iPhone inlägg

Min kära dator var jag så trött på med sina flimmringar på skärmen stup i ett och ett ljud som börjat bugga, så den är på lagning = dålig uppdatering, men jag lever!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

mitt fina betyg

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

dubbelpass

pjuh, kom för nån timme hem från ett dubbelpass på arena, först var vi på spinning och sedan kettlebelts, och jag hade verkligen ingen kraft alls i benen så det var knappt kul idag, kunde inte ta i lite mycket som jag ville. Och kettlebelts var första gången, helt okej var det.

Var ju faktiskt i västerås igår med syster och annirene, jag fick ju äran att köra så körde väl lite fel, över heldraget och mot rött i stan bara för att vara badass, höhö nej men jag råkade bara.
Hittade en del och när jag räknade ut hemma hur mycket jag handlat för så kände jag, ohnoo.. Fast ändå så beställde jag ett par skor också.
Kollar just nu på guldbagge galan men måste snart duscha också för att orka ett lång arbetspass på rosen imorgon också, det är så skönt när man vet i förväg var man ska vara
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

the used


And I'm melting
In your eyes
Like my first time
That I caught fire
Just stay with me
Lay with me
Now
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

22:40

Nu har jag äntligen kommit hem från mitt jobbpass på konsum, vi hade ju inte jätte stressigt om man säger så.. Har fortfarande en otrolig tränigsvärk i låren sen jag och alexandra var på box i torsdags, det var inte jättekul och bara jobbigt, men det var väl bra visade det sig, höhö.
Imorse var jag och syster och gymmade, sprang 25min och gjorde sedan maskiner och det var riktigt skönt, har inte gymmat något mer sen jag fick genomgång. Och det var lugnt med folk så det var skönt.

Igår jobbade jag på förskola i Norberg, blev glad när hon ringde även fast jag egentligen inte ville ha jobb då, det var så länge sedan så det var jättekul! på kvällen var jag,mamma och pappa bjudna på middag på floravägen hos syster och victor, där bjöds det på förrätt, skagenröra och rostat bröd, jag åt då bara bröd och tzatziki. till varmrätt, stekt sparris, pepparsås, hasselbacks potatis, baconlindad vitlök, halloumiost, sallad, någon biff eller nåt, jag åt ju inte det utan en schnitzel istället och efterätt, en slags cheesecake i ett glas gjort av digestive,kesella (?), och frysta bär, skitgod!



Tittade även i Frida tidnigen på jobbet eftersom min kompis ida med systrar skulle vara med, fatta grymt! här är deras blogg: http://www.systrarnabackstrom.blogg.se/
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

det snöar

Så himla dålig ork att skriva, blir ju bara vardagligt och jag vet inte om det är så roligt?
Men nu har jag jobbat i Fagersta i någon dag, har faktiskt saknat att vara där, trivs bra, fast det gör jag ju på alla ställen, men jag gillar det bara och barnen är underbara hela bunten.
Idag skulle jag gått på afro men jag vaknade med ont i halsen och förkylning så håller lite på det till imorgon när jag ska på box istället, fick bli en promenad med runkeeper istället, den fungerade bra så det gillade jag skarpt. Fick hem mitt paket idag som jag beställt med ett "armband" som man har Iphonen i när man är ute och springer, billigt och bra köpt här http://www.uffessakerochting.se

Var på spinning igår, och i förrgår. Jag har insett att fan, just då när jag är där så tycker jag tränarna är förjävliga som ökar på mer och mer tyngd, men det är så jävla skönt, bästa tränarna, till sån peppande musik, och jag blir svettigare för varje gång, vi har nog funnit varandra!
Nej nu ska jag titta på sveriges mästerkock och sedan försöka sova, börjar 7.00 imorgon, godnatt!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

do it like a dude

Uppe med tuppen en lördag och ska iväg på spinning, det låter väl asbra? Då har jag iallafall gått på 5pass den här veckan varav två var en halvtimme var, så 4 pass. Om det kan hålla så bra har jag redan klarat mitt nyårslöfte, med en punkt till eftersom matten är ju klar, wiiiie så underbart! Jag & Bea provade nya passet SH´BAM i torsdags, jag tyckte faktiskt det var kul, lite trångt bara. Det var dans med attityd, lite zumba stuk till modern musik så som LMFAO, beyonce osv.

På vägen hem ska jag plocka upp systers kattungar som ska sova hemma hos oss inatt, får se hur det går. Det gör dom eftersom hon/dom ska ha inflyttnings/födelsedagsfest i lägenheten. Dock är det tråkigt att det är många som bangat ur, när man väl ställer upp och gör något, aja. Det blir vad man gör det till!
Men först måste jag städa och hitta vilka kläder jag ska ha på mig sen :)

jag känner mig något korthårig!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

försenade bilder på lite födelsedagspresenter








K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

aldrig mera matematik

Det är helt otroligt, så otroligt skönt, blev klar med matte B kursen idag!!
Trodde jag skulle få göra prov på fredag också eftersom det var vissa uppgifter jag inte förstog, men vi gick igenom dom och gjorde dom andra, det var värt dom två sista timmarna och kämpa där, jag hann få mitt godkänt! Den 13:e ska betygen vara satt, snacka om tur. Så dirr jag kom hem ringde jag fagersta kommun och ändrade på vikarielistan så jag kan jobba alla dagar i veckan nu, så otroligt skönt!
Sedan lekta jag med Melissa vi klippte mitt hår, känns lite kort men lent och inte slitet alls. Roliga filmer gjorde vi också, haha så jävla fula. Älskar att vi kan ha så roligt :)
Var på funktionell styrka och core med syster efter det, så jobbiiiiiiggt, fick ont i mina handleder av alla armhävningar osv, var kanske inte det roligaste jag gjort, tror jag hellre kör spinning t.o.m
Köpte med mig en hurtbulletallrik hem för att fira att jag gjort klart kursen, helt rätt

Tänkte försöka lägga mig snart i tid, så himla mör i kroppen och ska orka jobba några timmar imorgon på systers förskola, för att sedan åka hem och sköta Ingela, kanske rida också, och sedan till Fagersta igen för att gå själv på spinning, jag hoppas det går bra, det ska det

så fin blev jag på knät efter att jag ramlade på vägen till IP i lördags efter krogen, förvånad? nej :))

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

minus celsius

Idag försov jag mig, det var helt hemskt..
eller så här var det, visste att jag var bokad för jobb i fagersta redan, halv 8 trodde jag.
Och jag sov så dåligt inatt så måste bara stängt av alarmet och vaknade av att en annan förskola ringde 20 över 7, jag såg på klockan och fick paniken.. Ringde dit jag skulle och sa att jag försovit mig men hon sa att jag började halv 9, så vilken jäkla tur, fast jag började 8 ändå. Så jag tackar den andra förskolan enormt, annars hade jag sovit ännu längre
Ska snart ner och plugga matte i stallet, prov imorgon och jag fasar, måste klara! Så fick avboka mitt spinningpass, tråkigt..

Min dator fick ett nytt liv igår, formaterade om den eftersom skärmen börjat flimra i tid och otid så nu hoppas jag den är renad, helt tomt, på ruta ett liksom
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

scary monsters and nice sprites

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Systemkameran / länka inlägget

   

weeping willows

Real life killed me on the school bus
Real life wise guys never weep
Real life dying to be famous
Real life happens on TV
Real life covered up in make-up
Real life it's only make believe
Real life I meet you when I wake up
Real life I touch you on a screen

Touch me, touch me
I long to live for real
Touch me, touch me
Im just as human as a human can be
Please touch me

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Think big

Tänker fatta mig kort, jag är så trött

Det jag hunnit gjort idag är att kolla på skidor och gått runt sjön, försökte få ordning på appen runkeeper men den fick inte in någon GPS och räknade inte km och sådant, hur gör man?
Det var iaf sjukt jobbigt att gå, halt, snorig och jag fick ont i svanken
Måste somna i tid för imorgon jobbar jag på konsum 7.30 till 19, hela dagen så jag kommer vara helt död, aldrig jobbat så länge där, så jag hoppas det är lugnt och inte för mycket folk

Har inga direkta nyårslöften, men vissa saker ska jag göra :
- Få godkänt i matte B kursen
- Träna minst 2/3ggr i veckan
- Ta vara på möjligheter jag får, gällande allt möjligt
- Åka utomlands någonstans
- Försöka göra saker i tid så jag slipper stressa som alltid
- Tänka på vad jag stoppar i mig, men jag tänker fortfarande unna mig, annars är det inte normalt

Jag vet att det är för svårt att hålla om man sätter för stora krav och mål som inte är realistiska, därför tänker jag börja med rimliga även om jag vet att jag kanske redan kommer fixa dessa saker galant.

Och grattis min vän Louise som fyller 20år idag, nu blir du tant. Nejdå, men lite speciell ålder, handla på systemet helt själv
 

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

baby you're a firework

Nyår, en nykter sådan men det var jag bara glad över, känner inte att jag förlorade något på att vara det för jag kände mig i samma grad som alla andra ändå. Vi lagade förrätt och fläskfilé med kroketter jag,emma och lollo, mysigt var det men man blev så mätt. Och jag som körde hade ju bilen med så vi slapp gå, det var knökfullt där vi var men tiden gick rätt fort ändå så det var dags att gå ut sen, där stog jag med mitt stativ och min gamla nikon kamera med lång slutartid och bara väntade på raketer, och äntligen har jag fått lite bilder!








K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Systemkameran / länka inlägget

   

Islands & shores


en dålig bild men ändå en bild på shortsen från bikbok, lider att det inte är några fickor bara
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i klädköp / länka inlägget