nycklar till min egen bostad

Min hjärna har gått på högvarv någon timme,var och hämtade nycklarna nu på kvällen till min lägenhet i Fagersta. Har inte blivit superlycklig än, inte känt känslan. Nu har jag nog mest separationsångest och undrat vad jag håller på med, men jag vet ju att det kommer bli bra och att jag behöver mitt eget, så länge jag inte kommer känna mig ensam. Mindre än 10min till mitt andra hem för jag kommer bo där lika mycket ändå, med min mamma och pappa och mina kära katter, hur ska jag klara mig utan mina älskade katter?! buuää..
Och dessutom mindre än 100m till min syster
Men så fort jag kommit igång så kommer det bli jättebra, få inreda och ha det se ut precis som jag vill, förstå vad skönt! Jag flyttar ju mest eftersom jag kände att det var dags och jag jobbar ju så pass mycket i Fagersta och åker över nästan varje dag och tränar på Arena, det blir så mycket smidigare. Ett extra plus är väl att man slipper ordna skjuts hem efter krogen osv, hehe.

Jobbat i Fagersta idag och ända sen igår har jag varit taggad på träningen idag med syster och bea, dubbelpass bestående av spinning med bästa göran och sedan det nya CX WORK efter det, lite svårt i början att veta hur man ska göra hela nya rörelser och med ett gummiband, det visar sig om man får träningsvärk av det.
Tänkte skita i bigbrother, försöka somna lite tidigare eftersom jag och syster ska vara så morgonpigga imorgon och åka på morgon pumpen klockan 7, shit. Jag börjar jobba halv 10 på konsum så det hinner man ju, hoppas det inte blir för stressigt bara.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

up and down like an rollercoaster

denna helg har gott snabbt, tack och lov. Jag har jobbat, och mina vänner varit med sina pojkvänner känns det som. Tur har syster och hennes två katter sovit hos oss hela helgen ju, mysigt. Red Kien idag igen med Linnea, jätte härligt i vädret som var idag!
Har ingen lust att skriva något mer än att, jag saknar mina kompisar
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

lovely day









K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Systemkameran / länka inlägget

   

vilken härlig dag

Tror inte det bara är jag som njuter av vädret? Så gryyymt härligt! Visst det blåser rejält, men det gör inget
Var hurtig imorse och åkte till arena med syster och min fina träninsvärk och gick på spinning och sen har jag varit i stallet några timmar, jätte härligt. Fick med mig några fina fotografier hem också!
Nu väntar jag väl mest bara på att börja mitt arbetspass för idag, inte jättestor lust.

Igår när vi var ute och red, jag och mariex2 så var det Kien jag fick rida, gammelgubben som är hela 26år, helt otroligt och han var helt underbar att rida på, han gjorde inte mer än vad man bad om. Hade faktiskt saknat att rida ut på riktigt och få trava loss lite. Så jag fick låna Kien fler gånger, så vi tar väl imorgon igen.
Syster har även sovit här inatt, och förhoppningsvis ikväll igen med sina små katter här, jag älskar att det är fyra katter i huset
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

så himla trött

Tjaahoj, idag har jag haft världens trögaste dag, eftermiddag iallafall.
Igår så blev jag glad när jag skulle få jobba idag i Norberg, i förskoleklass för första gången.
Jag blev dygnsur kan jag säga bara, skit slask.. Kom hem, sov ti 2 timmar, jag var helt färdigt alltså
Fick faktiskt ont i nedre ryggen igår också på pumpen, konstigt..
Imorgon har jag tackat nej till flera jobb som jag redan blivit frågad om idag, jobbar i helgen så imorgon tänkte jag ha ett liv, en ledig dag! Först så ska jag ut och rida med Marie på förmiddagen, vet inte om jag får rida gennaros häst cocco kanske, skulle vara kul eftersom jag aldrig ridit på henne. efter det kanske jag rider morritz också och sist så sticker jag på pump på Arena, då har jag tränat tillräckligt för den dagen säger jag bara. På kvällen åker jag ner och tar kvällen i stallet och ger hästarna mat och nattar, känns som en lagomt skön dag.
Och kanske skulle jag prova göra en LCHF-pizza imorgon som jag hört är så god.
Känner att jag behöver lite tid för mig själv

Och ett grattis till min kära bästaste vän Melissa som fyller hela 20bast idag!

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

veckans träning, förhoppningsvis

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Träning & hälsa / länka inlägget

   

fettisdagen

Fick en ledig dag idag, fettisdagen dessutom, någon som vill att jag ska fetta och vara extra lat, aldrig. Första gången på så länge som inte telefonen ringde, men man är ju så van så jag vaknade väl lika mycket ändå. Men skönt att bara gå hemma och göra vad man vill, hittade en flytta hemifrån kartong med muggar och tallrikar i boden som jag har ställt till samlingen. Matilda kom förbi med newbody som jag hade beställt av henne, kommer bild på det sen. Nu slappar jag bara med en naturdiet-shake med caffelatte smak, faktiskt goda. Melissa och jag ska prova bodyjam för första gången ikväll, får väl hoppas det är lite kul. Tänker nog inte träna något mer för igår på pumpen, redan på uppvärmningen så fick jag så sjukt ont i ryggen, trodde nästan jag skulle börja grina, kunde knappt lägga ner skivstången på golvet för att jag inte kunde böja mig. Men jag hoppas det bara var träningsvärken med coren, så ryggen vill jag vila idag.
Mamma kanske kommer hem med semlor i eftermiddag, annars blir jag utan

när jag googlade semla så kom jag på, semlor är ju inte fina någonstans
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

jag älskar att baka

Igår hade jag en sån där bra söndag som inte är tråkig.
Jag sov ut till 12 tror jag, så himla skönt! Sen segade jag bara tills jag bestämde mig för att baka bullar, gick och handlade ingredienser i snökaoset och satt sedan igång, han aldeles precis klart till Melissa kom och hämta mig och vi skulle och träna med syster, core och gym. Core är ju sjukt jobbigt fast det bara är en halvtimma, det är typ döden. Sen sprang jag på löpband en halvtimme, så idag har jag ont i hela kroppen.




köpte dessa bokstäver som snart ska pryda i mitt eget hem
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

celsius


Efter ett pump pass som jag plågade mig igenom med träningsvärk, så köpte jag med mig celsius hem 5 för 100:- , det tjänar man mer på än att köpa en och en hela tiden. Celsius är originalet bland drycker som förbränner kalorier. Den kan drickas när som helst under dagen och är ett gott och nyttigt alternativ samt att den ger energi.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Träning & hälsa / länka inlägget

   

det kostar att ligga på topp

Jobbat på björkbacken idag och nyss kom jag hem från Arena, det var ungefär vad jag hunnit med idag, men det känns så himla skönt än att bara sitta hemma och tänka dåliga tankar, så mycket roligare med min kära vän! <3
Imorgon är det spinning 9:30, så blir väl att lägga sig snart i skaplig tid så man orkar trampa lös, det är så otroligt skönt att träna på morgonen när det väl är gjort, då har man hela dagen framför sig och har redan gjort någonting bra! Efter det så jag äta kinabuffé men mina vänner, det blir mysigt. Och sen ska jag jobba ett kvällspass på konsum, najje najs jobba i en vecka i sträck är kult!
Nej nu ska jag byta om och mysa ner mig, hoppas ni där ute får en bra helg!

Nu en ny kategori i min blogg: Träning & hälsa!

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Träning & hälsa / länka inlägget

   

galet


shit någon som är ivrig på att ja skulle uppdatera idag eller? 16unika läsare och 98(!!!) visningar
K O M M E N T E R A (3)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

alla <3-dag

Glad alla hjärtans dag alla, för mig har dagen inte varit någon speciell, har jobbat och varit på spinning direkt efter det, gick skitbra idag och jag orkade hela vägen, riktigt nöjd!
Gjorde föresten en viktanalys på arena idag, en våg som mäter fett,farligt fett,kroppsmassa osv
lite bra och mindre bra saker, muskelmassan är jag nöjd med som var ungefär 47kg, vad det nu betyder, farligt fett runt organ hade jag nästan inte alls och vanligt fett ska jag försöka få mindre av, men  nu har jag något att sträva mot och som peppar mig, så får man testa det sen igen om några månader för att se om det blivit någon skillnad.
Ska jobba i Norberg imorgon igen, och sen i Fagersta på torsdag, skulle vara skönt att få fredag ledig men det tror jag väl då inte.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

this is a wake up call

 
This is a wake up call  - updated spotify list
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

time passes by

som ni märker har jag inte haft tid att uppdatera, helgen bara susade förbi.
Jobbade, tränade pump i fredags och på kvällen hade jag och mamma en ensam kväll och beställde pizza och kikade på film, mys. På lördagen tog jag och böt dag med micke för att jag vill följa med ut, vi var hemma hos jennifer innan några stycken tjejor + oliver och Linus, kvällen blev väl helt okej, roligt att vi stog på dansgolvet ungefär hela kvällen iallafall.
Igår så var jag inte bakis, som vanligt, så jag var ute och red på bästa Morritz eftersom det var så stråålande väder, dör så härligt det var! Hoppas jag äntligen kan komma igång och rida honom mer nu, båda två  behöver nog det. Sen stängde jag in mig och jobbade resten av kvällen
Jobbat i Fagersta idag, sovit lite, försökt röja lite, pratat i telefon och kollat serier, så har min dag sett ut ungefär.
imorgon måste jag jag träna, då är det äntligen spinning, har ju haft ett lång uppehåll från det, det gick så dåligt dom sista två gångerna så jag tyckte väl inte att det var lika kul längre, och fick upp ögonen för pump istället,men imorgon ska jag gå och då är det med Göran, han är bäst sådär dåå

Nej det var allt för mig, tjohej!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

new shorts

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i klädköp / länka inlägget

   

let me see you hands up in the air, med hantlar

Imorse när jag gick till förskolan så tänkte jag "säg att dom tagit bort skylten om magsjuka" , icke den hade kommit upp IGEN, men jag var inte lika nojjig idag som förra veckan.
Har varit på body pump med Melissa och syster, skönt att få träna igen men kände mig inte helt på topp, man får liksom abstinens när man är van att träna. Köpte en celsius och drog hem, försöker få i min en normal portion med mat som jag inte ätit än sen jag blev sjuk.
Har även tänkt på att jag känner mig som en karl, höhö. Eller alltså bredaxlad och grövre överkropp, typ om jag ser på min hållning på vissa bilder jag tar, men jag är väl stark!
Snart börjar veckans höjdspunktsprogram för mig, sveriges mästerkock
Och imorgon och på fredag ska jag lyckas hitta till Ängelsberg för att jobba på den förskolan, spännande men lite drygt att det ligger utanför, tur att jag laddat ner en GPS-app
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Säg mig

Tidsfördriv jag hittade på en kompis blogg

VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?

Jag var väldigt liten, gick i 4:an och gjorde väl sådant man gjorde då, var med sina bästisar och skickade kärleksbrev hit & dit till alla killarna i klassen

VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?

Då hade jag precis börjat sista terminen på gymnasiet, var säkert inne i min oändligt jobbiga stress-fas som jag hade periodvis p.g.a alla arbeten som skulle in jämt och ständigt.

FEM SNACKS DU GILLAR:
- Popcorn
- Naturgodis
- Ananas
- Mörk choklad
- Juice

FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL:
- Fix you - Coldplay
- The day I left the womb - Escape the Fate
- Pärlor - Kent
- Sway - The kooks
- Pumped up kicks - Foster the people 

FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MÅNGMILJONÄR:

- Köpa en fet lägenhet och köpa all dyr inredning man kan tänka sig!
- Åka utomlands typ varje månad
- Skänka en del pengar såklart till behövande
- Resa runt på olika volontär resor tex. regnskogsexpedition och att hjälpa sköldpaddor, allt som har med djur & natur att göra!
- Och mestadels spara för kommande stunder i livet då det behövs

FEM DÅLIGA VANOR
- Jag sover alltid med en film på
- Jag är extremt bra på att komma på och göra saker i sista stund
- Jag tror inte jag tål sprit så värst bra..
- Jag fastnar oftast inte på kort andra tar
- Jag duschar alltid mitt i natten när jag kommer hem från krogen

FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA:
- Rida
- Gå i naturen och fotografera
- Duscha
- Vara med mina kära vänner
- Skratta, såklart!

FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA:

- sk. "westernboots"
- Manchesterbyxor
- utsvängda byxor
- Rosa byxor
- För uringade linnen

FEM FAVORITLEKSAKER:

- Systemkameran
- Iphone
- Datorn
- Katterna
- Cykeln
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

long and beautiful


jag vill ha långt hår igen (!!!!) kan inte ens tänka att det var så långt
ja, mitt hår växer ju så förbaskat sakta, oftast, fast jag sköter det så väl
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Magsjuk tjej

jag åkte väl på magsjuka ändå, blää! Vaknade inatt vid 1 och kände mig konstigt, sen var det bara att kuta till toaletten, har inte känt nåt illamående utan det kom bara, och det har hänt en gång till, jag hatar att spy.
Har inte ätit på ett dygn snart och varit vaken och somnat i sängen hela dagen, har inte tid att vara sjuk, känns som det var länge sen jag tränade också.
Bett pappa handla blåbärsoppa nu så får väl se om det får stanna sen
Hoppas ni mår bättre än mig
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

lite av fyndet från Västerås tidigare



K O M M E N T E R A (0)
publicerat i klädköp / länka inlägget

   

charlie brown

Jag blev lite glad när jag vaknade förutom att min näsa var helt förstoppad med snor och ont i halsen, jag insåg att Coldplay tillslut valt att ha sitt nya album på spotify ändå, dom ville ju inte det för att fler skulle köpa skivan istället. älskade underbara, vi ses snart
Coldplay – Mylo Xyloto
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i musik / länka inlägget

   

nezeril

idag är jag så snorig så jag kan dö, kan väl kanske göra som ett barn sa idag
: klipp av näsan då, och sen limma dit den igen när den är bra

ikväll tänker jag ändå träffa mina kära vänner för det är för sällan och det tycker jag suger
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

utomlandsresa


japp, den 25:e maj sticker jag utomlands igen och nu till Grekland, denna gång med bara mamma och syster, tjejresa!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

magsjuka? nejtack

tjatja bloggen!
Idag har jag varit jätteorolig att åka på magsjuka, där jag jobbade igår och idag hade massa barn fått magsjuka igår, så jag fick välja när jag kom dit idag ifall jag tordes jobba ändå, och det gjorde jag. Men jag tror inte det är någon fara, man inbillar sig väl bara och får konstig känsla i magen, så snart ska jag iväg på body pump ändå med melissa, annars får jag väl springa ut och spy, höhö.

Igår kväll och i förrgår så gymmade vi på kvällen, det var jätteskönt faktiskt att åka dit så sent när det är lite lugnare, training is fun!
Imorgon ska jag jobba i Fagersta och där har jag stängningen så det blir en lång dag och sedan sh'bam pass förhoppningsvis på det, har väl inte hänt så mycket mer
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget