snart är vi där

sitter och väntar på våra pizzor som är i ugnen, blir inte svårare än så.
Allting är näst intill packat, så jag är halvt redo, har inte riktigt förstått det än, jag hoppas jag blir lite brun iaf. Fyra imorgon åker vi hemifrån och vid halv 8 imorgonbitti går planet så får försöka sova, woho så skojj och gud vad jag ska fota allt!
Hallomuin kommer ifrån Cypern, jag hoppas det finns på någon meny.
Kommer sakna mina katter som tusan, hejdå vi ses om lite mer än en vecka människor!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

princess of china

Just nu är min säng täckt av kläder, är redan sent ute och packa men har börjat kolla vilka kläder jag ska ha med iallafall, vill ha mer fiiina. Varit en sväng till stallet, sprang och tog med kameran i hopp om att få se ugglan som tydligen varit där i flera dagar, superfin men jag fick inte se den på riktigt, inte nu  iallafall. Ska iväg och jobba om mindre än en timme också till 22.15, sen.. ska jag nog bara ta det lugnt, plugga teori och försöka packa lite mer , 1 ½ dag kvar typ till varmare breddgrader, wiiihu!
Var inne på klockargården med papi igår och letade present efter jobbet, finns ju hur mycket som helst! Men kom ju inte ut tomhänta. Idag fyller min kära kusin totte år och imorgon fyller mami år och pappa fyller dagen när vi åker hem, många födelsedagar inom släkten nu.
Nej nu ska jag styra upp mig!

Glad tjej fick nya Coldplay skivan i brevlådan igår, jag hann höra alla låtar innan jag ska åka!
Har redan hittat min favoritlåt på skivan
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

as bra

Har så mycket att göra som sagt så finner ingen ork, kommer jobba en vecka i sträck på olika ställen, enda dagen jag var ledig var fredag men den är också bokad idag så ska jobba på förskola i norberg då, fuuun. Tills dess ska jag "bo" i fagersta med syster och victor eftersom jag ska jobba i fagersta imorrn och på torsdag.
Har ju inte hunnit träna något på en vecka typ, helt galet hinner inte alls, jag får vara glad att jag går och rör mig iallafall.
Idag har jag spenderat min tid på konsum, allt var typ huller om buller och galet, och sen har jag haft körlektion, måste säga att det gick skiiitbra idag, det tyckte han med, han hade inte ens behövt setat brevid när jag fickparkerade sa han. Repeterat lite  och sådär, har ju tyckt fickparkeringar är skitläskiga, men idag gick dom super, allt gick super!
Nu sitter jag hos dom och ska köra lite tester medans jag är glad och peppad.
Och föresten så när jag läste tidningen på luchen idag så upptäckte jag att coldplay kommer att släppa en ny låt varje dag en vecka framåt, till albumet släpps, så alltså hinner jag höra innan jag åker woohooo! Hoppas att skivan ligger i min brevlåda snart också.
Helt sjukt, om en vecka är jag i värmen, kan ni tänka er det? För skönt, ska njuta som attan och ta massor av bilder :)
Drömde inatt föresten att jag födde ett ovetande barn, usch det var hemskt, jag ville verkligen inte ha barn. Det var säkert bara för att jag fick reda på två stycken igår som är gravida.
Inget mer vettigt att skriva, så tjarå
Lite jag vill tatuera mig nu också
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

konsum shopping


Jag fyndade även lite igår när jag jobbade, det som är så bra med att jobba i butik, man har bra tjing på billiga saker!
Så jag köpte en billig handkräm, ansiktsvatten från lumeme, bara väntat på att dom produkterna skulle gå ner, finally så kom och kööööp! Sen slängde jag även med tresemmé hårspray och värmespray, inte i stort behov av hårspray men.. Gick och kollade vad bara spray kostade, 89kr! och jag fick båda för 49, flaskan till hårsprayen var i inte liten heller, det kallar jag kap :) Desutom så hade vi müslipaket i personalrummet som man fick ta, gratis är gott!
Nej nu ska jag duscha och göra mig redo för jobb klockan 1. Nyss ringde rektorn från olsboskolan och frågade om jag kunde jobba på timmar nästa vecka, är ju redan bokad, men till och med att dom ringer, lustigt
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

var tog mina ben vägen?

Ni kan inte ana hur trött jag är i mina ben, gick en promenad med häst på förmiddagen och sen jobbat 12-22.15, vill inte gå ett enda steg till idag!
Imorgon är det matteprov igen, räknar med att klara ett tal och spara dom andra två till nästa prov kanske.. Sen blev jag erbjuden jobb imorgon också på coopan så ska hänga där lite då också, cashing!
Blev inte riktigt som tänkt med hur jag skulle jobba nästa vecka på söndagen, men det har löst sig så ska jobba den här söndagen istället, då gäller det att jag inte är helt sliten efter lördagen (Y)
Tack och hej vänner, vi hörs en annan trevlig dag
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

trött som ett as

Imorse gjorde jag en såndär jättedum grej, en förskola i fagersta ringde och frågade om jag kunde jobba, jag tvekade och sa jaaa, jag har redan jobb och tackade. Hade jag jobb? Nej! Måste ha drömt när jag svara och trott att jag hade. Var vaken till tre så var väl så frukstansvärt trött. Men som tur var ringde en till så jag ahr jobbat i Norberg idag, jättelänge sen jag var på skogsgläntan men så kul! Har varit ute och gått en promenad med chili också vilket kändes behövt. Ringde en från fagersta och ville att jag skulle jobba nästa vecka så den veckan är fuullll, såhär ser den ut:
Måndag: prästkragen 7.30-16.00   ögonbrynsplockning lagunen 18.00
Tisdag: Matte 9.00 körlektion 14.10 eller nåt
Onsdag: prästkragen 8.30-16.00
Torsdag: prästkragen 7.30-16.00
Fredag: Jobba på konsum 15.00-22-15
Lördag: konsum 18.00-22.15
Söndag: packa som tuuusaaaaaaan till Cypern!

 Sov i två timmar vilket inte är så bra, nu ska jag äta min fryspizza och titta på bonde söker fru
Jobba extra på konsum imorgon 12.00-22.15, naaaajs bästa coop konsum
Och jag hoppas verkligen att vi gör något i helgen tjejjor!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

secrets in forest






K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Systemkameran / länka inlägget

   

tala om vem du är den här gången, vem tror du att du är den här gången, tala om vem du är den här gången, vem tror du att du är i den här sången



K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

vi fick låna en ängel

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

matte? snart är det över!

hejsanhoppsan lillebror!
Klockan tickar på, har följt fotbollsmatchen med spänning och otroligt nog så slog vi Holland, greaat! Jobbade igår i Västanfors, jag gillar faktiskt att vara där, kunde fått idag med men har ju matten så kunde inte, jag blir så arg för jag vill ju, fick iallafall annan bokad tid dit. Och imorse ringde det om jobb också i Norberg som jag får tacka nej till.. Men jag är glad för det, fick tillbaka min skrivning och hade 3fel! Tyckte det gick bra men brukar bara inbilla mig och ha massvis med fel men det gick sjukt bra tydligen, så bara tre uppgifter att kompletera på fredag, lite stolt eftersom jag inte har hängt med alls på algebra och geometri och tyckte det varit assvårt. Och äntligen klarade jag talen som jag gjort fel på iallafall 3 gånger från ett tidigare prov, men nu kommer väl nya såna..
Sen har jag ridit Ingela idag, blev lite konstig tur då traktorer var ivägen åt båda hållen jag ville.. Igår när jag skulle springa så hann blev bli mörkt, skulle terrängspringa i backen men vågade kanske 3 gånger sen kände jag mig iaktagen som fan så jag kuta hela vägen tillbaka till stallet helt livrädd, kanske en älg, och föresten så ogillar jag älgjakt. Jenny & Thomas var nere med saker som var till salu eftersom att arne är borta.. Så frågade hon om jag ville ha en idolbild så jag fick en stor tavla på arne som dom haft i stallet, hur länge höll jag mig från tårar, 2sek? usch sjukt jobbigt, bästa häst!
ska nog skaffa lite fler vänner, jag vill ju gärna göra så mycket..

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

shuffle

uschusch, nästan nollgradigt nu och jag höll på att frysa ihjäl om mina händer, vantar,halsduk och mössa nästa, hösten är kommen.
Idag var det stjärnfall på himlen, jag glömde bort.. fan
Fast jag jobbade ju dessutom till 22.15, var skönt idag för det blev aldrig långtråkigt, hade tydligen varit så kaos med kunder på dagen så dom inte hunnit. En full typ kom in och typ halvraggade på mig och slog sönder sin gurka, låter det normalt? njaaa  Var och bowlade igår med kära sara,max och Oliver i Avesta, vann första serien, woohoo! sen gick det bara utför.. haha, men alltid kul att göra något :)
Var i Avesta idag igen med pappa och syster, råkade få med mig lite mer nytt hem, leggings, strumpbyxor, grå/beige likadan som min gula och en svart prickig blus, men alltid lika kul! Har börjat komma ur min mönsterperiod för nu handlas det bara enfärgade (Y) Sen var vi och hälsade på fammo. Nähäpp, ska prova spela cs eftersom det kom på tal i ett samtal så plockade fram skivan och tänkte att jag skulle prova, mer än ett år sen.
Jobb imorgon igen, wööö hej med er
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Västerås shopping


IKEA, ps. muggarna är mina nya festmuggar!

HM

Poncho, Gina T

leggings och småplock Vero moda & HM

Scorett
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i klädköp / länka inlägget

   

fullspäckad dag

okej sämst uppdatering i know, men jag har liksom ingen ork att skriva.
Jag jobbar på, pluggar på, fotar på och sådär. I lördags var jag ju med syster,victor och annirene till västerås och kollade in nya erikslund och ikea, tyckte jag handlade såå mycket men när jag kom hem ångrar jag att jag inte köpte mer, pengar i fickan men ändå lite snål, lägger in en bild på köpen latöör! Sen blev det en lite halvspontan utgång i Fagersta, helt okej. I söndags jobbade jag och micke och jag måste bara säga, det är så sjuukt segt de sista timmarna, kunderna måste ju tro att vi inte gör något när vi står och hänger, höhö.
 Killen fick skjutsa mig hem för det regnade så, vilken gentleman!
Igår terrängsprang jag lite i en backe upp & ner, upp & ner heela tiden, hade jag haft med vatten hade jag nog orkat fler, nästa gång!
Denna dag har susat fram, har oroat mig övet matteprovet som är imorgon, vi har redan börjat på en ny del och har inte gjort prov på förra, det är så sjukt svårt.. Men var inget jobb idag så var ute och gick med hästar med katarina på förmiddagen och sen red jag Ingela pingela, hem en sväng och sen tillbaka och få hjälp med matten, det underlättar så himla mycket att få hjälp, sådär blev jag kvar i 4timmar till med plugg,pannkaksätning, ännu en hästpromenad och en hundpromend, snacka om att inte ligga på latsidan! I totalt 8timmar har jag varit i stallet idag räknade jag ut, sickjao
Jobbhelg i helgen, det känns skönt! Men matteprov och jobbcoach möte imorgon, kvällen spenderas nog hemma.
En vän till mig vars lillebror varit med om en motorcykelolycka ligger allvarligt inlagd på sjukhus och jag hoppas verkligen av hela mitt hjärta att han blir bra, att bara märka hur det skiner igenom hans bror när han skriver över sorgen, det är tragiskt, jag blir så ledsen.. Mamma och jag sa det, gubben han kolliderade med är 90år, hur kan man ens få ha körkort då? Man ser väl eller hör väl knappt, halvt i graven, jag blir så arg även om jag inte vet hur det gick till.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget