HM

Äntligen har jag beställt dessa saker som jag velat ha delvis såå länge, som är påväg hem till mig, väntar fortfarande på mina skor & hatten, suck
Och sitter det inte bra blir jag tokig!




K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Jag diggar / länka inlägget

   

silly boy

sådär då, kan säga att jag fortfarande har fullt upp, alla slänger på oss plugg nu så bläää.
Fotade Linnea & Paulina vilket gick bra så det kommer med lite bilder på det också, så skojj :) Men i fredags var jag i Avesta med tjejjor, åt pizza kollade runt och shoppade lite, hittade kjolen jag velat ha länge inne på HM på rea stång, och rea priset av det så 50KRONOR! kostar fortfarande 249kr på internet, hihi!
Sen åkte vi hem, fixade och tog slagget i fagersta, vi cyklade ut till eskiln jag sara och lollo till mysiga vattenskidarstället och badade och bastade men kuliga typer till natten, ja det var mitt första dopp!
Trött på morgonen hämtade familjen mig så åkte till till Stockholm (Ekerö) eftersom vi skulle hälsa på släkt som jag nästan aldrig träffat, och senare dök även totte & nisse upp :)
Kom hem runt 1 inatt så idag har jag bara kilat ner till stallet och myst till åskan kom, hann inte ens rida för dumma skitplugg som borde ta slut, nu är det mindre än 2 veckor kvar iaf, omg.


kjoolen









Lördag





K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Systemkameran / länka inlägget

   

26 maj

Härliga natur!








K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Systemkameran / länka inlägget

   

seg

jätte dålig update jag vet, men varit borta hela helgen och nu ska jag plugga så hoppas på en bättre uppdatering senare! :)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

23:40

bloggtorka och inget att skriva, har riktig träningsvärk i låren från springningen i skolan och ridturen igår, pjuh! Nu är dom värsta delarna av det som var kvar i skolan klart, de muntliga sakerna, bläblä.
Försökt tagit något fint kort idag ute i naturen i solen men det kändes lite fail när man kollade på datorn, får se om de dyker upp här sen. Nu målar jag naglarna och önskar att jag var 18 så jag fick gå på krogen, riktigt sugen & längtar till våra studentfester!
Imorgon är det skola och sen ska jag fota när tjejerna i stallet hoppar lite så får se va det blir :)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

bästa

Mitt lilla hjärta fyller år idag, så grattis bästa missen i hela världen, Oliver <3

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

bajsplugg

uschja, mycket av den här dagen kändes ganska onödig, fått lite koll på matten men det är snart borta eftersom inget sätter sig i min skalle nu för tiden, prov på onsdag, hej underkänt. Äntligen är muntliga nationella i engelska gjort med fanny och martina, tycker det gick väldigt bra faktis! :)
Har varit ute och sprungit en sista gång innan brinellrundan som vi springer i skolan imorgon, men det gick inte alls bra dumma mage, gjorde situps och grejjer sen iaf. Carina ringde också så har daphne imorgon och rida vilket jag hoppas jag hinner, ville inte alls säga nej fast jag egentligen inte har så mycket tid och måste plugga till provet men av bra väder och när hon är på topp (hoppas jag) så vill jag verkligen så vi kan springa lite!
Men aja, nu pluggar jag till mitt tal imorgon och matte nu, ska laga foodie nu så jag får äta mina grapefrukt som jag köpte sen,
hujjs stora och små kottar!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

medow sweet

Lilla britta som jag för första gången fick gå med idag, skuttfia!
Gennaro sa också att jag skulle kunna följa med på tävling sen när man varit med henne från dag 1, kul kul skulle det vara (:
Bilderna är från igår.



K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Systemkameran / länka inlägget

   

barnens dag

ojoj vilken dag, helt slutkörd i mina ben så vet inte var jag ska ta vägen, det var bra med folk på Barnens dag vilket blev lyckat, full fart vid ponnyridningen näst intill hela tiden,  lite favvovarning på ponnyn knoll & midi som jag fick prova rida på, så himla mysig!! :) Fast kändes ovanligt i westernsadel så kändes som jag red ganska konstigt, haha!
Dirr jag kom hem så böt jag om i det fina vädret och stack ner och mockade och red Daphne, dock hade hon sår vid munnen så blev bara skritt och klätter så vi red ut med Paulina och brille men gosh va pållarna krångla idag :}
Sen kom regnet , blööö.
Vi bestämde att jag ska fota när Paulina hoppar Cyganek lite någon dag i veckan, skojjsigt :)




K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

fredag

Tiden ramlar på, fölet, som faktis ska heta Medow Sweet har redan blivit en vecka gammal och nu kan dom vara ute i egen hage så det blir finare bilder sen ! :)
Idag efter skolan gick vi till sara jag,lollo,fanny & emma , sen gick vi och käkade på la stella och gick lite runt och tog bussen hem. Imorgon är det dags för barnens dag på Hembygdsgården i fagersta som vi alla på BF arrangerar så ska hjälpa till vid ponnyridningen & sen sköta daphne och rida om jag hinner när vi kommer hem, skojj :)
Nu ska jag äta blodgrape och kolla mer på ponnyakuten, hah kul fredag kväll.
Längtar efter dig peace and love
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

song for no one

alooha, idag var jag i skolan iaf och kan nästan säga att jag bara hade svenska

för på idrotten var jag inte med och på engelskan gjorde andra muntligt nationellt.
Fick också se nationella provet, och ha, har aldrig varit så dålig på engelska som då... tur att det inte sänker. Sen fikade vi på vallonen också i solen, mysigt.
Annars då, åkte med bussen dirr efter skolan med lollo & kikade lite och fick endast med mig ett par supersöta trosor hem, sen övningskörde jag här & var och annars har jag bara klippt gräset. Så pepp på att ut & springa men är ju lite sjuker än, hoppas på imorgon när jag ändå ska till stallet.

bläää , me want lite grann!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

bildbomb 2





K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Systemkameran / länka inlägget

   

en lördag i bildbomb 1




Härligaste bilden på Rubis! :D






K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Systemkameran / länka inlägget

   

födelsedag

Får inte glömma bort att Marie i stallet fyller år idag och bitdjuret Ruben fyller 2år , näästan som igår han föddes, stora pojken :)

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

soooooool

ingen skola för mig, vaknade och gick in och duschade ändå vid kvart i 6, haha. Sen märkte jag att jag hade feber och var yr, förstår inte, har knappt ätit men dricker i massor.
Är snart klart med andra APU uppgiften nu iaf, skönt. Och mamma var till Avesta så hon köpte lite clothes bla. jumpsuit som jag velat ha fast något ful röv , bäst mami! Superskön så skulle inte tacka nej till en till heller (Y) men eftersom klänningen som jag efterlyser så aldrig finns, så kommer jag nog beställa den inom kort, drömmen!
Nu har jag legat & solat lite och ska nog göra det lite till, snacka om fräknar jag får över hela armarna och ansiktet, ska börja gilla det, det är charmigt! Senare måste jag bara kolla på djävulsrallyt för det ryktas att Robin bengtsson har sätts in och att salem är med
Imorgon vill jag bara till skolan,måste! Men blir nog inte med och springer, heh lite tur men skulle jag gö det skulle jag nog ligga däckad där i skogen för min hals är så tjock nu.

jo jag vet jättefint linne under jumpsuiten också


Får se när dessa kan användas, skulle varit lite längre & känner mig som en ko, ehe
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

randigt

nej jag mår för dåligt att lägga in bilderna så tar dessa två ist med min lovely tröja.


K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

sjuker

usch vilken dålig dag, vaknade tidigt och frös så drog på mjukisar och var grymt törstig och hade ont i kroppen, kunde inte somna om och tog datan en sväng och sedan kunde jag somna. Var till stallet och mockade åt nutsi & sq och red sedan ingela med Linnea och brille, superkul :) Och vi höll på att pajja en bil också, det var centimetern ifrån ingelas bakben ;o Så vi blev i chock!

Helt slö åkte jag hem sen, kan knappt röra mig utan att det gör ont, vet inte vad. duschat 2 ggr har jag gjort, antingen fryser jag ihjäl eller svettas som en gris och bara ätit frukost och en tacos nu, blööö.  Men måste till skolan imorgon så hoppas
Bilder från igår i stallet med saris kanske kommer.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

morning after dark

Lite wild'N crazy night igår (fredag).

Var upp till stallet vid 7 tiden då och regnet öööste ner, försökte skynda mig och hann i tid tills jag,sara & lollo åkte till Västeråsan och senare kom alexandra också. Hittade inte så mycket med en bh,mascara,kjol & hårspännen typ.
Efter det var det bara hem och fixa, sen droppade tjejjorna & kuru hit så gick vi vidare till niklas där det var 18års fest och det tackar vi för! Kul folk må jag iaf tycka sådär med bra musik och allt :)
Det blev lite den ena och det andra, först kände jag haha åt det på dansgolvet & gillade mycket mer det andra, lite mysigt sådär! heh busigt
Drog på efterfest hos love sedan men jag & sara åkte rätt snabbt till myntan där vi mötte lite pojks av dom som va kvar, trodde ju det skulle vara fler. men där blev man nån jävla klimaskin åt jesper & brinksäter där jag satt mellan dom och klia i nacken, haha :) Sen åkte vi hem och somnade vid en halv 4 kanske :)

Idag har vi varit upp till stallet när vi väl vaknat upp,värsta sommarvärmen, jag red & sara red faktis också , tagit massa kort och lekt med sötis fölis som kuta runt runt. Vi blev där i några timmar sen duschade jag och vi åkte till fagersta med lollo och grillade hos sara (Y)

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

the day after tomorrow

en väldigt seg dag, åkte till stallet vid 1 tiden, gick genast in till lilltjejen och mockade sedan åt shaquine och borstade roquine , men det tog inte lång tid innan alla fick gå in av detta busväder, usch. Efter det hängde jag rätt länge inne i boxen hos fölet och cocco, tog massa fina bilder också, diggar henne stort :)
Så jag var ju där när Gennaro kom, frågade lite ironiskt om jag hade sovit kvar inatt, haha. Och föresten stog min kameraväska lite illa till, först höll cocco på att trampa på den med kameran i men just när Linnea drog bort den så rann det lite blod från cocco, mmm mysigt -.- ;)

Imorgon måste jag nog gå upp.. halv 7 o_0 ska hinna mocka åt shaquine och Nutsi innan vi tar 9 bussen och sedan tåget vidare till Västerås och kikar lite, när vi kommer hem blir det att fixa och gå till fest, bra att det är på byn för då blir det inte långt, sen sover antagligen sara kvar :)





K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Systemkameran / länka inlägget

   

lilltjejen







Och en stolt ägare :)


K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Systemkameran / länka inlägget

   

FÖL

NU NI.!!!!!!!!!
FÖLET HA KOMMIT!! Kataina ringde mig klockan 2 , fattade inte först men när det slog mig kuta jag till mamma så hon fick skjutsa mig där katarina,gennaro,marie och någon till var,hah började grina, vääääärldens finaste sötaste STO :D och hur mörk som helst :o :)
 Hon tros ha kommit före 12 iaf så det blir 12maj ,sen åkte jag med Gennaro hem ,nu har vi något att jobba med sa han. Sötis bilder jag tog kommer sen, nu ska jag nog sova :)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

naive

sådär ja, nu har jag nyss bakat en lovely blåbärspaj, mums!
Innan det övningskörde jag till Nordansjö för jag ville springa därifrån, tog 20min, hade blivit ännu kortare om jag inte gått genom byn men vill inte springa runt där, haha! Men så det var bra gjort :)
Och innan det var jag ner till stallet och tog in krakarna med andra och borstade av nuttan,underbaring. Tråkigt att så många av hästarna kommer åka på bete i sommar, blir bara antagligen 3 i "vårat" stall där jag är mest och 3+ fölet i det andra. nej det har ju inte kommit än, kommer säkert i mitten på maj istället om de tog fel datum.
Och innan det var jag i skolan, åkte hem tidigare och skippa trafikkunskapen och besökte min apu plats igen, fick mitt omdöme som var bara bra och hjälp med uppgifterna. Barnen skrek mitt namn och varenda liten unge stog runt om mig när jag kom in, haha gullungar. En liten present, ljuslykta fick de av mig också så nu får de tänka på mig när de tänder den.
Känner verkligen som fredag idag, knäppt!

Nu ska jag försöka plugga lite, vet inte vad som händer imorgon, går knappt att planera något tycker jag, ska iaf ner till stallet och sköta åt shaquine och borsta hästar.   piiiiiz aut
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

I need a mirakle


Nurse broline
Nutsi gullan, bli friiisk ♥
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

seven days a week

sådär ja, nu flyttade jag om i mitt rum igen och det känns jättebra, mycket mysigare såhär, har också ätit en hel färsk ananas, yes ingen älskar det som jag!
Blev inget spring idag men istället riktigt rent på rummet och APU uppgifter gjorda så nu känner jag att jag börjar komma ner på marken igen, skönt.
Imorgon är det som fredag, sista dagen innan helg ! Ska ner till skolan där jag hade praktik och prata uppgiften, få ett omdöme och hälsa på kidsen som säkert flyger på mig :)  På tal om det så tyckte åsa-maj mitt riskbeteende barn som jag berättade om som var unikt var så intressant så jag skulle få berätta om diagnoserna för alla, haaah jag som älskar -.- :))

I helgen sov vi hos emma i Åvestbo, så jag övningskörde dit och lollo var med, hoppas hon inte blev för skrajj, heh. Först var vi ute och fotade jag,Emma och Louise innan de andra kom, blir superfina bilder i skogen men det suger att jag var så ful med snebena så kändes helt sabbad på varje kort -.-
Sen droppade tjejerna in, sara,jennie,alexandra och Matilda :) Vi lagade hemmagjord pizza, åt massa gott och tog massa mer kort,kollade filmer och sov en aning, dagen därpå var det toppen väder så vi låg ute och solade lite på altanen, hur über som helst :D
Sen glömde jag bort att jag hade nutsi den dagen, så glömsk när det är så mycke ;s Men ringde ägaren igår medans jag red Daphne och det var inga problem för hon va ändå där, fick andra dagar i veckan ist :) Så nu blir det häst varje dag resten av veckan.









K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

tjaaaa

jag vet , noll till till att skriva eller ork, vill ha en fin blogg, massa plugg hänger på axlarna,vill hinna träna,glömmer bort massa och rummet ser ut som skit.
Men här får ni en sån rolig bild på när jag skurar mitt rum och kastar upp allt på sängen idag, duktig tjej!! men funtar på att flytta tillbaka sängen som på sista bilden, mysigare
Något roligare kommer sen



K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget