Grekland

Ligger i soffan hemma i Norberg med syster, vet inte om vi kommer hinna somna eller ej eftersom vi ska upp halv 2. Grillat har vi gjort och det var awesome, love halloumi!
Nu blir det inget mer från mig på över en vecka, ha det gott, det ska jag! #sol
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

snart är vi där

Days passing by, och imorgon är det redan min sista arbetsdag på rosen och sen sover jag hemma för att gå upp på torsdagsnatten och åka till Arlanda, mysigt! Så himla skönt att få koppla av och bara få vara för en vecka, jag behöver en fri vecka utan jobb, jag är ju glad om jag brukar ha en dag annars.
Äntligen känner jag mig frisk (pepparpeppar) så i måndags var jag på spinning, gick asbra, kom upp i puls utan att vara heeelt slut som jag brukar, undrar varför? Och gymmade igår med Melissa så idag har jag träningsvärk i rumpan, feels good men jag vet att jag kommer äta upp varje minut av träning under veckan i Grekland, all inclusive, buffé till frukost,lunch,middag huuur gott? Får satsa mer när vi återvändt. Har inte kommit långt med packningen, bara slängt fram lite kläder, kanske dags att göra ett ryck?
Under senaste veckan har jag skaffat mig nya solbrillor,keps,jeansväst och fem bikiniöverdelar, nu har jag lite bikini-stopp
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

sneakpeak i min kyl



Tänkte att det kanske skulle vara lite kul att visa vad som finns i min kyl, ett bevis på att jag är inte någon ungdom som har en tom kyl, tvärtom jag kan ju inte leva utan mat!
Något som alltid ska finnas i min kyl är mjölk, kräm, kesella,celsius och halloumi, gott!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

I have a cold

Drar till med lite vuxenpoäng här på förmiddagen, tvättar och kokar kaffe.
Var skittrött igår på jobbet, åt mat hos syster och orkade inte gå hem så jag sov kvar där, riiktigt skönt. Men jag drömde att jag blev rånad på min plånbok på en krog, fy va hemskt det var. Sen drömde jag att jag och mina vänner var i Ungern och åt langos, asknäppt
BB tycker jag har blivit nästan lite tråkigt, verkligen ett par hus, jag tycker synd om Lars och kan känna hur han känner, jag känner för dig Larsa! Och Annika blir jag lika irriterad på, mest för att hon förlåter Marcello för allt skit han gör mot henne, jubelidiot.
Andra tar långhelg nu, varför då säger jag, ledig idag och jobbar fre,lör,sön och nästa vecka, cash is king! Inte långt kvar till Grekland heller, nästa fredag åh så skönt, hoppas på bra väder bara, ska iallfall ta en massa fina bilder.
Råkade föresten bli en till beställning igår, oops. Det är inte bra att jag lärt mig hur man gör nu.. Men det vara bara en jeansväst och en bikiniöverdel, kan hoppas att det passar bara.
Jag är jättesur över att jag inte kunnat träna på iallafall en vecka nu, när jag väl blir förkyld så blir det riktigt ordentligt, klarar mig inte utan nässpray, jag som ville trimma lite innan Grekland men antar att det får bli efter istället

Hade förövrigt jättekul med mina tjejer i Linköping förra helgen, saknar det redan

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

sportamore


Beställning check!
Varit så sugen på en keps nu inför utomlandsresan, vet inte om jag passar men dom är snygga, och bra för solen! Har ju min hatt annars Slank med en liten gymnastikpåse, något jag inte haft sen jag var liten, riktigt snygg till gymmet!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i klädköp / länka inlägget

   

i väntan

Väntar på att syster ska åka hem från Västerås så vi kan laga tacos, antagligen hemma hos dom.
I fikarummet på jobbet idag så pratade vi om när man sover, jag berättade att jag brukar sova i pyjamasbyxor, sockor och en filt under mitt duntäcke, en höll på att smälla av när hon hörde det. Visst när någon sover över har jag väl kanske inte fullt lika mycket kläder på mig, lite pinsamt ju. Men en annan skulle aldrig sova med så mycket kläder, jag måste ha strumpor för att inte byxorna ska åka upp och kännas obekvämt. Då började min hjärna arbeta och fundera, är det för att jag är ensam kanske? Jag bor här ensam i lägenheten, blir frusen av mig, det är ju min enda värme, kanske därför gör jag så. Men så kan jag ju inte hålla på i sommar, då kommer jag ju dö

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

en längtan efter helg

hejhejsantjenatjatjenixenhojtjabbahalloj
skitväder rent ut sagt idag, regnet bara öste ner när jag skulle åka till jobbet, så det var bara glömma att cykla. Vaknade med ont i halsen och dagen har varit allmänt seg. Hoppade träning för att inte bli värre och körde istället med syster och Victor till Avesta och handlade lite mat, jag ville öva på att köra automat tills på fredag då vi ska åka till sara i Linköping. Åh vad det ska bli så roooooligt, att få vara med mina bästa tjejer och inga andra, hjärta på er, ni är allt

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Workout

Spinning och CX stog på schemat idag med Alexandra gällande träning, jag blev jätteyr och svimfärdig på spinningen, satt ofta och bara blundade och försökte tänka bort att jag ville stanna, vi genomförde passen och jag är nöjd, med hem fick jag 10st celsius. Får hoppas att spinningpasset imorgon går bättre
Nu unnar jag mig jordgubbar och mörk choklad
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Träning & hälsa / länka inlägget

   

tatuering




Detta var längtan som jag hade till söndagen, äntligen är den gjord och jag är såå nöjd, tack andreas!
Lördagen blev inte som tänkt riktigt, jag jobbade till 22.15 och sedan åkte jag och Melissa och gymmade klockan 11, ett sent pass sådär. Och då sa vi att va kul det skulle vara att bara fixa oss och dra ut på krogen nyktra sen för att kika, så det gjorde vi. Kan både ångra det och speciellt inte, det var kul ute, jag var lycklig.
Söndagen kom och jag och Melissa åkte ut och tatuerade oss, åkte på kosläpp i karbenning och till sist jobb
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

stars in the sky



K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Systemkameran / länka inlägget

   

jag har aldrig längtat så efter en söndag

hej människor, long time no see? Har inte haft ork eller tid nu heller, veckorna går som vanligt ut på att jobba/träna/sova inprincip. Snart är mitt vikariat slut på rosen, 3 veckor kvar å hgud vilken separationsångest jag börjar få, underbara barn.. Men idag ringde en chef så direkt jag kommer hem från Grekland börjar jag på ett nytt vikariat på en annan förskola tills jag börjar sommarjobba på konsum, how nice?! Då med större barn, kommer bli lite ovanligt eftersom jag bara varit med söta småbarn nu.
Ja sjukt, om två veckor idag är jag i Greeekland! Så många helgern framöver har jag fullt upp har jag kommit på, denna helg, jobb  nästa helg, åka till Sara i Linköping  helgen efter det,jobb helgen efter det, är i Grekland och helgen efter det,jobb. 5 helger uppbokade, 5 helger kanske utan fest!
Igår slutade jag tidigt så efter det åkte jag, Alexandra och Lollo till Västerås och shoppade lite, hittade dom underbara t-shirtarna jag ville ha, och några fler men gud så nöjd jag blev över dom. På IKEA parkerinen blev det tok, var tomt bakom oss på parkeringen när jag backade ut, trodde jag. BANG så slår vi emot något och jävlar va rädd jag blev, råkade backa in i en ful volvo, men vi åkte därifrån, stannade en bit bort och bilen klarade sig utan någon som helst skråma, pjuh. Man ska väl göra allt! Träffade Alexandra och Sara på kvällen här och tittade på bigbrother och åt lite dip, mysigt.
Ikväll är det jobb på konsum som gäller, sen är det äntligen söööndag, har aldrig velat ha söndag så mycket som imorgon, uppdatering om det kommer!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget