style by H&M

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

it takes a muscle to fall in love

tjoho, nu är det helt okej att sitta vaken för vi är lediga imorgon, hur skönt som helst. Sen ska jag ju på september imorgon i Västerås med mina kära vänner och det måste ju också bara bli hur bra som helst. Men jag lär kolla upp vilka kläder jag ska ha och allting.
Var över en sväng till Avesta med lollo för att bara kolla, fick med mig solglasögon en tröja och en kjol jag spanat in, modellen är toppen och jag får aldrig nog av klänningar och kjolar
Skulle behöva få något plugg gjort nu men antagligen inte

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

back cause you ain't no one

Sitter och lyssnar the sounds nya album som nu har släppts på spotify, det är nice!
Skolan är inte nice, jag vill inte vara där sen har jag inga kläder att sätta på mig heller, att det ska vara så svårt. Vill ha en motivation just nu, göra något kul NU.
Nedräkningen är igång och jag har lite saker att ta tag i, ska försöka att göra något nu!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

bra smärta

Jag tänker inte röra mig mer idag, jag borde inte behöva träna på en månad och det känns som mina muskler överallt på kroppen ska spricka, jag är biff.
Intensiva dagar har det varit, praktiken tog slut och sen iväg till stallet och rida i fredags och på lördagen red jag igen och ganska intensivt på skogen med massvis med galopp, där började träningsvärken i lår och rygg..
Igår kväll/natt jobbade jag på puben portan, vi hade faktis earth hour där och släckte ner alla lampor och tände ljus, supermysigt. Något glas öl & drink gjorde jag men skickades upp till hotellet i samma hus där det var bandkväll så det var fullt med folk så hjälpte till där och var servitris & plocka glas och grejja, grymt skitigt efteråt när vi städade men det var kul att få träffa människor :) Klockan 3 åt vi sallad och jag gick hem, snacka om sen kväll, pengar rullar in!
Nästa månad då men hoppas det blev en liten summa iallafall.
Vaknade 12 idag och red ut med Linnea, roligt roligt :) min kropp är inte van att rida så intensivt och tre dagar i rad, men det är najs massvis med träning, så jag skippar zumba
Nu tänker jag inte skriva mer men det var inte ens kul, ska vänta in big brother klockan 9 och sen sova gott förhoppnignsvis!

bläblä, varför inte jag?
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

en plats i solen






K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Systemkameran / länka inlägget

   

the sweetest one, my precious one, oh that freedom

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Systemkameran / länka inlägget

   

be yourself

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

home is where you heart is

Sitter och slöar i systers lägenhet, har dammsugit och diskat lite för snart ska vi bege oss hem till Norberg! Gud de känns så länge sen jag var hemma, är inte van.
Nu är praktiken på Olsbo också slut, kan väl säga att det är en skola för handikappade barn eller vad man ska säga, och väldigt grova handikapp. Det kunde kännas både sorgligt men man blev så himla glad av dom små kottarna! :) Personalen tror en blev kär i mig så mycket som han kolla på mig hela tiden, haha lite roligt
Resten av dagen kommer bestå av stallet, ska förhoppningsvis rida också om jag kommer ner i tid, så trött på att jag inte kommer på några roliga vägar när snön är kvar..
Har bytt p-piller också, yasminelle heter dom nya som jag blev tipsad av en hudterapeut och ska tydligen vara bra mot akne och med mindre hormoner som jag hoppas är bra, det känns kul med lite byte och hoppas det hjälper
Föresten kom ett nytt bandsläpp med bl.a lykke li och jimmy eat world, hur grymt är inte det!
Jag vill partajaaaa

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

friends with benefits

Lika härligt väder idag så tog en promenad runt sjön,
 nu måste våren bara vara påväg för det smälter överallt, lite glädje där va
Snart dags för big brother live, man blir lite utav beroende. Till det tänker jag göra müsli med frysta blåbär,hallon och jordgubbar, så sjukt gött!
K O M M E N T E R A (3)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

ge mig ge mig!


K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Jag diggar / länka inlägget

   

kom sommar kom!

Praktiken på konsum är slut, det är tråkigt.
 Men vi får allt se om jag återvänder dit i sommar kanske, det vore jävligt skönt!
Bjussade på en morotskaka som fick toppbetyg, jättekul :)
Föresten så pratade jag med 2 kunder, den yngre kanske var minst 25 och pratar om kattmat, mina katter och att dom hade en igelkott hemma(?) haha. Iallafall, så efter ett tag häver sig den yngre ut " du va ju ganska söt" Jag kom i chock och skämdes så sa bara nej och skrattade och fortsatte packa upp varor, snacka om pinsamt. Men det var kul för det är verkligen inte varje dag
Igår var jag på bio med mamma,syster och hennes kille på "hur många lingon finns det i världen" Den kan jag verkligen rekomendera, väldig bra och jag ville grina massa när jag satt där. Idag har det varit världens finaste väder, vaknade tidigt och var ut på en timmes hundpromenad med chili innan jag gick till stallet, borstade hästar ute i solen och jag fick fräknar, jag får nog mest av alla i sommar, huhu vet inte vad jag kommer tycka om dom i år. Eftersom mina katter är inne på vintern har dom inte fått varit ute än, och dom ville så gärna ut så jag tog ut dom en i taget i koppel så dom fick komma ut lite, ja tyck jag är knäpp eller vad som men jag gör allt för mina kitties ;) Lite tråkig kväll, men det är skönt att bara vara hemma så jag har faktiskt städat rummet och nu tänker jag äta kiwi och smaka mango (Y)

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

pleased



Toppenköp allting! Väskan mycket större än jag trodde men det gör detsamma.
Halsband på rea och nu vill jag ha dom röda höga shortsen, det är min grej så man kan stoppa in sidofläsket, öhöhö (Y)

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i klädköp / länka inlägget

   

it hurts in my finger

äter lite activia & kiwi för ska snart iväg på zumba, känns bra för vi åt cheesecake på praktiken idag, men det var gott!  Stog i kassan idag också och rätt länge så det gick jättebra, blir bara varm, hehe. Men det är så trevligt att man träffar så många människor, det gillar jag.
Nej vad ska man säga, toppenväder!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

rekord

På en vecka har jag ätit tacos 5gånger, är det rekord eller?
helt sjukt, i onsdags,lördag,söndag,måndag och idag
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

cancel on me

aaaaajs va ont jag fick i benen, var för ett tag sen ute och sprang efter stallet och eftersom det var så länge sen och jag sprang längre än av man ska då plus att det är så hårt på isen så fick jag riktigt ont i benen och fötterna, undrar hur de känns imorgon..
Känner att det är dags att komma igång med löpningen nu men jag vill kunna springa i skogen vid stallet, det är perfekt och lite terräng också.
Blir så trött på att jag får ont i kappmuskeln som jag haft problem men så jag kan inte slappna av när jag springer.
Iallafall, idag på praktiken har jag gråtit. Höhö jag fick skära grönsaker inkusive rödlök till inlaggd sill så de bara spruta ur ögonen och hoppas inga kunder såg mig. Märkt att man får mycket skärsår påfingrarna av praktiken också, öppna alla kartonger hit & dit.

Igår var jag i skolan istället för praktiken, det var bra för nu är en engelska sak och en till klart. Var också och plockade ögonbrynen på lagunen, snacka om behövligt.
 Sen gick jag en promenad med solglasögon, jag vill ha värme och gräs

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Hur sover du?


Förutom att titta på kopplingen mellan sovställning och personlighet så tittade forskarna även på om de olika ställningarna var bra eller dåliga för hälsan.

De kom fram till att ”Fritt fall positionen” (5), när man ligger på mage, är bra för matsmältningen medan de ryggliggande positionerna ”Sjöstjärnepositionen”(6) och ”Soldatpositionen”(4) ofta ledde till problem med snarkning.

1. Fosterställning
Fosterställning är den vanligaste sovställningen. Av de 1000 testpersonerna sov hela 41% på det viset, varav mer än dubbelt så många kvinnor som män.
De som kryper upp i fosterställning beskrivs som tuffa på utsidan men känsliga i hjärtat. De kan vara blyga när de först träffa någon, men slappna snabbt av.

2. Som en stock
15% av testpersonerna sov liggandes på sidan med båda armarna ner utefter sidorna.
Dessa personer beskrivs som lättsamma, sociala människor som gillar att vara en del av gruppen. De har lätt att lita på främlingar men kan vara lättlurade.


3. Längtar positionen
13 procent av testpersonerna som på sidan med båda armarna ut framför sig.
Det anses tyda på en öppen karaktär, men som samtidigt kan vara misstänksam eller cynisk. Personer som sover på detta vis är långsamma med att bestämma sig, men när de har fattat ett beslut går det inte att ändra det.

4. Soldatpositionen
Åtta procent av testpersonerna valde att sova liggandes på rygg med båda armarna vis sidorna.
Människor som sover i denna position är i allmänhet lugna och reserverade. De tycker inte om att göra väsen av sig, men ställer höga krav på sig själva och andra.


5. Fritt fall positionen
7% av testpersonerna sov på detta sätt, på mage med händerna runt kudden och huvudet vänt åt sidan.
Dessa personer beskrivs som sällskapliga och fräcka, men med en tendens att vara nerviga och sköra. De gillar inte kritik, eller extrema situationer.


6. Sjöstjärnepositionen
5% sover på detta vis. De ligger gärna på rygg med båda armarna upp runt kudden.
Dessa personer har lätt att få många och goda vänner eftersom de alltid är beredda att lyssna till andra, och erbjuda hjälp när det behövs. De tycker i allmänhet inte om att vara i centrum.


Själv är jag nummer 5, sover på mage och det stämmer väldigt bra. I vissa fall nummer 1 och texten där stämmer även också

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i tips från coachen / länka inlägget

   

flowerpower


Denna väska har jag klickat hem så mycket som jag gillar blommigt, ge oss sommar nu!
Nu ska jag byta om och tagga för zumba, tjjjarå
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i klädköp / länka inlägget

   

bra bra bra


The Sounds – Something To Die For - Single Mix
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i musik / länka inlägget

   

puss & snusk

HalliHallå, angående min rubrik så är det för jag var på en föreställning igår som hette precis sådär, med 5 ganska unga människor som stållade sig om sex osv.  Men duktiga var dom :)
Efter det var vi från stallet på italiensk buffé på portan, inte jättemycket jag åt där som är så kräsen mot typ skinka och sånt därnt, men det var trevligt.
Sn övningskörde jag över till Fagersta till systers lägenhet men åka och kollade en fest med en vän martin, i nyktert tillstånd och det var det värt men det var kul att se dom som inte kunde stå ett steg ute på marken där det var så sjukt halt.
Nu sitter jag här och småstädar lite, ska baka och dricka kaffe men jag gissar att det blev en aning starkt.  Senare kommer mina vänner hit så ska vi äta tacos och kolla på melodifestivalen, som jag bara sett andra chansen på då the moniker hade en rolig låt som man blev glad av, och nu har jag märkt att christoffer hiding som var favorit från idol sjunger med i swingfly´s låt så nu måste jag ju kolla på han!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

ge mig sommarrrr



världens godaste gino som jag åt i somras på avenyn

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

sjukligt

åh jag håller på och snyter ut min hjärna känns det som och jag hatar när ena näsborren är helt jäkla igen limmad, bläää! Och något i halsen sitter och gör jätteont, känns som en sten
Nej, får se om jag klarar av hela dagen för nu måste jag iallafall kila till tha coop konsum
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Det är försent för ren kärlek, det går inte att vända tillbaka för man har redan sett för mycket smutsigt, gått igenom för mycket skit. Det är försent att börja om, men också för tidtigt att lägga av





K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

.




K O M M E N T E R A (0)
publicerat i klädköp / länka inlägget

   

passion för ekologi

usch usch usch var förkyld jag gått och blivit nu då...
Iallafall föresten så var vi ju på Rebecca & Fiona förra helgen, det var grymt, dom är grymma. Strömmen hade gått i hela huset hemma hos oss då så jag drog mig till killvän och hans bror innan vi gick vidare på förfest. Star var väl inte det roligaste stället, hade dom haft två våningen öppna hade jag nog gillat det mer.
Denna helg har bestått av, så kort minne så jag knappt minns. Jo jag var i Avesta med lollo! Köpte ett linne och en byxdress så det känns skönt, ska lägga upp bilderna på det jag köpte i Västerås föresten ju. Sen måste vi kollat film eller något för jag minns inte, och simsamme kom som sällskap sen så var vaken till ca 5.. då var jag trött.
Nej jag kommer inte alls ihåg lördagen, jag är sjuk.. Kan ha varit i stallet iallafall, sen kom louie och käkade kebbe med mig och vi drog till portan, "the place". Eller inte, men det var väl mysigt att träffa vänner och spela lite kort. Så igår vaknade jag halv 2, det har jag nog inte gjort på aslänge helt galet.

Nu har praktiken börjat som är i 3veckor, mina två första veckor börjar jag på konsum, tycker det är jättekul att plocka upp varor, höhö. Och sen vet man hur trevlig personalen är där.
Ville ju ut och springa nu jag men är så snorig och ont i halsen så ligger i sängen med en kopp te istället, rätt trött i bena ändå av att gå runt hela dagen i affären men det är ju bra träning

tummen upp att man alltid får snygga kläder på konsum (Y)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

karma control

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget