem ett microchip som ska komma på måndag, jag läntarrr!
Iallafall så hittade jag trosor, shorts från bikbok som jag tittat på förut som var på rean nu och skyddsplast och skydd till telefonen.
Sen åt vi på max, och hemma då kvällen åt vi tacos och mandeltårta som jag köpte på ikea, jag tror jag shoppade mest där. Tårtan, wienerkorvar, pizzaslicen och en köttbullar med mos som jag ska ha som mat på konsum, heh. syster hade även med sig deras kattungar hem till oss med stora katter, Oliver blev jättearg och fräste som en orm, höhö. Men det gick rätt okej ändå. Jag fick två stora doftljus av victor också, snällt!
Annars så fick jag en rosa stekpanna,muffinsformar,adidasväska,sport bh, träningsbyxor, smyckesträd, skål, sån där liten pung man har runt halsen (?) haha vet inte vad det heter, men som man kan ha mobil i, ljuslykta,koppar, clinique prylar, förpackning med ansiktsmask och krämer, mascara och en stor vit ljuslykta. Sen var det ett paket kvar, där i låg en biljett till Kent i trädgårdsföreningen i götela boooorg, precis det jag skrivit om förut att jag ville, tack snälla! Tänk att jag ska få se dom två band jag älskar mest i hela världen nästa sommar, kent och coldplay, helt underbart.
Nu jobbar jag som attan på konsum känns det som, tisdag,idag,imorgon,lördag,söndag men det är fina pengar :)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

juldagen


kära vänner <3

Hittade fina bilder från juldagen på greenman när Camilla ville ta kort med mig, kort som nu ligger på hemsidan.. haha hemskt men skitsamma, det var kul. Föresten hade jag lockat mitt hår, syns det eller? det försvinner på en gång när jag är ute..
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

julafton













Lite av allt jag fick, ansiktsmasker,Iphone 4S,stekpanna,pengar,kläder,
sängkappa,datorväska,matlagningsböcker osv. Jättenöjd är jag!
Mest glad är jag nog över Iphone och en sängkappa som jag velat ha så länge, blir sängen superfin!
Jobbade till 2 med tobbe,eva och micke och dom fick varsin julklapp av mig med ett doftljus som luktar pepparkaka och en chokladtomte, jag gillar att ge bort saker. Men iallafall, alla kunder var helt galna i slutet, vi kunde inte ens stänga klockan 2 för folk fortsatte och gå in och jag ville bara hem, till slut så kom vi hem iallafall.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Tack snälla snälla tomten

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

christmas tree




Nu har jag klätt min nya fina bordsgran, tjusig va?
Fick ett bra samtal idag föresten, det visar sig vad det blir
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

it's in everyone of us

Whöhöääh, jag har sån träningsvärk. Har ju blivit medlem på arena så igår var jag och gick igenom gymmet, det tog tydligen mer än jag trodde, och det var kul! Nu ska jag köra stenhårt med dels syster på roliga pass och hoppas att lollo vill börja också, kanske emma med? Jag har en tomteluva åt dig isåfall!
Idag fick jag rycka in och jobba på konsum efter matteprovet, och fick två dagar till så ska jobba dagen innan julafton iallafall fast till 19 istället och på juldagen, fre,lör,sön, det är fina pengar
Nu måste jag snart komma på vad jag ska ha på mig på juldagen, can't wait for it. Och nyår, vad händer vänner? Jul om 4 dagar, hur sjukt?
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Hurry up, We're dreaming


lite små mysko bra låt som jag gillar

M83 – Midnight City
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i musik / länka inlägget

   

kom vinterland

Precis ätit min första smörgås med julost på, sjukt gott! Sitter vaken och väntar på att pappa ska hämtas från kalas i Fagersta, jag har galet ont i benen efter jobbet..
Gick en prmoenad med hunden alice och hästen morritz idag och sen red jag Ingela, helt tossig var hon, flera gånger vägrade hon gå framåt så jag sparka,piska och blev så arg, men hon vägrade så jag fick hoppa av två gånger och fick gå en bit och sedan hoppa på igen, jag kommer ha träningsvärk.. knas, och inte nog med det så nr vi travade en pyttebit började hon sparka bakut, ja ni vet när hästen sparkar båda bakbenen rakt ut. Men jag antar att hon bara var glad över att få komma ut och hon är lika go för det. imorgon skulle det bli snöväder eller något sådant så får se om jag rider då, gud vad jag hade saknat det, inte ridit på över 1, kanske 2 månader över att jag haft fullt upp och sjuka hästar, det är så otroligt skönt och dessutom träning, jag blandar nytta med nöje!
Om det inte hade varit nå rock sak på gm så hade jag velat gått ut idag även fast jag jobbade, men antar att jag får vänta till nästa helg, juldagen, en av dom största händelserna på gm så jag hoppas det blir tiptop!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

pictures










första riktiga snön-rockyroad-bak med syster-mitt arrangemang av att göra glitterkottar-söt and-stallmys-promenadbild i solsken-julmys i hallen-min ljuslykta från ZBH (Zelected by Houze)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Systemkameran / länka inlägget

   

jag är inte rädd för mörker



Nytt album i april och turné i sommar, det låter toppen! Vore inte helt fel att se kent i trädgårsföreningen i Göteborg igen :) Men fokus på annat först och hoppas skivan är bra

Imorgon ska vi fira lucia på prästkragen och när jag slutat tänkte jag försöka hinna titta på lucia firandet på systers jobb där jag också vikarierat. Därför sover jag kvar i Fagersta eftersom jag börjar så pass tidigt imorgon när vi ska ut med småbarnen på gården, mysigt!
PS. syster & Victors katter är sötast i världen
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

lights will guide you home

"Vissa band bygger sina egna monument att blicka utöver världen från; de väntar inte på att någon ska göra det för dem. Sedan deras första nedtecknade noter har deras monument vuxit och idag är det svårt att missa det vart man än står"


Jag kommer inte kunna slappna av, kunna andas ut före onsdag
Jag är extas och full av spänning av tanken av att kanske se det bästa som finns
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

snöööö!

Hejsan hoppsan alla klappsnappare!
Javisst, jag följer faktiskt julkalendern i år och tycker den är rätt bra.
Kom för ungefär en timme sedan hem efter att ha varit utepå äventyr med emma och mattias och ätit på lappens i Hedemora, mums. Första gången jag åt köpt hamburgare med ananas i.
Imorgon har jag stängningen på förskolan och vi ska baka pepparkakor, sen har jag jobbat klart där för den här veckan, för på fredag ska jag göra ett tråkigt matteprov och sedan jobba på konsum hela eftermiddagen till kvällen.
Ledig på lördag, jobba söndag, så inom loppet av denna 14dagars period då jag jobbar 13 av dom dagarna eftersom jag jobbar helg också, skönT.
Nej nu ska jag äta min apelsin och kika bonde söker fru som jag missade och julkalender
PS. det är snö ute och det gör mig glad
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

ibland har jag tur

Sitter och har rast just nu så jag tittar på julkalenderna, hade öppningen imorse, en fröken blev sjuk så jag har ringt runt och försökt få ut en vikarie men ingen kunde eller svara, så då kom jag på min kompis emma, perfekt så det löste sig! Beställa mat,städa osv, jag är glad att jag hann med allt.
Fick precis ett meddelande om att jag vunnit på arenas julkalender, woho tänkte jag. Ett kodhänglås bara, kul. Skulle hellre vilja ha gratis pass eller något, menmen. Vet inte om man kan vinna igen heller.
Nej nu ska jag titta vidare, tjarå!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

trött chey

Jag måste varit trött idag, när jag hade skrivit klart det förra inlägget så ringde det från konsum så jag tänkte " jaha nu vill dom att jag ska börja en halvtimme tidigare eller så." Men hon frågade om jag var påväg, så jag tänkte neeeej och kollade på klockan, jag började ju 5 och inte 6 som jag hade för mig. Började 6 förut men jag vet ju att jag ahr ändrat till 5, så jag fick kuta in i bilen och var där på fem röda, kanske 5minuter försent bara så. Fast jag glömde nycklarna som jag fått tagit med mig hem från låsningen kvällen innan, så jag fick åka hem igen, helt galet var det.
Nu har jag slagit in lite paket och ätit tacos, det var gott men jag blev mätt på en gång, trots att jag bara hade ätit frukost
Nej nu ska jag åka och hämta lollo från krogen, what friends are for

några av dom var dessa, riktigt nöjd!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

crown

Kom nyss hem från ett homeparty i Fagersta, och ja självklart så snöar det, kan inte kalla det annat. Hela vägen var helt vit och spårig när jag åkte hem, nästan lite läskigt. Men iallafall, var där med syster och såklart fanns det massa fina saker från zelected by house, jag beställde iallafall en ljuslykta som ser ut som en krona, superfin! Har inte bestämt om jag ska lägga den i lådan för saker jag sparar tills jag flyttar hemifrån. Lite glögg och pepparkakor och sånt mys.
Strax ska jag iväg och jobba ett kvällspass, har ingen lust att gå ut iallafall när det ska vara band som spelar, det brukar suga. Men om jag har ork när jag slutat så ska jag stryka och byta gardiner på mitt rum och slå in paket, när jag väl har en ensam natt hemma, wööö party. Eller inte, jag ska njuta
Satt föresten på tv och skulle kolla va expedition: julklapp var för skit, så är Björn Gustafsson som tomte den första som dyker upp, med massa norska människor.

denna lilla, men den är inte så liten, precis lagom
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

fullrulle-dag

Sitter och skriver om min önskelista till mamma och pappa som tar en natt i Västerås imorgon, jag kom att skriva biljett till coldplay i London, känns ganska omöjligt men. Gick in och kollade på biljetterna, såklart var alla slutsålda där, fast klart, det är ju på hemmaplan för dom. Men mitt hjärta sjönk så djupt..
Idag har jag gjort så jäkla mycket, det började med matteprov imorse, sen åkte jag spontant med mamma på vattegympa i Fagersta, det var faktiskt kul. Sedan fikade jag på vallonen, sen hem och gick direkt ut på en snabb promenad och stannade i skogen och plockade kottar, jag har tänkt torka och hälla glitter på, fast det har vi väl inte ens.. Sen var jag in på klockargården och köpte lite julklappar, börja få klart allting snart tror jag. Och där inne ringde mobilen så blev tillfrågad om jag kunde jobba kvällen på coop tha konsum, så där har jag ägnat min tid, superkul! Nej det var faktiskt himla segt idag på slutet trots att det var fredag.
Igår var jag och vänner och julhandlade, jag körde ju, men det gick faktiskt himla bra, vi åkte ner på fel avfart vad jag tänkt men vi hittade ändå till den prakeringen, fan va vi var bra. Träffade min barndomskompis Marielle där,vi var bästisar ända sen dagis, jag kunde inte ens tro att det var sant att hon stog där, vi har inte träffats på bergis typ 5år och nu bor hon ju i Stockholm annars.

Nej nu ska jag kolla på julkalendern, eller dear john som jag köpte idag, eller sunes jul, eller något annat! Imorgon ska jag nog iallafall med systeryster på ett homeparty hette det va? Där dom ställer upp superfina saker i huset som man får köpa, sen ska jag jobba igen, yeah

du är bäst, chris martin
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget