new stuff






Från Franzén

Från Franzén

Från ÖB, fin att ha en blomma i på balkongen i sommar?

Från klockargården
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i klädköp / länka inlägget

   

Kent


Är ni lika sugna som jag på Kents nya album som släpps i veckan?
Genom att klistra in dessa knepiga koder på spotify så kommer 4 nya låtar upp, wohoo!
Tack för galna,smarta fans
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i musik / länka inlägget

   

sommar och solblekt hår

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

dunderförkylning

Jobbat idag men att vara snorigare än ungarna är inte najs alltså.
Har ätit Ben & Jerrys glass och druckit loka, jag hoppas min kur fungerar, om inte annat är det jävligt god. Så jag är bitter över att jag inte kunde träna idag. Jag glömde boka min standard spinning på tisdagar, så jag blev reserv 6 och trodde aaaldrig jag skulle få en plats, jag blev så ledsen. MEN, jag fick! Men det var nog på gång i kroppen redan då, jag orkade ju med, men det var på håret alltså. Snart ny release, nya låtar på Görans pass, spännande men han brukar ha bra låtar.
Imorgon är det fredag igen, jobb till halv 4 och senare ska jag vara kattvakt och sova i systers lägenhet medans dom är borta, mys! Sedan blir det att åka till Avesta på lördag och handla lite saker, förhoppningsvis en vit hissgardin, känner att det är dags att lägga i lite färg i håret också eftersom det känns som det mesta av det röda gått ur. Och jobb på lördag/söndag kväll på konsum, så jag hoppas jag är bättre så jag inte sitter och snorar och nyser.

Idag sa en tvåring på en annan avdelning att jag var vacker, det gjorde min dag
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

spring flowers








K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Systemkameran / länka inlägget

   

lipstick

Sitter just och tittar på ett av mina favoritprogram som jag väntat på, mästarnas mästare. Till det har jag ätit, kanske en lite för stor portion med tacofärs, bulgur och massor av grönsaker, men det behövdes efter ett stenhårt X-fit pass. Det var första gången jag var på det men absolut inte sista, jag hade fasat så för det och tänkt att det är ett "mördarpass" , det tog, verkligen, svetten rann och man var nära att brista, men det var faktiskt kul!
Sov hemma inatt, hade inget för mig iallafall så ville inte sitta ensam en lördagkväll så jag åkte hem och fick sällskap istället. På förmiddagen var jag ut på en 1½timmes fototur, jag visste att det brukar växa blåsippor på ett ställe i Norberg, visst gjorde det de i år igen, fått riktigt fina bilder!
I fredags var bea,lollo och emma här så vi lagade tacos till middag och sedan cruisade vi till Ludvika och McDonalds, bara sådär för att ha något att göra och det var kul, oftare tjejer!


blev lite rädd för någon dag sen när jag sett att mina biceps blivit större, wöö
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Veckans träning


Måndag: gym (rygg & mage)
Tisdag: Spinning
Onsdag:vila
Torsdag: gym (kondition?)
Fredag: Bodypump
Lördag: Bodypump
Söndag: X-fit + gym

Så ser veckan ut, helt okej och sköna pass, om jag inte sagt det förut så är ju spinning och pump dom passen jag tycker är roligast. Skulle kunna lägga upp senare, någon gång och vilka pass som vi har på Arena!



K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Träning & hälsa / länka inlägget

   

påskhelgen




K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Systemkameran / länka inlägget

   

Familjen återvinner

yo folks, drygt en vecka sen men jag har haft fullt upp och noll lust att uppdatera.
Lyckan när barn blir jätteglada när man kommer till förskolan och springer fram och kramar än, åh det finns inget bättre!
Just nu håller jag på och tvättar, valde rätt dag att ta tvättid på, verkligen!  Jag hoppas bara inget går sönder eller ändrar färg eftersom det är första gången jag tvättar riktigt förutom lakan då.
Igår kväll hade jag jättesvårt att somna, det slog till med en värsta ångest attack av ensamhet, så efter 2 timmar somnade jag som tur var, jag är ju inte den som brukar få eller känna så. Var hemma över påskhelgen och åt god mat, ingen stor skillnad från julmat och jag äter ju bara samma små saker, köttbullar och prinskorv typ, haha så kräsen är jag.
I fredags var vi ju ut också föresten, ett lokalband spelade så det var mycket folk, det var kul att få dansa lite.
Haft ett bra besök från Örebro till igår, spontant oväntat men ack så trevligt eftersom det var.. kanske, 3-4 år sedan vi sågs.
Tog ledigt från träning idag alltså, men man måste ju ha någon vilodag.  Imorgon ska jag till lagunen och få ögonbrynen plockade och få tillbaka lite form, fett skönt

Rådiggar familjens pantamera låt!  Föresten, någon som kan säga hur man gjorde för att få in videon på bloggen? Så man bara slipper ha en ful länk liksom..
http://youtu.be/--iCnY1ZG5A
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

påskpyssel

Timbuktu – Fallskärm, ja denna låt har fastnat nåt så otroligt på min hjärna just nu

Iallafall var det fett chill på jobbet idag, 5st som åkt på magsjuka, känns hur kul som helst, inte. Jag tror iallafall att vi fröknar och resten av barnen klarar sig. Så idag har vi pysslat lite, mysigt för jag älskar att pyssla, gjorde det mycket själv som yngre. Handlade efter jobbet, visste inte riktigt vad jag skulle ha så det blev mjölk, kvarg, zucchini och banan, kan man väl laga något gott av?
Fick brev från skatteverket idag som alla andra och få reda på hur mycket man får tillbaka på skatten, men jag förstår inte hur mycket jag får, haha.. Det jag kan läsa ut är några tusen iallafall, skulle sitta fint på kontot.
Nähä, ta och äta något lätt innan jag ska sticka till gymmet om ca. en timme med Melissa, ska prova ett träningsprogram som jag lånat av syster då också

Jag längtar så innerligt till några datum framöver och i sommar, i tur och iordning, tatuering, Grekland, Kent, Coldplay <3


Inte lite jag vill vara brun, t.o.m solbränd
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Norberg

Hey Folks, kom nyligen hem efter att ha varit på besök hemma i Norberg där jag förövrigt sov och åt mat. Kollade även hur jag skulle jobba på konsum i helgen för det blev helt annorlunda, lördag 14-22.15 söndag 12-18.15, när ska jag hinna äta påskmat? Lördagen blev iallafall såå mycket längre, men det är fina cash, röda dagar och grejer, dubbelt upp!
Min mage har gått på högvarv idag och låtit som en jordbävning så jag gick inte på pumpen, jag hade aldrig kunnat det. Har träningsvärk från gympasset som jag och syster gjorde igår istället i 1½ timme, känns överallt och det är riktigt härligt. Förövrigt kändes delfinen som den enda avdelningen som hade många barn idag, 12 tror jag. Gick över och tog hand om en annan avdelnings barn medans dom hade planering, där var det bara 4stycken, gud vilken semester.

Denna maträtt lagade jag förra veckan, kommer inte ihåg vad den hette men hittade den i min vegetariska kokbok, ja jag hade i lite korv (höhö) och jag tror jag slängde i liite för mycket broccoli, det var sådär, kan säkert göras godare
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Lägenheten

Före


Före

Efter

Före

Efter

Före

Efter

Före

Efter
'









K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

seg söndag

Godmorgon kanske är fel att säga nu, men har inte riktigt vaknat än, har bara ätit frukost då jag åt mitt rågbröd som jag köpt, vissa skulle aldrig äta sånt skit, men jag tycker det är gott och så mycket nyttigare.
Utgången i fredags var helt okej, tiden gick fort och jag förstog som väntat att självaste Björn Rosenström inte skulle vara så jättekul. Efter det följde en katt med i min lägenhet, tack lollo som lockade med den. Kändes skönt att ha en katt i lägenhten för 10minuter ungefär.
Igår städade jag hela lägenheten ordentligt, hade inte ens dammsugit eller torkat golvet än så det var väldigt väldigt skönt, så nu har jag bilder jag ska lägga upp.
Tvättid har jag bokat också till onsdag om 2 veckor, då borde jag fått lagomt med tvätt, får se hur det går bara.
Idag är det bara ett core pass planerat på Arena och kanske lite gym, skulle vilja springa lite.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget