Ni glömmer väl inte släcka kl 20.30 för en ljusare framtid?

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

saturdayK O M M E N T E R A (0)
publicerat i Systemkameran / länka inlägget

   

stampa med en fot för det är så härligt

Hej, jag är trött. Det har varit en jävligt hektisk dag på jobbet, mycket ansvar, få allt gjort när man är mindre personal med många barn, ensam en stund, dansa med världens bästa barn.
Nu tänker jag sova en stund för det är jag värd efter att försöka få tag på vikarie utan lycka, jag tänker inte tänka på morgondagen redan, det visar sig imorgon.
Måste försöka få ordning på det sista här hemma för att kunna ta bilder och visa hur det ser ut


Bra skit
http://www.youtube.com/watch?v=VB12iCO8MkU

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

två bilder i sol


K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

tjugofjärde mars

hejhejhallå
Jag har lyckats få tillbaka min statistik all by my own, äntligen säger jag bara
Inatt sover jag hemma hos mamma och pappa eftersom jag jobbat på konsum idag.
Igår storhandlade jag mat i Avesta efter jobbet och på kvällen drog jag över till min granne Alexandra och tittade på bigbrother och drack smoothie, hur nice att ha en kompis bo i porten brevid. Sen blev jag vaken sent, tack för det, så jag sov till och med på rasten. Konsum ringde ju då idag och ville att jag skulle börja jobba klockan två istället för fem, jahapp det var den dagen i solen, var bara att skynda sig till Norberg och stänga in sig till tio.
Så fort jag fått mer ordning i lägenheten så ska jag ta efter bilder, är mest bara klädkartonger kvar nu och småsaker, har ju inte ens kunnat dammsuga eller torkat golvet än.

Förövrigt så längtar jag tills Kents nya album släpps den 25april(!!) och hoppas på mycket bra musik, om bara fyra dagar släpps iallafall en singel


bild från förra helgen med kära vän melissa
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

att komma igång

Svårt att komma igång efter vintern eller bara ett uppehåll från träning?
Här har ni lite tips på att hitta motivation!

 • Hitta en träningskompis
  Det är motiverande att träna tillsammans med någon och av hänsyn till "medtränare" är det svårt att dra sig undan med en dålig ursäkt när du inte känner för att träna. Till exempel kan ni bestämma att den som uteblir måste böta.
 • Bestäm dig för att träna på bestämda dagar
  Det bästa är tre gånger i veckan med en fridag emellan. Det är viktigt att du väljer lämpliga tidpunkter och sedan planerar din vardag med dessa tider som utgångspunkt.
 • Sätt upp långsiktiga mål
  Som mål kan du ha att du om några veckor te.x orkar springa en längre sträcka på kortare tid, orkar ha tyngre vikter. Men givetvis utifrån din egen styrka och grundkondition.
 • Sätt inte upp orealistiska mål
  Visst är det bra om du både vill sluta röka, äta sundare, gå ner i vikt och börja träna - men du behöver inte göra alltihop på en gång. Det blir lätt för mycket och slutar förmodligen med nederlag på alla fronter och att du ger upp hela projektet.
 • Skäm bort dig själv
  Bjud dig själv på professionell kroppsmassage eller ansiktsbehandling eller bara ett hemmaspa efter första veckan med träning. En ny cd, något nytt i klädväg eller en god middag på restaurang efter första månaden.
 • Kör inte för hårt
  Är träningen för hård riskerar du att förlora motivationen. Ansträngande träning som gör ont ger inte så mycket och det finns därför heller ingen anledning att pressa sig för hårt.
 • Se över träningsprogrammet ibland
  Bedöm om intensiteten är lagom - kan du inte nå dina mål är de för höga. Då är det viktigt att dra ner på ambitionerna. Eller tvärtom, du når dina mål, då är det dags att öka för att få ut ännu mer av din träning

Glöm inte bort att det aldrig är förbjudet att unna sig av det goda!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Träning & hälsa / länka inlägget

   

ljus i min lägenhet

Dagarna tickar på, jobb,träning och plocka i lägenheten, ungefär det jag hunnit med dom senaste dagarna.
Nu är jag stationerad i min lägenhet i Fagersta, pappa jobbar för fullt med att snickra ihop möblerna som vi köpte på IKEA i lördags, han är duktig han. Jag och Melissa var på pump idag där dom har en ny release, den var väl helt okej, blir nog bättre när man vänjer sig kanske.
Imorgon är det jobb från klockan kvart över 6 som gäller och senare på kvällen spinning och CX WORK
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

hårfärgning och ansiktsmask

Tjenatjena, chokladmasken gav mig otroligt mycket finnar, misstänker jag. Så blev det förra gången också, nu tänker jag aldrig mer använda en sån. Igår jobbade jag i Fagersta 7-15.30 och sedan på konsum 18-22, det var inte så jobbigt som jag trodde, jag trodde jag skulle vara helt död.
Nu har jag fått in lite mer prylar på sin plats i lägenheten och har nyss färgat håret, det känns.. rött, men jag antar att det går ur som vanligt, det var tänkt ljusröd/brun, och med en ansiktsmask, mrs fresch!
Kanske försöka lägga mig i någorlunda tid för att orka åka till Västerås imorgon och IKEA och Erikslund följt av middag/förfest med mina fina vänner i min oklara lägenhet innan vi går vidare till en lokalfest som en gammal klasskompis till mig har.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

kompis det går bra nu

Mina lår pulserar, spända med träningsvärk från gårdagens pump efter ett uppehåll pga sjukdom, känt mig som en pensionär när jag går i trappor och böjer mig, men det är från ett gott syfte. Därför kände jag motgången kom idag på spinningen för det gjorde så ont i mina lår, helt utpumpade utan kraft kvar, men det gick vägen, tisdags-mys-spinning är bäst

Vikariatet går bara bra, jag stormtrivs vilket jag gjorde från början, jag gillar Rosen och alla är så snälla där, underbara barn. Jag går alltså ett 100% vikariat för en annan just nu, på en småbarnsavdelning. Jag hoppas som attan att jag får förlängt, på fredag har jag kvällsjouren och alltså stängning, det gör mig nervös men jag antar att det kommer att gå bra. låsaalladörrarlåsaalladörrarlåsaalladörrar!
Har fasta dagar tis-tors och jobbar alltså alltid samma tider dom dagarna, det bästa är att jag alltid slutar 2 på tisdagar och hinner gå på spinningen, men att på onsdagar så kommer jag inte kunna gå på pumpen som jag tycker är bäst då..

Har inte kommit in i lägenheten än heller, så himla mycket just nu men har kommit upp med kartonger i omgångar, hallen är målad ljust och tapeten till köket är så gott som vald, så den ska upp på väggen, IKEA på lördag och förhoppningsvis har/kan jag göra klart efter det.
Igår ringde min chef från konsum också, har varit lite osäker om jag kommer få sommarjobb så har inte sökt något annat för jag har tänkt att jag borde få som var där förra året. Men så hon frågade om jag var intresserad och skulle skriva upp lite tider på mig efter midsommar, där släppte en lättnad, då har jag jobb till i höst iallafall ungefär.


Tack och hej, ny dag imorgon 8.00-17.00 och gym på det!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

sticker och jobbar såhär tidigt, hejhej hoppas på sol idag

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

facemask

Idag jobbade jag iallafall, det enda jobbiga var att jag hade slem i halsen och täppt och rinnsnuva vartannat men ändå bättre för jag var inte hänging. När jag kom hem så gick jag och matade änderna på en gång, jag är så snäll så brukar ta lite gammalt bröd efter jag jobbat på konsum. Vara ute lite och bland djur, jag vill liksom värna om alla djur, fåglar är ju så otroligt fina. Det enda jag avskyr är insekter, men dom är väl inte djur så? nej insekter borde dö
Nu har jag bäddat rent i sängen och haft en chokladmask i ansiktet, ska snart lägga mig i sängen tänkte jag för imorgon börjar jag klockan 7 på mitt långtidsvikariat, ja så är det. Igår ringde en enhetschef på en förskola i Fagersta och frågade om jag hade lust att ha ett vikariat i en månad, såklart! Och ännu bättre att det kan bli förlängt vilket jag hoppas, skönt att få ett schema och veta hur länge man jobbar varje dag, att det är 100% och dessutom på förskolan som jag gillar


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

sports bra


Bättre sent men aldrig, men min fina rosa sport bh från newbody 150:-

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Träning & hälsa / länka inlägget

   

hejhejhej, hemskt mycket hej

jag var arg att jag inte kunde träna idag, men hade jag satt mig på den där cykeln hade jag väl svimmat.
Tog mig över till lägenheten och städade lite, sen helt plötsligt blev jag hänging och satt mig i soffan, trodde inte ens jag skulle orka köra hem. Hade lite feber, legat i sängen och kollat på film, tror jag har fått tillbaka rösten iallafall, det ser lite ljust ut peppapeppa.
Honungsvatten var inte min favorit.. Men nu ska jag tagga ner och kolla big brother innan jag lägger mig och hoppas jag är så pass pigg så jag orkar jobba på en förskola i Norberg som jag lovat, och förhoppningsvis kunna träna
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

you didn't have to cut me off

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

stick bakterier och fula baskelusker

Yo! Har mått lite halvkrassligt och inte haft ork att updatera något. Jag är sjukt irriterad på att min statistik inte kommit tillbaka än, "snyft"  Lånade hästen frasse för första gången i helgen och red ut med Linnea, har var ju mycket goare än jag tänkt mig efter att bara sett han när han sparkat och varit lite halvgalen i hagen, så det hoppas jag att jag har tid till fler gånger! På kvällen var vi ut också, det bästa jag gjorde var nog att halka och slå i tänderna i en öppen bildörr, det är en sån sak som liksom bara jag lyckas med! Men det var många ute och jag hade kul, det bästa måste nog varit att dom spelade en skrillex låt, fucka ur bara!
Låg på soffan hela dagen sen tills klockan fyra då jag lovat att hoppa in och jobba, klart jag gör det. Men jag var inte i mitt rätta skick, fyllasjuka trodde mamma men jag blev sämre när jag jobbade, svettades, frös, frös ännu mer och hade ont i hela kroppen, så sjukt jobbigt.
Hängig i idag också men inte lika illa, mest ont i halsen imorse och hosta under dagen bara, jag tänker inte jobba imorgon och försöka bli bättre så jag kan gå på göran-spinningen på eftermiddagen, det är ju bäst
Har sovit i två timmar nu och har lyckats ätit korv med bröd men ska väl försöka stoppa i mig något varmt att dricka också. Har inte kommit så mycket längre med lägenheten heller, har inte haft tid att städa ur som jag måste göra först, har jag tillräckligt med ork så tänker jag kanske börja med det imorgon


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget