mavericks

aloha! idag var det praktik som vanligt, fick veta imorse att jag fick rida Daphne om jag ville, så fick tag på Linnea så stack vi ut och red en sväng runt Lapphyttan, många nedfallna träd och leriga ställen men vi tog oss runt iallafall, himla bra också ;)  Hann nästan precis tillbaka tills regnet började komma, katarina hoppade lite med alice över ett hästhinder och sa att jag skulle ju gå på agility med alice, haha jovisst ;)

Imorgon är det valborg, det visar sig vad vi tjejer tar vägen men vi har siktat in oss på Fagersta iallfall (y) Så jag håller tummar och tår att fölet inte kommer imorgon natt, då dör jag.
Och glöm förtusan inte att Johnossi släppte sitt nya album " Mavericks" igår på spotify, några bra låtar kan man finna! Och nu har dom gjort så man kan se alla som aktiverar, deras listor på spotify som man har på facebook, tufft!
Lite speldatum är klara till peace & love, just nu står Kent på torsdagen, jag längtar! Vill gärna veta hela, veta när miike snow & the kooks ska vara, det är också måsten.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

*



lookbook.nu
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

tömkörning

Hoooooooooj!

Nutsan blev borstad så gott jag kunde, dammråtta! ;)
Sen höll Gennaro "tömkörningskurs" för oss som ville. Fick även prova tömköra Belinda, hur snäll som helst och trött blev jag när jag skulle springa efter när hon trava, kände hur mina ben vek sig som spagetti eftersom jag redan sprungit massa så står alla och kollar, haha! Men det är bra med extra mycket träning idag! Vi prövade på Ingela på samma gång, henne gick också jättebra att kontrollera, kul kul :) Får väl köra lite så med brille istället för att koppla på vagnen så jag också får träning så kan vi ut och springa båda två istället, eller köra varannat (:

Nu har jag bänkat mig med naturgodis och APU uppgifterna, ska försöka göra någon nytta iallafall.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

T-shirt

Hittade en sida där man får designa egna tröjor med tryck, dessa blev mina favoriter som jag skulle vilja beställa, men har man inte hur mycket pengar som helst så har man inte, andra köp prioriteras före.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Jag diggar / länka inlägget

   

springtur

sådär ja, nu har jag varit ute och sprungit & gått i nästan en timme, sprang föbi i skogen i stallet och kollade upp en ridväg där osv. Sen gjorde jag situps också (y)
Nu är det snart mat och sen bär det ner till stallet och fixa åt Nutsi och sedan titta på Gennaro som ska tömköra Belinda för oss :)

Igår besökte jag en gammal praktik plats, det sjönk verkligen i mina ögon, kändes inte alls som jag var på samma ställe förutom en person som alltid var lika underbar, så då cyklade jag ner till stallet efter det istället, mockade åt Nutsi och sen mötte jag tjejerna, vi skulle spela in film hemma hos mig till esteten vilket jag inte alls var pepp på efter, men det blev bättre!
Oliver och Kim var förbi på gården på min praktikplats så det var lite skönt att få prata med några i sin egen ålder, hehe. Men kidsen är helt underbara och mysiga, knappt så vissa kan slita sig :) Inte många dagar kvar nu.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

hästis

Och det bästa av allt denna dag, bad pappa skjutsa mig till Kärrgruvan så var jag och hälsade på buspållen arne parne! Så nej det dröjde inte alls länge tills jag hälsa på, kändes som man var och träffade en bästa vän man inte träffat på länge eftersom vi var mycket tillsammans tidigare, haha! Och han såg ut att må bra där ihop med Tokan, så fin är han och känns så liten mot dom andra jag rider nu kändes det som :D 
Hoppas nästa gång att träffa jenny och få rida eller något, jätte härligt var det där iallafall så hoppas orka cykla upp dit mcyket i sommar eller liknande (:
Träffade iallafall Heidi som äger tokan som stog nere i vårat stall förut också och Linda som tydligen hade häst där, så det vore kul att rida med henne, tyckte hon vi skulle :)
Fanns föresten får & lamm där också, skitsöta :D
Så slänger upp först bilder på bäst arne, tokan och sen på bääääää (;











K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Systemkameran / länka inlägget

   

marknadshelg

Så var denna helgen över, förvånandsvärt snabbt!
Igår gick jag på marknaden med tjejjorna, sara & jag köpte sunglasses iaf, lite tuffa + att 5 påsar naturgodis fick hänga med hem. Kvällen var helt oplanerad så vi gick lite här & var och saker och ting hände. kul att träffa människor iallafall! vi var hem hit där det också var lite party och var redo och hämtade bikini och handduk och tänkte bada tunna hos martinas kille, men han va inte där när vi kom dit, haha suck ;) Så vi kom till en lägenhet där jag lekte med en crazykatt
Sen sov emma här så gick vi ut på marknaden med lollo idag, fick med mig ett navelsmycke hem idag som är jätte fint i olika färger (finare än bilden) Hoppas det håller bra iallafall, sen va kusinerna här så fick åka karusell med totte en gång och sen när vi kom hem hade han visst köpt armband till sig,mig och en kompis där det står " jag älskar hästar" haha sötnos :)
Nu har jag nyligen varit ute på en springtur med syster yster, eller ja vi gick väl rätt mycket också men det var skönt! Nu ska vi strax äta varma mackor :)
Slänger in en bild på mina lila chinos också som kommit, feting, jag gillar färger!!!






K O M M E N T E R A (0)
publicerat i klädköp / länka inlägget

   

fredag

Ciaaaao!

Glömde säga att Carina i stallet tyckte jag passar jättebra med hennes häst Daphne, att det syns att vi gillar det vi gör, respekterar varandra osv, bästa daphne! :)
Och som jag sa med förra hästen arne som jag red när han stog i stallet, ägaren sa att " du vet att du får rida honom när du vill" , det hade jag ju inte tänkt på, så hoppas kunna cykla dit i sommar och rida honom någon gång iaf :D
Men men , idag var det praktik igen, dom började rida rygg, puuuuh säger jag efter ett tag! Tur hann alla klart med pysslet jag bett dom göra på fria tiden i lera, vissa ville ju inte alls men jag är glad att alla gjorde :)
Efter var jag himla trött, tänkte ut och springa men är inte kry än, ringde katarina istället och hämtade pållen Morritz så gick vi på en tur i kvarteret, himla himla skönt! :) Träffade även 2 andra barn från skolan plus han som bor där som också går i klassen, en av dom andra är i klassen där jag är, han hade tydligen frågat om jag skulle vara i stallet idag när hans mamma skulle dit, haha sötnöt, så satt med dom lite när dom hoppade studsmatta:) Sen började regnet ösa ner, men borsta av ruben lite snabbt.

Nu har jag fått lite mer reda på mitt rum, golvet har tittat fram och det är dammsuget, behövs dammas!
Imorgon sover emma här och vi tjejer kommer befinna oss på marknaden, där även barnen hoppas att se mig och jag hoppas att se dom :)

peace out

daphne
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

arne parne

Igår red jag och Daphne ut med Linnea, det gick väl bra, gick och klättrade uuuppp & neer, lite tråkigt sådär men bra träning! Lite trav och sen kom galen hunden ut så båda fick sig ett språng, fydå ;)
Och innan det körde vi brille, himla länge sen!
Idag var det dagen i skolan, känns så himla hårt med matten att ha i trean säkert, men så är det väl då. Vi åkte voltbil på trafikkunskapen och jag trodde jag skulle pissa på mig, haha! Satt och garvade där bakom ratten med sara när vi hänge upp & ner.
Annars har jag sovit och klippt till mitt memory till barnen , varit ner till stallet och mockat och plockat in hästarna, vi fick med en film på brille när han springer till stallet själv, ja så duktig är han (;

Tog tag och tog kontakt med arnes ( förra hästen jag red ) ägare, att jag gärna vill hälsa på och sitta upp på honom om det skulle gå. Och visst skulle det de, hon skulle kanske låna en annan häst så kunde vi rida ut ihop :)
Åh va jag saknar den studsiga vilda ponken att rida precis när jag ville! Kunde va rädd för små saker,vägra gå osv. så himla söt {:

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

festival

Vet ingenting om man inte får lägga upp kläderna från den kommande HM kollektionen (?), här är mina favoriter som jag hoppas får ett rimligt pris! :)
Fast kan ju bli förvånad över hur de ser ut i verkligheten, har hänt förr





Och denna för pojkar, riktigt snygg!



K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Jag diggar / länka inlägget

   

härlig bildbomb









K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

*

oliver blev helt till sig av en plastpåse som han låg och rullade runt med & en annan pepsi nisse



K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Systemkameran / länka inlägget

   

in my head

usch säger jag, är helt genomförkyld, vaknade tidigt och hade svårt att somna om för jag var så snorig.
Har känt mig helt seg hela dagen men åkte ner till stallmötet, blev glad att Gennaro sa att jag var så himla duktig och modig som ville vara med honom och tömköra ruben fast han håller på som han gör, men jag ahr ju fått betalat en tandbit för det, ehe. Sen mockade jag åt lilla Nutsi som jag hoppas blir bättre snart
Men iaf så fick jag några dagar planerade, blir väl häst varje dag framtill helgen iaf, imorgon ska jag rida Daphne med Paulina och Cyganek eftersom vi är lediga och på tisdag med Linnea och Ingela, lite ovanligt att ha sällskap med himla bra :)
Har tagit ett bad medans jag kollade klart på sex and the city filmen & smorde in lite brun utan sol, jätte skönt men kände mig ännu konstigare efteråt. It´s a mess on my room men jag orkar aldrig städa, eller plugga

Jag är så spänd och nervös att fölet ska komma hela tiden, kan inte lämna telefonen för då känns det som katarina ska ringa, om det så är mitt i natten så ska hon ringa!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

arbetsdag

gud vilken dag, åkte till stallet vid 9 sen åkte jag och Katarina till Hedemora och löshoppade Shaquine, fick hjälpa till och piska på henne på banan, super duktig var hon! och vi tror nog inte hon haft så höga hinder förut,ojoj.
Fick träna på att lasta in henne, det gick bra för mig! ;)
När vi kom hem var det bara att börja mocka åt Shaquine och Daphne, sen red jag och Paulina ut med daphne och brille en vända, sen stannade vi i paddocken, travade på daphne bra på volten, superbra!
Sen började Paulina märka att brille la sig i hagen, inte bara en gång, så han blev dålig, det betydde att det bara var att longera honom för oss, ytterligare tid i stallet, som tur bjöd katarina mig på mackor & festis :)
Vi tog insläppet åt carina också, gick bra bra :) Åkte tillbaka och tog kvällen också, alltså var jag nog där sammanlagt 10 timmar, goooooooooooosh! Nu vet man ju att fölet till cocco kan komma närsom helst! Tog bilder på maggen & den fina himlen :)

Så imorgon ska jag veeeeerkligen vila ut! kom på att jag hade nutsi imorgon så det blir stall ändå, hehe! så då kan jag lika gärna va med på stallmötet ändå och få äta tårta, nästa gång är det min tur att bjuda eftersom jag ramlat (;



knäpppojken rubis kan allt


Morritz

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Systemkameran / länka inlägget

   

grrrrr

"Zac Efron spelar JW i Snabba cash

Får huvudrollen i den amerikanska versionen av filmen Snabba Cash.

Succéfilmen Snabba Cash har sålts till USA för en tid sedan och nu står det klart vem som kommer att spela huvudrollen JW, som spelades av Joel Kinnaman i originalversionen.

Det blir ingen mindre än High School Musical-stjärnan Zac Efron."

Ja man undrar hur det kommer att se ut, tuffa på sig måste han göra, men 2 snyggingar i den huvudroller är helt rätt, ett lätt att jag måste se! ;)

K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

glass

usch va jag känner mig slapp, att jag aldrig gör nåt, vill verkligen orka ut och springa mer! Men det kommer väl när det torkat upp mer i skogen :) Idag hade jag kvällen i stallet, då såg Marie att vaxproppen gått i ena tutten på cocco, så nu kan det bli närsom!
En lista sitter i stallet så man får betta om vad man tror & när det blir, skrev upp mig på att jag tror den kommer på morgonen till onsdagen, ett sto som är mellanbrun :) Jag kände att tisdagen är dagen, men får se.
Föresten gick jag med i en grupp som jag såg att bara Sandra granholm var med i " vi som sjöng freestyla, raka maka fon istället för rock the micrpohne" till bomfunk mc's låt, blev så glad för jag sjöng alltid så :D och nu några timmar senare är nog över 20 pers som gått med i gruppen efter det  ;)

Prövade föresten en av de nya glassnyheterna när jag handlade med mamma eftersom man fick en 10kr rabatt i tidningen, så jag smakade cornetto freestyler, passade ju över hur glad jag blev att hittat gruppen ;DDen var helt okej god, gott med nötter i, men stor :o

Imorgonbitti bär det av till stallet och åka med Katarina och löshoppa shaquine i Hedemora, spännande med nytt ridhus :) Sen hoppas jag kunna rida ut med Paulina & sen mocka åt shaquine :) Så hoppas på en fin dag!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

hey, soul sister

har jag något vettigt att dela med mig av? nej, egentligen inte.
Kan bara säga att jag fick hjälpa Gennaro igen med ruben i paddocken, denna gång var det mer härj och stegring vilket resulterade med att jag kom hem med en trasig tand och en bula i huvudet, ja han hade knockat mig. heh
Idag efter praktik åkte jag med alexander och katarina till höbonden i avesta och hämtade hö, och hur mysigt som helst, så vill jag bo.
Kor,höns, ,massor av får och det bästa, massor av hästar.
Blev vädligt impad av fåren, hur söta som helst där dom stog och ville bli klappade och trängdes.
Efter det borstade jag Nuttan och rensade bort lite överbliven päls, så synd om tösen som aldrig blir bättre än♥

Idag var den beräknade dagen för fölning för cocco (gennaros häst) men antagligen så kommer hon säkert gå övertid några dagar tror jag, måste alltid vara redo på att katarina kan ringa närsom! :)
Det har gått så himla fort med cocco, kommer ihåg när Daphne väntade ruben, så himla mysigt att ut och rida med att veta att man red ut med 2 hästar, hih ;)

cocco bellan
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

häst är bäst

Vilket väder idag va? Så himla trött idag på praktiken men det gick, jag hade varit saknad märkte jag (;

Skulle ut till en skolskog som jag inte visste,så jag kom där i mina tygskor, fick gå runt en stooooooooooor vattenpöl över halva jävla grusplanen -.- Men det var roligt att se alla i skogen bli dygnsura av att hoppa i vattenpölarna, och bra att träffa Fannys grupp där så jag fick någon i min ålder, höh.

Men sen bar det av till stallet , står ute i paddocken och borstar Daphne när det är så härligt väder :)Sen red vi ut med Linnea :) Daphne tveka helt i början, ville inte gå alls, så det sluta med att Linnea & gick före vilket var mycket bättre för Daphne.

Men får väl pressa på henne lite mer nästa gång eftersom de typ bara blev skritt :)

Blev huxflux påhoppad av Gennaro att hjälpa han att tömköra Ruben i paddocken, så gick brevid och höll i han runtruntrunt & runt, i början var jag rädd att han skulle hoppa och krångla men han var så super duktig för att vara första gången! :)

Ska hålla en liten lektion imorgon på korta gympan för barnen så behövde läroplanen så fick gå in till Per efter så försökte han hjälpa mig eftersom jag inte äger en sådan, höööh. Fick också höra att sonen sagt något om att jag kunde ha varit barnvakt vid något tillfälle förut, och det är ju alltid kul att höra :)

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

den är min!

visst är det så, nu ÄR den min! för min underbara vän Melissa köpte den åt mig :}
nananana!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i klädköp / länka inlägget

   

silvia

känns pretty värdelöst att berätta vad jag gör, igår körde jag iaf bil och fick bli så att jag körde till fagersta och hämtade syster och hem, gick rätt okej förutom alla jävla motorstopp som jag inte får igång, hehe.
Men idag har vädret varit på topp så tog mig ner till stallet och mockade åt Nutsi och red Daphne i skogen med Cyganek och Paulina, lite mysigt det så vi bestämde nog att rida på lördag med, länge sen jag red ut med någon annan eftersom jag oftast rider ensam :)
Sen tog jag en omväg hem för att få gå mer (Y)  Men ändå så stack jag ut och gick en vända till sen, hur skönt som helst och så kul att se snön försvinna!
Och just det så ringde min telefon säkert vid 2 tiden inatt, en stupfull johan ringde mig men skojjsigt värre, prata i mer än en halvtimma och vid halv 5 när jag sov ringde pojken igen, och jäklar ja säger jag bara, haha!

Imorgon börjar praktiken igen, känns nästan som att börja från början, heh nejdå. Men kan nog ta hem mina täckbyxor därifrån nu!
Efter dagen ska jag ner till Daphne imorgon också men då rida med Linnea och hästen Ingela, ska väl hinna få lite fart på henne innan :)
Och då skulle vädret va på topp igen så det känns underbart, sen har jag kvällen och får springa ner dit & skynda hem till top modeeelllll!
Nu ska jag komma på namnet på hon jag hejjar på ......... nej jag vet inte, men hon är blond!

sweet dreams.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

.


Den sången, som var en berättelse om kärlek, den vill jag vara i, alltid
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

handel

 En tur ut i regnet igår efter vi kom hem efter en dag i Västerås, snacka om kass kondition jag fått, men det var bra fynd i staden, dessutom var team Picasso där ifrån körslaget och övade så fick se Marie Picasso,skoj (Y)
Och i förrgår var jag ju i västerås med tjejjorna, då fick jag med mig ett rosa nagellack & puder.
Fick bråttom till bussen imorse, var till Avesta med Lolls,emma och martina, fick med mig en skjorta hem också men ville gärna ha den blå/vit randiga också, så ge mig tack. Vi fikade lite och mys, nu har jag ätit tacos som jag och syster lagat , sjukt gott!

Blommigt, såklart jag!

Vita lite bra skor

Ring & earrings, snäll syster köpte ring till mig för jag städa the room

as nice skjorta som jag diggar stort (Y)

hur söt & hur billig som helst, 29kr!

Längre tjocktröja

Rea fynd bara för att

Mitt absolut bästa köp som jag hoppas känna mig lite unik av

cutie dress


Nå, bra köp av mig ?  Det tycker jag!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i klädköp / länka inlägget

   

fail fail

igår gick de bra att rida på Morritz med Katarina och Roquine, åkte hem ett tag och gick tillbaka och hämtade stallvovven Alice så hon fick komma ut ett tag och springa med mig, märks att man har dålig kondis nu, blää.
Så jag gjorde lite utfall och situps på det
Idag har vi ridit ut igen med Shaquine istället, men innan det kollade jag på vakna på the voice när dom visade modeller som ramlar på catwalken och det var fan skitkul! Hittade bara en av dem som de visade, ser ju hemskt ut i slowmotion :D

Nej nu ska jag hoppa in i duschen för sedan ska tjejjor brassa iväg till Västerås!



EMBED-News Anchor Cant Stop Laughing At Model - Watch more free videos
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

shoppingtankar

Nu tänker jag bara i huvudet vad jag vill leta efter vilket är saker så som ;

  • Jeansshorts
  • Svarta "plupp" örhängen
  • Vita höga tygskor
  • Puder & mascara (?)
  • Underkläder
  • Grå hoodie
  • Snygga T-shirts
  • Skjortor

    Osvosvosv.

    Så såklart är inte detta allt hhe, men sen hittar man knappt hälften säkert

K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Jag diggar / länka inlägget

   

pang bom

åhjo, händelserik dag.

Halv 8 hämtade Katarina mig och vi åkte till Fagersta, nästan helt slut i tanken letade vi desperat efter en mack där man kunde betala kontant men ikke när det mesta va stängt, men vi klarade oss!

Väldigt inne blev jag när jag tittade på dem som hoppade, och när vi kom hem till stallet drog jag ut med Daphne på en gång, kom inte långt åt det hållet jag skulle i skogen så vände och red åt andra hållet,visste att det fanns ett träd som ramlat i skogen så jag ville busa och få henne att hoppa över,första gången gick bra, sen vände jag och ville igen av ren impuls, så tog hon sån stor och stark sats tror jag så jag ramlade av åt sidan men förvånad hur bra det gick, hon är väl inte så van vid att hoppa heller kan jag tänka mig. och då ska jag säga, det är första gången jag trillar av en häst, så nu måste jag bjuda på tårta i stallet sen :]
Resten av dagen har jag segat,sovit,kollat top model och lagt in bilderna.
Imorgonbitti blir det att rida ut på Morritz med Katarina och någon av unghästarna (Y)
Föresten är dom lila chinosen beställda nu så hoppas dom passar :)

Here's the glasses that I wanted so much and now their just mine! :)
Vita med spegelglas, peace va!


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget