"clothes before hoes"


massa snyggt, allt från modekungen.se
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Jag diggar / länka inlägget

   

plötsligt händer det

Glömde säga igår att det var första gången jag färgade håret på mig själv i lördags, men det gick ju smärtfritt och jag är nöjd! Som på bilden före så blev det mörkare brunt med liten röd ton.Efter matten idag så bakade jag ciabatta, borde nästan starta en bakblogg? Iallafall så blev dom goda men kanske inte perfekta. Var in till Avesta med pappa nyligen för grafikrutinerna på min dator slutar fungera ofta, ni vet när bilden börjar flimra i små rutor i olika färger över hela skärmen, så får se om det blir någon skärpning nu. Hittade också billigt armband, linne och filmen dagboken, kände inte igen den först men när jag såg bilderna så såg jag att det var the notebook den kärleksfilm som jag är mer van vid, så den ska jag titta på ikväll. Sist men inte minst var vi inne på ica kvantum, världens bästa affär i Avesta för man kan vara där inne hur länge som helst, eller hur lollo? När vi kom hem tänkte jag att fan jag borde kanske ha pengar kvar som jag lagt undan i en mapp här hemma, men den var tom och jag blev besviken, fast sen hittade jag två kuvert från studenten, plötsligt blev jag 2400kr rikare bara sådär, dom hade jag helt glömt bort! Nu kan jag ha bra samvete ifall jag hittar något till mig själv på torsdag, ska nämligen åka och julhandla då med lite vänner. Även min första körning till Västerås, läskigt.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

christmas lights







K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Systemkameran / länka inlägget

   

"jag får lära mig åka slalom, det kan inte vara så himla svårt.. först åker man åt ena hållet sen åt andra och så vickar man på stjärten hela tiden"

Javisst, ett citat av Lotta på bråkmakargatan, jag sitter och kollar på Astrid Lingrens jul som jag köpt, men blev lite ledsen att den bara var en timme.
Om precis en månad idag fyller jag år, woho! Måste iväg och köpa julklappar nununu!
Jobbat idag, skönt. Sen har jag äntligen satt upp julstaken på mitt rum, jag var nog sist.
Globen i fredags var roligt, musse vann inte som jag trodde.. det bästa var att salem al-fakir satt i raden framför oss, helt galet! Hann sova ca 4 timmar innan jag skulle jobba på konsum dagen därpå, och igår så jobbade jag också på första advent, vi bakade lussebullar syster och jag och då.. då kom första snön! Men det hinner försvinna men jag vill ha massor.
I helgen var vi ut, jag tycker att det var riktigt trevligt, det enda dåliga var att jag halkade i någon som måste varit vääärsta lervällingen, hela mina jeans var leriga i arslet och hela bak, hela jackan bak, väskan,tröjan och mina vita tygskor var bajsbruna, det kan man skratta åt nu men då var jag ledsen för jag ville inte skämmas på gm, men det gick bra ingen tänkte väl riktigt på det. Tiden gick fort som vanligt
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

why such a hurry?

Ja faktiskt, seriöst, varför har folk så bråttom att sätta upp ljusstakarna, stjärnor och t.o.m granen redan?! Man får ju inte direkt julkänsla än för det, för en vecka sen herregud känner jag. Det är söndagen som gäller tycker jag, första advent. Nu har jag äntligen köpt en gammal julkalender, sunes jul. Så ett avsnitt varje dag ska jag kika på i december, hihi mys.

Nu har jag jobbat klart i fagersta för den här veckan. Måste bara säga att nu två dagar har jag fått hålla i samlingen med dom små barnen och sjunga, fy alltså, sjunga kan jag inte och sen när det bara är jag som sjunger, kan det bli värre? Min röst ballar ur i alla tonlägen, haha sjukt jag skäms ju! Imorgon blir det att stiga upp vid 5 för att åka ner till stallet och ordna och duscha, sen bege oss till globen, det blir kul! Jag brukar alltid få lite julkänsla när vi åker dit för hindren är av julsaker och sedan en julavslutning, ja jag ska alltså på international horse show. Ola rapace skulle ju varit med på stjärnhoppningen, men jag är ledsen men han ska inte det längre, bara för att han ska spela in till en bond-film, okejdå. Får titta på dels musse och erik segerstedt istället, sätter föresten 200spänn på att musse vinner

Vi ska ju förhoppningsvis, eller vi ska ut på lördag, men jag hade gärnat velat hinna färga håret innan det, köpte en billig "orange"-aktig färg så skulle vilja se hur det blir, men ställa in sig på att åka och köpa en brun färg också ifall det skulle bli förjävligt, men imorgon hinner jag ju inte och på lördag ska jag hinna till stallet först, och rida Ingela hoppas jag hinna, för länge sen!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

bubbels in the blue, blue sky


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Systemkameran / länka inlägget

   

don't run away when it's calling from the edge

var ute på en liten springtur, var verkligen sjuuukt länge sen, skärpning. Men tiden räcker inte till, som idag har jag jobbat också. Jag trodde det bara var på fredag jag hade något att göra men jag kom ju på att jag ska jobba i fagersta på ons,tors också, och ett samtal idag ledde till att jag ska jobba där imorgon också, efter matten och före bion, för nu ska vi äntligen kolla på breaking dawn och skojja inte vad man längtat! Ska kanske kolla senaste filmen idag så man kommer ihåg lite, men jag måste ändå somna i tid för imorgon är det en hektisk dag med mycket jag ska hinna med.
Vädret visar mulet och snöfall på söndag och måndag, jag håller tummarna. Jag vill faktiskt ha snö på julskyltningen och när den stora granen sitter uppe på byn!
Agerade ju chafför efter jag jobbat i lördags, 6 körningar fick jag iallafall ihop, det är rätt najs med lite pengar och övning för mig, dom flesta var ju inom fagersta hit och dit så det var skönt, mindre skönt att komma hem vid halv 4. Såg nyss att grinchen går på tv på lördag föresten, julkänsla!

Nej nu ska jag koka färdigt min pasta till salladen jag ska äta senare med tomat,avocado,gurka,fetaost osv. sounds great huh? Måste faktiskt skriva önskelista också, men jag kommer inte på så mycket att önska sig, hur kan det bli så?

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

I want christmas, I want snow




snälla snö kan du inte komma snart
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

I gurantee you boom

Inatt drömde jag en massa om konsum, det var kaos, fullt med kunder och jag gick bara ifrån kassan för att fixa mjölkkylen, personalen snackade skit om varandra till mig helt knäppt.
Iallafall, igår tittade jag på den sämsta filmen jag sett, kids hette den. En kille som bara ligger med oskulder typ, och sen lever dom värsta pundarlivet bara halva filmen. Och sen visar det sig att han har HIV som han smittar vidare, så sjukt dålig och killen ser ut som värsta tönten med gigantiska jeans, den är ju från -95 så det säger väl en del..

Jag vill inte jobba idag, för det ska flytta in två fyrbenta till syster och victor idag som kommer från två olika håll, två grabbar. ÅÅh gud så jag längtar, kan ju hoppas att någon behöver skjuts ikväll för isåfall åker jag över dit efter jobbet. Men innan det ska jag åka över och plocka upp syster och Annirene så ska vi kika in Åvestbo julmarknad, tråkigt utan snö bara.
Nej nu ringde en snäll kille så ska åka dit och få en skiva bränd till bilen, ingen annan som vill ju.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

fredagsmys

Jag gjorde en kladdkaka igår istället till konsum, med riven lime på så musigt.
Idag åkte jag min första tur långt, eller ja till Fagersta och det kändes riktigt skoj. Åkte dit och lunchade med mamma och syster, tanken var att vi skulle till "stället" men pg.a en vattenläcka hade dom stängt men hurtbullen på arena hade ändå öppet, så där blev det en fet tallrik med sallad. Innan det hade jag matteprov imorse, det gick inte bra alls kan jag känna, så jag städade mitt rum för det hade jag iallafall energi till. Skulle haft min första körning idag redan och hämta en i Avesta inatt men mamma trodde dom varnade för ishalka eftersom det regnat, så jag vågade inte riktigt. Nu är det idol och dags att äta hasselbackspotatis, quornfilé och sallad, med avocado till eftersom jag ska bli lite nyttig och köpte 3 stycken, det är faktiskt inte så tokigt iallafall.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

this is my room



Nya kuddar från IKEA 120:- / st





K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

ni vet, prylar


Detta köpte jag på taxfreen när vi åkte från Cypern + en box med två olika viner i, parfymen CK- in 2 u är det bästa bästa jag veeet, min tredje av samma som jag köpt


Lite av fynden på IKEA, ljus som passar julen och det röda luktar pepparkakor som tusan
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

KÖRKORT!

helt grymt helt otroligt, jag har fått körkort!
Inatt kunde jag inte somna, jag vred mig åt alla möjliga håll. Det har varit strul i ca. två veckor med trafikverket och teoritesterna har legat nere i hela Sverige, men dom trodde det skulle funka till idag, och det gjorde det uppdaterade sidan igår, i alla städer utom Fagersta och två till var det fortfarande avstängt, hur stor är chansen? Jag blev så sjukt ledsen för jag ville inte behöva boka nya tider och vänta jättelänge, därav det bittra inlägget igår. Som tur var ringde dom på kvällen igår och sa att vi skulle få göra testet i Västerås istället, det var menat att vi skulle göra test och körning samma dag i Fagersta. Så 6 imorse samlades vi vid trafikskolan ett gäng bra tjejer och brummade över för test, trött? Ja, vågade inte trycka på avsluta knappen men vilken jävla lättnad när jag väl gjorde det, kan nog tacka lite att jag råkade sätta mig vid just dator nr.11 som är en bra nummer enligt mig. då var halva inne liksom när det var klart, jag kände verkligen att nu har jag det här i mina händer.Jag blev inte nervös förns precis när jag skulle in i bilen på uppkörningen, kolla alla lysen och sen brumma iväg, men det gick bra ändå och jag klarade mig, fast jag fick blackouter så fann jag lösningar. Fick fina present av körskolan, ett nyckelband och den berömda "mattias trafikskola" tröjan, hehe. Kändes helt sjukt när pappa klev ur bilen och jag körde iväg själv, så jävla skönt!

Imorgon ska jag hinna baka en morotskaka har jag tänkt dårå och bjussa den på konsum, och bilen ska jag ta dit!


K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

fuck life

Snacka om oflyt, skitskitskit. Nu tänker jag ställa mig i duschen och bli vaaaaaaaaaarm och tagga inför fotbollsmatch, tänker faktiskt äta popcorn också för det får jag nu

Somnade på mattelektionen idag och min lärare ropade på mig, när jag slog upp ögonen tittade alla på mig, åh så roligt jag ska väl lyckas med det fortfarande!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

korv och mos

Idag var det tänkt att jag skulle med katarina till Romme med hästen ruben på kontroll, så jag var ju vaken vid 7 men så typiskt så när jag bytt om så ringde en förskola, men jag är ändå glad för det för jag vill vara i Fagersta, speciellt kul på den förskolan, barn är ju helt underbara. Sen åkte hela familjen över till Avesta, skulle ju köpa gamla julkalendrar på DVD men det fanns inga roliga, inte kvar iallafall. Ville ha greveholm och Sune.. Men köpte trosor, två första julklappar och mörkchoklad, och en sak till jag ska stoppa i hemliga julklapparna, dom ska bli så glada! Cyklade ner i mörkret och borstade och mös med pållarna innan kek.
Upp & hoppa med matte imorgon, suuuuupertråkigt! Nu blir det en varm och härlig dusch, sen blir det lite teori och kanske matte? nja nej, antaligen så slutar det inte så

Måste även lägga till en liten åsikt jag har som stör mig. Det är att inom barnomsorgen här i Norberg, har jag sett att folk som inte gått och barn & fritid vikariera på förskolor, visst det är okej. Men jag tycker inte det är okej att man inte ringer de som gått utbildningen i första hand, vilket vi borde få, i Fagersta måste man t.o.m gått det programmet så det stör mig som attan att vi inte har förtur som har kunskap, andra får väl söka jobb inom den linje de gått, så tycker faktiskt jag. Och ändå klagar folk på att barn&fritid är så dåligt program, ändå så tar dom jobb inom det? hej dubbelmoral. Visst jag blir frågad men mina andra vänner som jag vet skrivit upp sig som inte fått jobba än, inte okej.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

en perfekt dusch alá sabine


Shampoo och balsam av Björn Axén eller Tresemmé, båda dessa produkter får iallafall mitt hår att inte kännas strävt utan blir mjukt och mer levande. Pris: ca. 100:-  resp. 89:- Kicks/Åhlens, Tresemmé finns på bl.a H&M och vanliga matvarubutiker
  
Hårinpackning av Aussie, helt underbar och ger ny kraft i slitet hår, rekomenderas starkt och är värt varenda öre! Pris: ca.125:- Kicks/Åhlens

Duschgel från Kings&Queens och Dove, godislukt eller fruktikt fräsch? Gillar båda väldigt mycket men vill man uppleva en fräsch känsla längre tycker jag Dove ger det mer och luktar super! Pris: 75:- Kicks/Åhlens Dove finns på bl.a H&M och vanliga matvarubutiker
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i tips från coachen / länka inlägget

   

min smak är bäst och detta spelas på repeat just nu

Yelle – Que Veux-Tu - Madeon Remix
Ellie Goulding – Lights
First Aid Kit – When I Grow Up
Avicii – Levels - Original Version
Deportees – Islands & Shores
Adrian Lux – Alive
Florence + The Machine – Shake It Out

Plus hela Coldplays nya album, och nu kan jag ju sluta vänta på att den släpps så spotify för jag läste i aftonbladet att dom valt att inte streama skivan, så dom tjänar istället på det och fler köper skivan istället, såna som jag!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i musik / länka inlägget

   

CV, körkortsteori, matematik b.. och Eva&Adam

Som rubriken lyder så består min kväll utav det, men det är bra för ett cv måste jag dels ha klart till nästa vecka och matteprov som jag också har. Planen var ju att hitta på något några stycken, men vi kom aldrig på vad och orkade inte riktigt åka till Västerås igen. Ja, vi var till västerås idag jag, syster, victor och patrik. Amanda och jag gick först in på affärer vilket dom inte uppskattade, ehe. Så där bytte jag en skjorta och fick istället med mig ett nagellack, en söt t-shirt och rutiga pyjamasbyxor, fedt. Och på ikea handlade jag för över 500, över 600, jeeesus. Men det var bra saker! Dels kuddar till sängen, superfina! och sängkläder. Plus att jag köpte masssa ljus, och presentaskar som jag ska göra fina julklappar till ett par stycken som förblir hemligt. Måste komma på mer saker att lägga i dom än det jag köpte nu. Jag gillar att vara påhittig och generös och ge bort saker som uppskattas.
Det ska komma bilder på prylarna så småningom sen! Sen käkade vi på donken innan vi drog hem, jag hade riktigt ont i fötterna sen men det var det värt.
Shoppingen slutade inte där utan när vi kom till Norberg så åkte vi till konsum och piggade upp sofia och micke som jobbade, skönt att ha min lediga helg!  jag skulle köpa mörk choklad och hämta min matlåda som jag glömde kvar. Köpte också ett rött ljus där, vi har 25% på alla blockljus så passa pååå!

Justja, fick reda på schema lite över juletiden, så jag ska jobba på julafton wohoooo! Nej men det gör inte så mycket, feeeett med pengar och dessutom har vi bara öppet till 2 så man missar ju inte dagen så direkt, inte ens kalle anka! Tror vi var kanske bara fyra stycken som jobbar då, mysigt, vi som inte har småbarn. Sen skulle jag jobba på nyår också på dagen, om jag ville. Det beror på om det händer något men blir det så misslyckat som tidigare år så gör det inget, då vill jag bara vara hemma.
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Tävlingsdags!


Inatt så drömde jag att min mobil gick av mitt itu och jag blev så ledsen och sa " nu måste jag ju köpa en iphone!"
och idag så hittade jag en tävling så man kan ju prova lyckan!

TÄVLING!

Nu kör vi på PhoneArt igång årets kanske häftigaste tävling!

Vinnaren av denna tävling får en fullständigt maxad iPhone 4 enligt bildens utförande!

i det ena utförandet ser ni en guldram med eller utan strass. Guldig framsida och baksida och givetvis en fantastisk telefon!

För att delta i denna tävlingen måste du:

- Gilla vår sida!
- Dela bilden i din logg!
- kommentera BILDEN att du delat och gillat!

Klicka in på länken nedan!
http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=262006447184236&set=pu.190593877658827&type=1&theater

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

bonde söker fru

tjenamors, sitter och gluttar på bonde söker fru just nu, var nyss till konsum och köpte en gräddfil för att jag ska äta upp en blomkål och lite grönsaker med dipp, mummssss
Hade en lugn tid i stallet och borsta morritz och evita och det var riktigt skönt, ingen stress.
Kändes som jag sov ut jäääättelänge idag bara för att jag började 9 på konsum, en förskola ringde och väckte mig imorse vid halv 8 och efter det blev jag vaken och somnade inte om, sen ringde jag och sjukanmälde min syster till jobbet, ja hon var så sjuk så hon kunde inte göra det själv. I samma drag fick jag en veckas jobb längre fram och imorgon.
Fick även ett litet brev från försäkringskassan där det stog en summa som jag fått i bidrag, någon tusenlapp hit eller dit spelar stor roll!

I helgen mååste jag hinna städa mitt rum, seriöst. Och hinna träna!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Cypern i bilder








K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Systemkameran / länka inlägget

   

jag vill hinna andas

vart är mitt liv? Just nu hinner jag inte stressa ner, en dag som denna var kaos
Jag jobbade först till 1 sen cyklade jag som en dåre till stallet som jag lovat att fixa för jag skulle med bussen 2 till fagersta och uträtta ärenden, sen träffade jag saris en sväng och var sedan hemma hos syster och gav presenter och en säng, sen somnade jag på soffan där
Nej ärligt talat, jag har förut mycket att göra, jag hinner inte lägga ner tid på stallet i lugn & ro, på träning, träffa vänner, städa mitt rum och på plugg som jag egentligen skulle vilja göra. Nu är det bara jobb jobb lite teoriplugg, men det är så mycket mer jag måste hinna med, jag gör inte det. Jag mår bajs för jag hinner inte alls träna eller plugga matte, hur ska jag klara ett matteprov nästa fredag? Känner inte heller att jag får så mycket tillbaka som jag borde för vissa saker. Skulle nog behöva åka bort en vecka till, eller bara kunna få säga nej till allt förutom jobb så jag hinner med det jag vill, jag hinner inte ens ta en liten promenad typ!

usch fy skam, imorgon är det första mattelektionen på länge, den beräknas sluta halv 12 så imorgon blir det en sån dag som idag, jag hatar det, jag ska hinna ner till stallet innan jag börjar jobba 1 till 22.15, jag hinner inte åka till stallet nu det finns ingen tid, tyvärr, men jag måste för jag har lovat
Blev ledig från jobb på onsdag men så blev jag inte det, fick en annans tid på konsum så ska jobba då också iallafall, och även i charken på fredag, jag hinner ju aldrig vara på förskolor! Men jag är glad att dom inte ringer som idag när jag absolut inte kan, helst inte den här vecka alls, och föresten så trivs jag så bra på konsum. Jag hoppas att jag kommer iväg till IKEA på lördag iallafall med syster & victor, behövligt!

Nej nu var det bara massa oro, nu ska jag lägga mig och kolla på tv

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

du är nu nummer tre i kön, var god vänta

Nu har jag ringt försäkringskassan för första gången i mitt liv, angående utveckingsersättning eller vad heter det? har inte pappret här men ersättning när man inte jobbar iallafall, hade tydligen gjort en miss och skrivit på den för tidigt så jag måste skriva på igen.
Imorgon är det fredag, underbara fredag! Men jag ska jobba.. 12 till 22.15, skönt va? Jag böt pass istället för på lördag för jag vill så gärna ut med mina fina vänner som alla är hemma i helgen, så jag hoppas det är värt och att alla är med! Ska också ringa förskolor imorgon som ringt när jag var utomlands och förklara varför det varit avstängt eller varför jag inte svarat, är så rädd att dom inte vill ringa igen annars, så jag vill vara trevlig och förklara.
Varit i stallet efter jobb, tog en promenix med en häst och nu tänkte jag städa mitt rum, ser ut som katastrof efter resan..
ska även vara charktant nästa vecka på konsum några dagar, det är faktiskt riktigt kul har varit där lite förut också, så tre arbetsdagar planerade. Men jag vill jobba i fagersta på förskolor också, jag har faktiskt saknat det
Nej nu ska jag ta tag i lite mer i mitt liv
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

poetry

"De tog henne levande för hon vägrade att dö. Kanske gjorde det att de älskade henne ännu mer. Att hon var där hela tiden, att hon kändes äkta. Men det var också det som de inte fattade, det som skulle bli deras misstag. Att hon levde, tänkte, var närvarande. Planerade deras fall. "
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

.

Kollade nyss på kalla fakta och grät en skvätt. Såg reklamen att det var om olyckor inom förskolor så jag tänkte det här måste jag titta på eftersom jag jobbar inom det. Fy så hemskt, så tragiska olyckor som hade hänt, en unge blivit lämnad på skötbordet och ramlat och brytit lårbenet och en annan klämt fingret så det gått av, liksom vem lämnar en unge själv på skötbordet när man bytt blöja? Och det mest tragiska av det tragiska, dödsolyckor och bli strypt i ett träd för fröken gick utanför och hämtade post, hur sjukt är det inte. Man gör det inte om man är ensam iallafall, aja.
Var ute och sprang en sväng i mörkret, tror den tiden passar mig bäst nu när stigar i skogen inte är så torra längre på dagarna, längtar faktiskt till vintern, SEN då man kan springa på kvällen och det är lite ljusare ute.
Nu orkar jag inte mycket längre, natti snart för imorgon är det jobb igen

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget