submission

började 2 idag, sjukt skönt. Innan det hann jag med en springtur som var senast förra veckan så det behövdes. Jobbat till stänging och det var sjukt jobbigt idag, tror inte jag hann med mycket annat än att sitta i kassan, kunderna slutade aldrig välla in med svenskar,engelsmän och danskar speciellt eftersom det är dags för festival i norberg.Just nu känner jag bara usch! Är så trött på att vara här, jag är glad att jag har mitt jobb och träning osv. men annars då? pojkvänner och jobb som dom har vill jag hinna träffa dom.. jag saknar er

enda outfit bild ni får från mig är en träningsoutfit
 ps. mina tankar går till alla i Norge och till nära & kära till flickan från Avesta
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

en dag kvar, sen är det helg

Hemkommen från ett drygt jobbpass som började halv 8 imorse. Strax ska jag vidare till nästa ställe där jag ska sitta lite barnvakt åt dem i stallets son, det var han själv som kom på att jag finns, roligt så undra vad vi ska hitta på!
Glad att jag börjar 12 imorgon för en gångs skull, då får jag sova längre!
Take care alla där ute
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

going abroad

en skön träningsvärk har jag skaffat i låren efter att jag var ute och sprang igår, så det var lagomt skönt på jobbet.. Känns som jag setat i kassan hela dagen idag, men det gör inget för dagen gick fort och det var kul för jag fick höra av en norsk att jag ver en ängel när jag sprang efter med varor hon glömde.
Pappa kom in med ett papper till mig för ett tag sen, där var en resa bokad till fig tree bay i Cypern! skitglad är jag och det ska bli så kul att ta med systemkameran, så i slutet av oktober åker vi, och pappa fyller 50 :) Bara mamma och jag hemma så vi ska ta och beställa en varsin kebab med bröd för mamma sa att dom var bra, tjohej!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

order

Idag hade jag bara velat jobba jäkla pissregn non stop, nu har det äntligen slutat.
Jag somnade om flera gånger och drömde helt sjuka saker, annars har jag bara kört lite med pilatesbollen, sit ups och sånt där ni vet. Så himla tråkigt egentligen, känns som det inte ger mycket heller jag vill bara ut och springa, men inte kul när det ösregnar plus att jag fortfarande har ont i ena trampdynan av någon konstig anledning.
Mamma beställde från rean på cdon.com så jag betällde med the kooks skiva konk för endast 69:- fett värt längtar tills den nya!
Förhoppningsvis en utlandsresa på g också, wiiie!
Har nyss gjort en beställning ihop med syster då jag beställde dessa två, jag ville ha en brett armband men det var längre leveranstid och gick inte att leverera ensamt.. skumt och kasst!
Guns N' roses tröja har jag velat ha sen modellen innan då jag letade ett flertal gånger, nu kom det en till, skitsnygga är dom så jag hoppas dom blir bra!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

VM

hejja söta japaner, straffar på gång och har inte varit såhär insatt i damfotboll som nu
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

beautiful nature

har tänkt på massa saker jag vill göra dom senaste dagarna, en av dom är att fjällvandra igen..ångrar att jag inte hade systemkameran med dit men. jag saknar det och jag saknar naturen! Dessutom vill jag åka uppåt mot vintern och fota, jag vill till underbara miljöer och fota nu! Ledig idag och det var skönt, imorgon är det jobb igen och kul, något att göra och jag trivs som fisken i vattnet!
nu ska jag ner och göra popcorn tror jag medans ett samtal väntas och kolla på alla roliga serier som jag gör! :)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

horsephoto




K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Systemkameran / länka inlägget

   

fylla, ost & kex

inte så mycket skrivet men heller inte haft tid alla gånger.
Jobbet går som smort och bästa arbetskamraterna må jag säga. Föresten var jag och lollo till gröna lund förra veckan, det var najs med adrenalinkickar!
Ridit har jag också gjort en del, senast var barbacka på Ingela som gick huur bra som helst, duktiga tjejen, sen är det så kul att rida utan sadel också eftersom man tränar låren mer (vilket jag vill) då man måste knipa sig fast med benen.
I lördags var det sommarfesten,det var galet och kul. Tappade min mobil två gånger, har hört att jag ramlade men jag hade jättekul och det var jättemycket folk. Vi var nära att stanna kvar på efterfest hos några grabbar som var och hälsade på i fagtown. Men vi kirrade oss hem, jag hade mycket att tvätta och städa dagen efter en incident om en kille som mådde lite dåligt på mitt rum.. Men iaf, det var också najs utöver det!
Så glad att jag började jobba 12 och inte halv 8 dagen efter, jag kände att jag var ganska så död men blev piggare med tiden. Trodde jag skulle jobba idag men var tydligen ledig, vilken fröjd! Sov ut och drog sedan till eskiln med moa & charlotte från stockholm, det var kul att få prata av sig lite :)
Nu ska jag äta brieost som jag köpt idag med kex och kika lite program och sova inför morgondagens jobb så småningom! Tjaaaaaaaarå
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

juni juli augusti

hemma från en härlig festival som vi verkligen hade tur med vädret på.
30 seconds to mars, those dancing days, deadmau5, kan inte sätta finger på hur mäktiga dom var!
Det jobbiga när man varit på festival är att man träffat folk, men som man inte vet vad dom heter eller vad dom bor, det har stört mig innerligt men det börjar släppa nu
Var ju hur sliten som helst igår när vi åkte hem och just då ringde konsum och frågade om jag kunde jobba, så surt..
Haft ångest idag för det var så ovanligt att bara vara hemma och inte ha något att göra, men så pratade jag med min lilla kusin på facebook chatten och fick idén att fråga mamma om vi inte kunde åka dit, så jag bakade en kladdkaka och vi stack dit
Imorgon börjar jag jobba på riktigt, det känns skönt att ha något att göra och plus att jag har hand om en i stallets häst nästan hela veckan så jag hoppas på få in lite ridning
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget