and after all your my wonderwall

känns så dumt att ens skriva när det ändå bara är om plugg, just nu pluggar jag natur för att fixa ett bra resultat på provet imorgon, suck suck det tar aldrig slut. Är glad att mina praktikplatser är fixade iallafall, men jag har så mycket restsaker att göra så skulle kanske behöva någon dag i skolan ändå.
Nu tänker jag gå ner och göra fruktsallad och plugga vidare, Naturens byggstenar släng dig i väggen! Måste få mig sluta oroa mig för något onödigt, i hope


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

3 dagar kvar till lov

big brother har ju satt igång så det sitter jag och kollar på nu, man känner sig så jävla tvungen, fyllt i ansökan om sommarjobb och tagit en kaffe med bulle och brownie efter skolan hos syster som var gott. Jag behövde det då jag var så trött på allt och verkligen inte orkade, jag ska väl också få en dålig dag som andra, men är inte direkt en som håller i mig. Men man kan väl känna ibland att man inte har det lika bra som andra ibland, det tar att bara ha sig själv alla gånger.
Fast föresten gick det jättebra att gå ut till niorna och prata, jag dog inte alls så jag är jäkligt nöjd över mig själv.  Och jag vill ha en Mc Donalds paj!

blä
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

blä

för dålig på att uppdatera, för jobbigt.
Måste bara säga att jag älskar min bästa pussgubbe kissemiss stjärnsten, Oliver <3
Såklart den andra också!
Skolan tar kål på mig s jag orkar verkligen ingenting.
Igår körde jag pilates innan jag och pappa åkte längdskidor, vi skulle bara åka kort men vi åkte 9km så det var tyfft, dessutom var det zumba sen så då var jag trött, och är än idag.
Måste försöka ta tag och göra något iallafall. Imorgon ska jag vara med och presentera BF för niorna i Norberg, varför gör jag det, för att utsätta mig själv? Det värsta jag vet är att stå inför en stor grupp och prata eller redovisa, jag skakar blir röd osv. Det kanske är en bra träning.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

stand by me

snacka om seg fredag men jag antar att jag behöver det också, man hinner tänka väldigt mycket. Sitter med tända ljus men det skulle va så mycket mysigare om man hade en mysig person här att mysa med, men nu är det ju som det är! Mycket vill ha mer
Åkte iallafall och köpte Rebecca & Fiona biljett med lollo till nästa helg så nu är det klart, peppppp! Vi gjorde bullens café till internetcafé då våra skoldatorer hittade ett nätverk att koppla upp sig på, naajs!

Imorgon är det enda bestämda rida, om det är snorkallt som just nu kommer jag dö..
Ge mig något att göra, fast jag behöver plugga som ett as

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

bara för att få höra en röst

sitter och kämpar med min svenskabok av Jonas Gardell, måste ju göra någonting bra idag. Har bokat tid för ögonbrynsplockning också, det känns skönt men det är ett tag kvar.
Imorgon fattar ni, redan fredag. Men detta blir en chill helg så vet inte alls vad jag ska göra, ska iallafall ner till stallet och spendera lite tid med mysiga pållar!
Idag var vi nära att bli med i en trafikolycka, bussen kom bara någon minut efter olyckan inträffat då en lastbil prejjat en personbil av vägen, jag blev helt chockad. Sen att få höra att den i personbilen dog, precis som jag hade tänkt.

väntan är lång och längre lär den bli
ta vara på stunder man har, man kan bara hoppas att dom inträffar igen
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Do you mind if I take you home tonight, stay another day, if that's okay, tell me baby

fyfaaaaaan får man vara såhär trött på skolan? Känner att jag ligger något efter med lite saker, ingen kul känsla så kan inget peppa upp mig?
Min vän louise blev jätteglad idag när jag berätta att hon får följa med på Håkan Hellström då min syster inte ska följa med, saaatan i gatan va kul det kommer bli!

The Sounds – Better Off Dead - Radio Version
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

something to die for

blähä blöhö,
Måste bara påpeka att jag övningskörde till Västerås i lördags, för första gången och det gick bra! Så balklänning blev fixad så ska bara dit igen och sy in den och allt. Lite osäker på färgen men det blir nog bra. Hittade lite annat fint som 2 stickade tröjor och sen minns jag inte.
Vi som lovade att inte gå ut i helgen, gjorde det ändå men det var ju faktis lite kul, efterfest med mig lollo och samme slutade med sömn när man inte ens får på en film..
Alla hjärtans dag igår, överskattad dag. Men jag blev faktis glad, fick en påse med saker av mamma bestående schampoo och balsam Björn Axén, ett örngott och biljett till Håkan i Västerås 15april, så jävla nice! Det kunde jag faktis inte tro, så dit ska vi!
Idag är vi lediga men min dag har bara bestått av läkare, latexhandskar och väntan. Fast att bli skickad till västerås var väl lite kul för då fick jag äta på max vilket var as länge sen. Fast att behöva åka dit igen skrämmer mig lite.
Ska om ett tag åka med mina vänner och prova på ett annat zumba pass än det vi går på, när det väl är gratis
PS. jag läntar efter att the sounds och coldplay´s nya album ska släppaaaas

ett stycke mongokatt, älskar att sitta i knät när man kissar, pussas och dreggla <3
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Trysil och annat

tjoho här sitter jag på golvet och chillar järnet med musik, popcorn och vatten, när jag egentligen skulle plugga, jag har faktis försökt men det gick inte så framåt. Känns skönt att ta en dag ledig och bara göra ingenting, vara hemma. Bäddat rent har jag orkat gjort iaf.
Justja, igår var vi ju i Trysil, de va nice trots att det snöade, bara på toppen som man inte såg ett skit, så när vi skulle leta oss ner åkte jag först, jag såg inte var vägen svängde så jag åkte över en liten snövall så jag kom utanför där man skulle åka och ramlade, där försvann jag i djupsnö! Tänk om de hade varit värsta stupet. Inte lätt att vara mig alla gånger, men det är kul (Y)

sara and mäx

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

arg tjej

åh jag blir så jävla arg och ledsen! Läste fagerstaposten nyss och rubriken sa att, något i stil med " par hittade katt i en kartong"  Dom hade altså hittat en katt nerkyld i en tejpad kartong vid vägen, hur jävla dum i huvudet får man vara? Jag vill bara gråta för det är så jävla hemskt och veta vad det är för människor som gör så, jag kunde inte ens läsa artikeln. Jag om någon som är emot sånt här så jävla hårt, djur är det bästa vi har!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

semla

illa va tiden har gått fort idag efter skolan, känns som jag bara har varit i stallet.
Red ut en kort sväng i mörkret med Daphne och Linnea som gick med sin häst.
Gjorde tacos när jag kom hem och nu ska jag äta semla och fixa klart med mina naglar och packa för fullt, orkar inte packa i så det gör jag imorgonbitti eftersom det måste vara klart för jag kommer inte hem innan för vi kör slagget hos sara, snaaart är vi där i trysil! Känslan att vara helt slut och med träninsvärk på fredag, det kommer kännas gött! Men rädd att det ska vara värsta snöovädret, snö ska det nog iallafall vad jag sett, vill inte tappa bort mina vänner i backarna! Mamma hade hittat snygga riktiga snowboardbyxor som är gråa så det tackar vi för.
 Imorgon har vi prov också, kul att jag hunnit öva...
Är sjukt less på plugg
Föresten bokade jag & lollo tid för baluppsättning hos frissan idag, skönt att det är bokat :)
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

en söndag i februari






Fin Morritz, hej giraff!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Systemkameran / länka inlägget

   

crystalised

dålig uppdatering, men det är skönt.
Är fortfarande förkyld och täppt i näsan så känner mig rätt dålig med träning men var iallafall på zumban igår och åh så kul det ärrr! Var också på en trip med sara och lollo till Örebro i torsdags med Gustavsvik och marieberg shoppingcentrum, asnice och det var det värt! Helgen spenderades dels med goa klasskamrater i min systers där vi färgade hår och käkade pizza och på lördagen blev det utgång, och de kan de väl ha varit lite värt, höhö :)
Jag är så sjukt trött på allt plugg.... Läntar till Trysil på torsdaaaaag det blir fedt!

denna fina kasse fick jag med när jag handlade på VILA
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

nässpray

usch usch, mycket ondare i halsen nu och snor, fan förstog det...
Men har inte lust att missa så jag ska iväg, mornarna är trots allt värst
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

blinded by the dark


lykke li
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

brum brum bil

ligger hemma hos syster nu och har nyligen kollat på i rymden finns inga känslor och ätit kebabsallad, mys och Martin Wallström är så nice!
Ett skönt slut på en jobbig dag, vaknade upp och aldrig varit så trött förut och dessutom verkade alla lite på dåligt humör här & var. Men körlektionen gick bra iallafall, om jag körde stenhårt och pluggade skulle jag kunna ta om en månad trodde han men naaaa, det har jag inte tid för heller att nöta in all teori tror jag med allt annat plugg. Jätteglad att jag fick MVG på mitt historia arbete iallafall, första gången på aslänge så jag kan faktis få vara glad och säga det, som tog as lång tid att göra, tack inger!
Börjar känna lite ont i halsen men det skiter jag i så länge det inte blir värre, imorgon är det innebandyturnering hela förmiddagen med BF och efter skolan är det zuuumba! Och sen hoppas vi på tacobuffé också :)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget