en midsommarnattsdröm









K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

bränd näsa

bloggtorka deluxe
Idag har jag bränt mig i solen på jobbet, märkte det när jag kom hem, svider som tusan på näsan, men skönt att vara ute hela dagen. sen var jag och bea på x-fit express, en halvtimme intensiv styrke/kondition, så sjukt jobbigt men sjukt skönt.
Imorgon är det sista dagen att jobba på ugglan före sommaruppehåll och förskolorna slår igen, fast nästa vecka börjar jag på konsum så jag får inte mycket till semester, glad om jag är ledig någon dag.
Efter jobbet har jag och moa planerat att åka till Borlänge, checka av läget runt peace & love festivalen och kika i kupolen antar jag, jag vill också bo där och ha kul!
Resten av helgen ska spenderas på konsum vilket betyder en lugn helg men det känns skönt.

snyggste jared leto (30seconds to mars), peace and love förra året, det kallade jag lyckorus

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

dirty paws

hallihallå, har börjat varva ner sen ett grymt spinningpass, fattar inte hur jobbigt det kan va, men kul!
Jobbade i helgen men var ju studenten så suget tog över så jag drog ut ändå efter jobbet och jag hade lika kul nykter, dansade och hade mig hel kvällen vilket jag aldrig trodde att jag skulle kunna! Så det var jättekul, behövde inte känna mig ensam på hela helgen heller.
Idag fick jag veta ansvarsbarn till hösten, barn som jag ska följa, ha samtal med osv. Nya, dom minsta, det känns bra.
Imorgon ska jag jobba och sen träffa mina kära tjejer, jag blir så ledsen att det är så sällan vi träffas, jag behöver dom. Vi ska förmodligen äta på hamnkrogen, mysigt!

Jag vill så sjukt gärna till peace and love, jag gråtar i hjärtat att jag inte ska dit i år som de andra åren som har varit såna sjuukt roliga upplevelser, någon som är på att åka nästa år?!

Of Monsters And Men – Dirty Paws
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

fussball

Jag hoppas ni sitter och forzar Sverige nu i matchen mot Ukraina? Har varit inne enda sen EM började och tittat andra matcher. Innan det så har jag jobbat, varit på gymmet och till sist på massage och gissa om det var skönt!
Helgen har gått fort men jag hann med mycket, i fredags var jag kattvakt hos syster och bara tog det lugnt, fyllechaffis och så. I lördags så åkte jag och syster till Avesta och hem kom vi med full bil av matvaror och kläder. Sen var jag till stallet en sväng och gick med Morritz innan jag åkte hem och fixade mig till hamnkrogen med fina vänner. Vi drog till gm, dansade och det var lagomt kul för det kändes så länge sen. Som vanligt så går tiden så fort när man är där. Jag hann hem, blev bjuden på efterfest/häng med några grabbs men jag var så slut så jag låg i soffan helt död, och ni kan inte gissa hur länge jag stannade där, till halv 9 helt sjukt..
Var totaldäckad hela dagen igår, sovsovsov, tittade tusenbröder och mös tills klockan blev 7. Kan inte minnas sist jag var vaken så länge, men det var trevligt
I förra veckan pratade chefen med mig där jag har vikariat nu, om att få förlängt och fortsätta efter jag jobbat julimånad på konsum, enda fram till jul! Så jag ba : vaaa? Finns något som heter LAS-dagar inom barnomsorogen så trodde jag var uppe i det snart men icke, fy tusan va skönt att veta vad man ska göra i höst! Det jag är nervös över är att få ansvarsbarn och ha samtal med föräldrar osv. Jag känns för liten.
Nu ska jag smälta maten och däcka i soffan eller sängen och hoppas att nollan spricker och att Sverige tar hem det här

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

när alla säger nej ska jag säga ja

tjaa besökare, kom just hem från Norberg där jag spenderat denna lediga dag, vaknade med ett ryck när jag såg att klockan var halv 10, jag trodde jag hade försovit mig till jobbet, tills jag kom på att jag var ledig. Åkte hem och beställde först en biljett till rock med livstid, en endagars festival skulle man väl kunna säga som äger rum på Eskiln här i Fagersta där dels The Hives ska uppträda, hemmaplan för dom så det känns bara grymt! sen åkte jag och borstade alla hästarna och red Morritz i skurarna som vällde ner, konstiga väder. Och eftersom jag var hemma så bestämde jag att vi skulle äta tacos för det var så sjukt länge sen nu.
Var på spinning igår igen, det tär att inte ha tränat på över en vecka, ingen kondis och jag trodde nästan jag skulle balla ur och ramla av cyklen, haha inte riktigt men nästan kanske. Åkte och handlade mat med syster efter det och åt fläskfilé, rotfruktsgratäng och sallad med henne och Victor.
Var föresten och hälsade på, på rosen igår efter jag slutat, var perfekt för jag slutade tidigt och dom jag ville träffa var där i personalen, barnen sprang fram och kramade mig och dom fick sitt andra paket som barnen tyckte var så vackert. Åh underbara barn!  Föräldrar frågade hur jag hade det nu, att jag varit så duktigt och allt sånt där, det uppskattas att höra.
Det går bra på nya stället iallafall, lite ovan att vara med stora barn som mer sköter sig själva men ändå enklare att prata med, det är både för/nackdelar
Nu ska jag städa lite och tagga för en ny arbetsdag och pump imorgon
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

borta väldigt bra

Kommit hem från en superskön semster i Grekland, bara vara utan stress, utan att tänka eller bry sig om andra, det behövdes om jag säger så. Åker gärna en vecka till för vad är det här för väder att komma hem till?
Sol,bad,buffé,drinkar, utflykt och hitta havsskölpaddor var underbart, och tur så såg vi sköldpaddor, helt underbrt vackra.  Resan får berättas i bilder, bra var det iallafall!

Igår var jag ute och sprang fast regnet öste ner och det blåste som tusan backe upp&ner och lite upphopp och höga knän där i skogen, jag var nog den enda som gjorde så då i hela Sverige. Men fan va skönt det var alltså, ingen kondis alls, tror jag blev smällfet där borta, men träningsvärk idag så det känns nice. Kom hem från jobbet för ett tag sen, bara att lägga sig nu och börja en ny arbetsvecka på nya förskolan Ugglan, jag hoppas det blir bra









erkänn snygg blomma?
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget