tungt

Hej här är jag och min ryggsäck som jag ska bära runt på i 5dagar, men inte fan kan den sticka upp sådär högt, tönt

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

hey ho, lets go!

nu är det nära, snart är vi påväg och jag är lite nervös. Packningen är vägd men fick knappt på ryggan på ryggen, hehe . Men 13kilo var det, men allt är inte i och på än men det går nog bra.

Idag fick jag sova ut lite ändå, eller ja till 9 sen slöade jag tills efter lunch då jag cyklade till stallet och mockade och skrittade ut på morrisen, söta lilla segpropp, närå bara att sparka på, mysi. Sen gjorde vi upp lite hästdagar här framöver, dels så åker en ägare iväg i över 2 veckor så då ska jag dit, varje dag så då lär jag bli off. Men det får jag cash för, så wooho! Och sen en gång till en kortare tid, dubbel wooho! :)

Aja, sen kom moster,fredric,kusiner och mormor hit på en sista grillning. Nu småkikar jag på bröllopsfotografen med mam,pap med popcorn & mörk choklad (Y)





K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Systemkameran / länka inlägget

   

långa dagar

hej hej hallå, nu har jag plastat in mat och kläder in plastpåsar till fjällvandringen, men om jag kommer få plats med allt är en annan femma, jävla sovsäck.
Annars idag då, städat rummet, vilat och sovit, mamma har beställt tid till att färga/tona håret eller vad dom gör åt mig på frissan, woho det ska bli riktigt spännande. jag har varit ute med chilivippen 2 ggr idag eftersom jenny skulle iväg, super duper mys :)
Nu äter jag grape,dricker vatten och kollar på ciao bella, lånade lite filmer igår när jag var hemma hos jenny och chili (Y)
Katarina hade visst ramlat av sq idag när hon red, men jag hoppas att jag kan få rida Morritz imorgon ändå, ska inte gå upp lika tidigt heller, skönt.


K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

spaceman

hallå i lingonskogen! fast blåbär vill jag säga, övningskörde igår till skogen vid Avesta ungefär med papi och plockade blåbär och svamp, hittade inte så mycket blåbär men det räcker iaf till någonting :)
Måste tacka tacka my friend Melissa som hittat en random tröja på weekday som jag velat hitta sen jag såg den på en blogg och på rea och inte för att min en vän också har införskaffat sig en sådan nyligen. Snart är det plugg som gäller och vi ska egentligen springa till fagerliden men vi går nog av tidigare plus att jag är snorig och hostar så tänker jag bara gå snabbt.
Imorgon är vi lediga så nu är det som fredag, wooho! Och efter skolan ska vi handla mat till mitt matlag på fjällvandringen och sen ska jag ner och pyssla om shauqine i stallet, kanske gå med chili också? Ja, allting visar sig.
15min kvar, ticka pååååååååå
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

alejandro, eller något

sooooolen!
Sol hela dagen, helt greeeat va, en dag på eskiln idag med stationer,volleyboll & dragkamp, 3or vi suger på dragkamp, hehe bara för vi bara har en kille. Men min grupp kom iaf 2a på volleyboll och det var ganska kul ändå (y)
Kom hem med en skaplig snygg bränna efter linne nivet, sådär fult där fram och från band bak, blöö.
Har nyss gått en timmes promenix med chili ner till sjön så han fick bada lite, det är kul att han har bra tempo också så det tar lite :)
Ikväll äre start för fångarna på fortet, woooho. hehe nejmen, jag hejar på braiga armand, och btw vill jag ha dan bäckman i gåttornet like the old days! I sista avsnittet blir nog min favorit, bonde söker fru böönder, karl-petter <3 höhö
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

underbara stund

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

sjuktid

tjotjo folks.
Jag vet jag orkar inte riktigt skriva, idag har jag legat däckat i sängen efter att ha vaknat upp med att ena ögat var igen slemmat av snusk, ja typ ögoninflamation och att min hosta och förkylning blivit mer, så typiskt när det är bra väder, drömde om samma person inatt också bläblä på bara drömmar. Igår var vi iaf på kräftskiva hos alexandra i nya huset, eller ja alla åt utom jag, jag åt vitlöksbaguett och äppelpaj, massa gott. Var verkligen inte min dag att vara med på kort, big head, big lår ja så lät det, haha. Innan det var jag i stallet, mockade och var med katarina och tog bort bandaget på daphhne f.d öga, trodde det skulle vara värre men det ser ju inte kul ut, inte alls. Så det kommer ta ett tag och vänja sig vid det stackars, livrädd att hon skulle råka slita av bandaget innan när jag var själv med henne så jag skulle tuppa avmen tur nej. provgick i mina vandringsskor till fjällen nästa helg också med alexander som red brille så fick väl springa lite i dom också, höhö.

Annars då, senaste dagarna, har iaf börjat gått ut några gånger med hunden chili, as mysi, syster följde med för någon dag sen så det blev en skön ganska lång tur. Simmade också i simhallen med mina vänner lollo och martina i fredags, fast vi fick simma ute men vafan, ska man hålla igång så får man ta det, vi var duktiga och ska fortsätta vara det.
Har kollat klart på första one tree hill boxen så nu har jag ingen att kolla på, buhu. Riktigt avis på min vän Melissa som är i Malmö där Oskar linnros,miike snow, salem och band of horses bl.a ska spela, åååh vad jag vill se!
Ska fixa så ni ska få se video från Petter och Kent i Göteborg också när jag orkar.


Daphne pluffsan <3

alexander & brillis
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   


pluffsan ♥ carina ringde precis så ögat var så illa på daphne och tröck inombord på henne så nu har det opererats bort, sorgligt men bra känner jag så jag började grina, så nu har vi 2såna hästar i stallet, så orättvist att det ska behöva bli så, jag får vänja mig och att få rida med det nya utseendet
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

test

Körkortstest

En av dessa test gjorde jag, gjort förvånandsvärt massa missar, testa ni!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i tips från coachen / länka inlägget

   

ye

hallo hallo, kan inte ens förstå att jag orkade gå upp kvart över 5, fy va hemskt, men jag kom iväg till stallet och red Morritz med katarina och shauqine, sen åkte jag hem och sov 2 timmar hehe. Sen drog jag till lagunen så nu är brynen plockade efter sprutande tårar, sen åkte jag till stallet och red ut med Linnea, lite roligt race där, pigga daphne. Imorgon ska dom och kika hennes öga, ja hon är ju blind på ena ögat men nu har hon fått en hinna på och de rinner ur ögat och hon verkar inte lika pigg jämt, men jag håller tummar och tår.
Stannade kvar och målade det sista tror jag på boxarna, åkte hem och slappade satan med one tree hill, sedan skrev chilis ägare till mig så var ute med chili nu på kvällskvisten ensam första gången men det gick ju bra! :)
Skola imorgon, känns helt sjukt och vet inte vad jag tycker om än att slå ihop våra klasser, jag hoppas jag ska klara det. Att börja se bekanta ansikten igen, nervös

tja chili 3år här,  ska bli fotad bättre med sytemis sen (y)
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   


kära missebus pepsi fyller hela 4år idag
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

kul dag

bad update know, men känner inte att jag orkar skriva och jag minns inte heller, kollade wake EM med vänner i fredags,pizza och till en döfest blev vi tvingade, bestämde oss för att sova hos emma i åvestbo och skjutsade hem oliver & jesper. Ett tag efter jag kom hem kom melissa så gick vi till stallet men det var så varmt så ville inte pusha henne att rida daphne stackarn, men lite kort fick vi men jag ser förjävlig ut på alla bilder, blä. Sen gjorde vi inte så mycket, kollade snabba cash och så sov liss här. Åkte till wake finalen igår också med louise, kul det är alltså att kolla, säkert att kunna åka sådär bra också. Red sen då också men klättrade bara upp & ner men jäkla pigg dam ändå som ville springa hela vägen hem, stack ut och sprang en vända i skogen sen och letade blåbär men va skitdåligt med det där, och kondisen........... heh träning någon? jagvillhållaigång
Gjorde lite gino efterrätt på kvällen också med banan,blåbär,hallon och jordgubbar som ni kanske såg på bilden, lite misslyckat med vita chokladen men det var gott, huvudsaken.
Idag tycker jag ändå att jag hunnit med mycket, sista dagen att sova ut på sen travade jag ved tills kusinerna kom så fikade vi osv, sen travade jag vidare, stack ut och cyklade lite och kollade stället jag sett blådär på när jag ridit, ja där var det minsann mer så nu har jag lite antioxidanter till frukost (Y) . Så härligt att kunna bara cykla iväg kände jag. Bänkade mig ner och började kolla one tree hill när e plingade i fejjanbokan, mamma hade nämligen pratat med en vars dotter kanske behövde lite hjälp med hunden, så hon skrev till mig så var ute och träffade henne och hunden chili, så himla fin hynd, gick en promenad runt och fastnade ett tag så en och en halvtimma var jag borta, skönt att ha något ut att gå med när jag vill och så jag kommer ut mer och har något mer att röra mig för så hoppas det blir bra :)
Nu har jag bäddat ner mig och ska kika oth tills jag somnar, klockan är ställt på kvart över 5, suck men ska upp till stallet och sen rida med katarina på morritz :) Och 11 till lagunen och plocka brynen och sedan till stallet igen och rida daphne och då hänkar linnea med brillebus. Sen kanske katarina ville med mig ut & plocka blådär, hah gud jag låter som värsta skogsmullen
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

´






K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Systemkameran / länka inlägget

   

in december drinking horchata

tjo mates, riktigt seg dag idag, så vad har jag gjort? Jo jag gick in och duschade helt i onödan, sen bajsade allt så jag åkte ner till stallet och gick promenad med brille och sprang lite i foppa, inte att rekomendera, målade lite i sista boxen och åkte hem och såg one three hill och grät, så bra. Regnet vräkte ner, jag åkte tillbaka och målade näst intill klart hela, vad skulle jag annars göra i regnet. Och nu har jag kollat på sex and the city och druckit smoothie igen, mummaa
Och igår flängde jag runt överallt, åkte med katarina till ruben & rq på betet och höll rubis medans andra pålle blev skodd, sen åkte jag hem, men åkte till stallet igen och mockade och borstade, sen åkte jag hem, sen tog jag bussen till fagersta och in till tatueringsstudio med syster, sen åkte vi heeem, sen kollade jag one three hill det jag hann, sen åkte jag till stalleeeet och hjälpte linnea när hon hoppade brille och sedan red jag daphne, träffade trevliga barn som vi stannade och pratade med. Sen hann jag knappt hem och åkte till Kylsbo och mötte jenny och red ut på arneponken, kändes tråkigt att behöva lära om saker om honom för det var så länge sen, då förstår man hur länge det är men men han är a.k.a vispen nu förtiden, och det förstår jag haha, försökte springa i galopp men ändå stå kvar på stället och stampa upp och ner, ja ni kan ju förstå hur tokigt det låter men ack så jag saknat killen, hoppas det blir snart igen! :)
Regnet vräkte ner precis innan jag skulle cykla hem, i mörkret för ja det blev sent mysi mys, med alla grodor på vägen så det var lite läskigt men hemma väntade ost & kex och smoothie <3

hehe snyggbild på mig och kusin nisse
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

hit & dit

hej nu har jag ridit daphne häst nr.1 i persbo , nu ska jag åka till arne häst nr.2 i Kylsbo och rida med jenny . Den saknade skiten jag är lite nervös!
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

,

Tree hill is just a place somewhere in the world. maybe it's a lot like your world, maybe it's nothing like it. but if you look closer, you might see someone like you. someone trying to find their way. someone trying to find their place. someone trying to find their self. sometimes it seems like you are the only one in the world who's struggling, who's frustrated, unsatisfied, barely getting by. but that feeling's a lie. and if you just hold on, just find the courage to face it all for another day, someone or something will find you and make it all okay. because we all need a little help sometimes-someone to helps us hear the music in their world, to remind us that it won't always be this way. that someone is out there. and that someone will find you
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

sol kom fram

igår åkte jag och papi till västerås i ös regnet, vår tv slutade fungera helt, äntligen! Så nu har vi skaffat oss en platt tv och ett usb till mig som jag kan ha skolarbeten på sen.
Nu har jag travat lite ved, det tär på min rygg ajaj. Ska iväg och måla lite i stallet sen det som är kvar att göra på marken, synd bara att jag inte hann ta kort hur de såg ut innan, har väl bara dåliga.
Sen skulle vi nog iväg och äta på något ställe med mormor, tänkt att moster och kusinerna skulle med men nej, tråkigt det.
Så inte kunde jag rida arne idag heller så vi fick skjuta på det till imorgon, bara det blir så blir jag glad :)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

buy bought bought


kändes onödigt att lägga in på smink och småsaker, men dessa saker är ifrån ;HM,gina t, monki,cubus och din sko


en extra bild på sköningarna som jag äntligen hittat,  supersköna och gillar spännena på sidan, stort plus är att de se små ut = små fötter (y)
Det är verkligen kilklack jag alltid köper om klackskor, vet inte varför men, vet inte vilket jag är snyggast i heller, brukar ju inte använda det sådär jätte mycket men skulle vilja ha vanliga klackskor till fest också men hittar ju aldrig det och är nog ostabilare då hehe

K O M M E N T E R A (2)
publicerat i klädköp / länka inlägget

   

ye

Nu kommer bilder från götet, de flesta är tagna med vanliga kameran och därför så kass kvalité, systemkameran fick inte följa med till kent konserten så blä.
Måste berätta tt jag åkte kanonen på liseberg också, syster vågade inte så övertalade pappa och gud va rädd jag var, den sticker iväg från plattformen upp i en bågen som bär nerför i 90grader som åker och gör en loop, usch usch men ska säga att den var askul för det, man måste ju testa nytt!
Fredagen bestod alltså av Liseberg, petter spelade ju även där så nice nice, och på lördagen gick vi på stan, på andra bilden kan ni se hur folk köade till kent redan vid 11 och insläppet började 19.00 så undra när de kommit, suck.
Aja, hittade väl inte väldans mycket men får vara nöjd, pengar blev ju kvar! :) Sen var vi hem och gick tillbaka igen till avenyn och åt ute med mammas kompis pia med barn, kul att se dem efter så långt tag. Jag åt faktis fläskfile för det var det enda som fanns som jag kunde äta, det gick fint och avslutades med cider och en gino, superrrrgod med banan,jordgubbar och kiwi<3 Sen begav vi oss till kent, trodde kön skulle vara hemsk men det gick fort och bra platser fick vi väl ändå, inte för långt bort så där stog jag och njöt i 2timmar, sjukt bra live.
Jag väntade och väntade på mannen i den vita hatten, så bra och med fyverkerier hur fint som helst i natten. Extra plus att dom spelade sjukhus, det hade jag inte väntat mig (y) frukosten på hotellet var god också föresten, älska buffé












K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

home sweet home

Nu är jag hemma! eller ja vid halv 8 kom jag hem efter en låång tur. Svängde in snabbt snabbt idag också och köpte skorna jag gillat så mycket som nu var lite billigare också, tur bara att de va kvar.
10 besökare kanske inte är mycket men 30 visningar på det idag, lite ivriga att se en uppdatering kanske, hehe skojj.
Men kent igen var helt jäkla über, så himla nöjd fast tror några filmer försvunnit och de gör mig ledsen. Jag bara väntade och väntade på mannen i den vita hatten, sista låten med raketer så himla fint. Riktigt glad att de tog med sjukhus vilket jag inte trodde.
Shopping och Liseberg var det ju också, vi hade sån tur att Petter spelade på liseberg, grymt och brabra (y)
Bilder kommer när orken finns, tjarå!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

götet here we come!

väldigt dålig på att komma ihåg vad jag gjort, var iaf i stallet och målade och fick färg i håret, hunden alice blev klippt så söt så.
Denna dag ville jag skulle gå snabbt så Göteborg kommer, och de gjorde den. Övningskörde och hämtade mommo i Fägtown som grillade hos oss, packat och bara chill chill. Bad pappa ta kort när jag hoppade också, så dålig att ta bra bilder haha, fick cutta bilder för att få mig större/närmare.
Engligt schemat på liseberg imorgon så spelar Petter på en scen? så hoppas de för de vore ju lite kul när vi väl är där och gud här vad de ska åkas!!







K O M M E N T E R A (3)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

good news

gud så jag saknar bebis arne, men i förrgår hörde ägaren av sig om jag ville hjälpa till med han då & då så på tisdag ska vi rida, iih vad jag längtar att få känna på hur den tok skrutten är igen att rida! De stunder jag minns bäst när vi red ihop förut var när han blev rädd och stegrade med mig eller vad han gjorde, allt gick så snabbt men han lättade från marken, när han vägrade gå förbi en myrstack och när det kom en skoter en vinter, såklart är arne livrädd för alla tänkbara saker, så jag fick hoppa av, men hur skulle jag då sen komma upp ute i skogen? En potatishög blev min räddning! Det jobbiga är att man inte alltid kanske har skjuts dit, men att orka cykla dit vore super än så länge, lite kul med Kylsbo, annat ställe med andra ridvägar med mysipysi så får vi se när det går :)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

tonight i have to leave it

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Systemkameran / länka inlägget

   

blind to you

äntligen orkar jag sätta mig vid sationära datorn där jag lägger in bilder,men det är inte med nöje så seg som det är...
Iaf, övningskörde igår med papi till fliken för han ville meta mört till kräftorna, trååkigt. Men vi fick en liten vän dit, en kisse som snodde en fisk som sedan höll oss sällskap hela tiden, mysipys.
Travade massa ved igår också så det tar sig, kom på att testa konditionen och inviga mitt fina hopprep så gissa vem som har lite ont i vaderna idag!
Idag har bine varit med mois fr¨ån stockholm, trevligt trevligt och det var riktigit länge sen. Det är synd att det inte finns något att göra här, men vi bakade en kladdkaka, blev den tunn? haha ja
Ville börja packa till Göteborg ikväll men tiden ticka iväg så det får bli imorgon kanske, jag längtar ju så!
Sugen på att köpa stativ, eller ja jag ska och en fjärrutlösare så tittade även på UV filter, DÅ kom pappa på att han hade ett till sin gamla kamera, tack redan. Vet inte om det gör någon skillnad, får testa sen :)
Och ni får ursäkta om jag lägger in så mycket bilder på en gång men jag tycker iaf det blir mycket roligare med bilder, så den får nästan kallas fotoblogg!













K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Systemkameran / länka inlägget

   

bra i öronen

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i musik / länka inlägget