Fred & Kärlek

vad gör vi? nu, kör vi eller?
Imorgon far vi, eller om några ynka timmar. Jag är nervös och jag vill inte att det ska regna i slutet av festivalen.
Och alla som säger att det är bättre att jobba och tjäna pengar än åka till peace & love, släng er i väggen jobba gör man när man kommer hem, världens upplevelse OCH pengar!
Men iallafall, jag är ledsen för jag vet att coldplay just haft sin spelning på WTAI nere i Göteborg nu, kärlek.. Varför kan dom inte bara stanna och spela på p&l också?
Packar iordning det sista imorgon, ska försöka tömma mobilen och kameran på lite saker nu och sedan försöka sova, krama min bästa kisse oliver extra mycket inatt eftersom jag ska sova flera nätter utan han i min säng.
waaaaaaaaaaaaaaAAAaaAAa!!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

2


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

sommardag

Ännu en dag har gått och denna dag har varit bra. Har sovit ut och sen drog jag med syster ner till stallet eftersom jag har clark idag och imorgon, äntligen få rida lite igen.
Men iallafall, världens trevligaste häst, och inte jättehög så man är trygg! Har hunnit sola också eftersom solen kom fram och värmde, underbart. Körde sedan hem syster till Fagersta, det går ju så bra så jag har börjat köra teorin på datorn mer, körde nog i några timmar igår. Upp tidigt imorgon och rida med katarina, vilken häst vet jag inte och sedan ska jag fika med vänner och sen ner och rida clarken, vilket blir ridpass och träning x2 blir nog också en bra dag! Frågan är när jag ska hinna packa?

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

en midsommarnattsdröm






midsommar är överskattat, det sög. I sista stund av desperat-het(?) så åkte vi till fagersta och kollade på olika ställen, det ena tråkigare än det andra, och lite besviken blev jag. Men jag är glad, för om precis en vecka kollar jag just nu antingen på håkan hellström eller rebecca och fiona, taggad till tusen!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Systemkameran / länka inlägget

   

it's so easy when you know how it's done

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

kvällspromenad




K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Systemkameran / länka inlägget

   

Ce Jeu, You like to manipulate me And I do the same We are two victim

btw, världens grymmaste låt just nu, är helt, totalt, fast i den!

Yelle – Ce Jeu (Tepr Remix)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

22 juni

Fortfarande inte börjat jobba än, skönt! Och tur för dom två senaste nätterna har jag somnat vid 4 för jag inte kunnat somna, väldigt dumt..
Iallafall så handlade en kändis av mig i måndags när jag satt i kassan och tränade, gerorge scott som är boxare! Riktigt tufft och jag tyckte väl att han såg bekant ut men fick höra efteråt att det var han, paff blev jag. Det är ett bra jobb för man får träffa så mycket människor utifrån, det kommer nog bli en bra tid, men en del jobbiga pass.
Snart är det dags för peace&love, om en vecka idag åker vi, trion och det ska bli fett!
Lekte med Melissa igår så hon klippte mitt hår lite, man tycker alltid det är så mycket fastän man bara toppar eftersom man tar bort dom långa slitna topparna, men det känns fräscht, så tack! :)

Var ju ensam hemma i helgen så jag ställde mig och bakade bullar för fullt och jag fick killbesök, vi började iallafall dricka till slut och åkte till gm till kära idorna, och det ångrar jag inte alls, för det kom massa kul folk. Sen blev det en och två hela efterfester så natten var lång, kom hem vid 5 och hade en riktigt trevlig natt/morgon i fagersta, jag älskar spontansaker!
Snart är det midsommar och vet fortfarande inte om något händer, uppdatera mig någon?
Ja det är så tråkigt att alla vänner är helt off nu, nu när man vill hitta på saker plus att jag vill att det ska bli stekarsol, för länge sen!!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

clothes



30:-


150:-
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i klädköp / länka inlägget

   

kill the director

jag hatar att ha tråkigt på kvällarna, jag tog iallafall tag och tog en kvällspromenad tidigare med musik i öronen, man behöver göra så ibland man får så många tankar.
Skulle lika gärna kunna börja jobba nu för att ha mer att göra, men det är nu jag ska ta vara på tiden och dels träna. Har skrivit upp mitt schema, det är rätt tufft men det ska jag nog klara av, snart blir jag lika sysselsatt till augusti kan jag säga.
Var över en sväng till avesta idag och fyndade rea, eller ja två rea plagg och ett för vanligt pris, jäkligt nöjd över shortsen jag hittade på rea, plus att det var storlek 36!
Kanske ska nämna två repliker jag redan sagt när jag setat i kassan "har du minneskort" och " vill ni ha glass" istället för har du medlemskort och vill ni ha kvittot, kul jag är ..... :)))
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

vädret är så olämpligt

eftersom datorn lagga ihop, som den gjort säkert 10gånger idag så tänker jag inte skriva om, så jävla skönt när jag köpt en ny!!
Nu är det iallafall över, och fort gick det. så synd att vi kom närmare varandra i klassen när det var så kort tid kvar, så nu hoppas jag bara vi hittar på saker ändå
Iallafall så har jag inte gjort ett skvatt idag, ett till sommarjobb ringde, det är så kul att man inte kan säga ja, eller iallafall antagligen inte, det visar sig imorgon.
Kör första intruduktionsdagen imorgon på konsum och sätter mig i kassan några timmar, vet inte hur mycket det är jag kommer ihåg ifrån praktiken, det jobbiga är att lära sig nummer på grönsaker och frukter, men det sitter ju sen

ni kanske undrar vad det där är? det är en av mina fiffiga små högtalare som jag fick i studentpresent ihop med en bas som ser ut som ett ufo typ, haha. Sen kan man pausa och sänka och höja på dom små högtalarna, är väl någon typ utav touch. Nej men faktiskt, dom är så jävla bra!

denna ring från rock by sweden - laila bagge fast i svart fick jag av min kära syster i studentpresent, läste nyss att det är äkta swarovski kristaller, hur über är hon inte då?!

K O M M E N T E R A (3)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

den stora dagen




K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

studenten

nu är det dags, nu är det så nära det bara kan bli.. jag har liksom inte ens hunnit bli nervös för jag förstår det inte, det är nu jag börjar förstå
dags att sova för om några timmar börjar en låååååång och världens bästa dag
har hunnit med mycket idag, sola, västerås, fixa flaket med klassen och varit ute och sprungit
dagen imorgon blir något såhär: fixa mig halv 6-campagnefrukost-skolan/aulan-BALKONGEN-utspringning-åka flak-hem med släkt och äta och fira-tillbaka till fagersta och förfest-GM-efterfest(?!)
det kommer bli helt jävla awesome, studenten här kommer vi, BF08!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

bal i Färna herrgård








Nu är balen gjord, alla var så otroligt fina och denna blir en kväll att minnas
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

förberedelser


blev helt kär på en gång i mina nya höga jeansshorts och min stickande tunika, dessvärre är det redan ett hål i den..
Idag hade vi bf dag på eskiln så jag brände mig rejält när vi spelade volleyboll i hettan och jag fortsatte när jag kom hem, kanske inte helt smart idé. Somnade sen och blev helt väck, är det solsting eller?
Jag är nervös för imorgon är det bal, kommer man hinna med allt? Jag vill ha god tid att ta kort där borta med mina vänner men det kommer bli kanske en halvtimme för sen måste vi gå in, frisyren hoppas jag hinner bli klar i tid sen bara på med klänningen och iväg ungefär, så har jag tänkt.
Tre veckor kvar till p&l idag btw!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

summer



Nykomlingen evita i stallet


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Systemkameran / länka inlägget

   

nu är det så nära

okeeeej jag har varit sjukt dålig på att plugga men har inte riktigt haft den där orken, varför gör jag det egentligen?
Idag har jag träningsvärk iallafall för igår var jag ute och sprang, bra bine. Vädret har varit lite utav toppen dom senaste dagarna och det syns på den fula brännan av bikiniöverdelen..
Jag hoppas jag bättrade på värken genom sista zumba passet idag (buhu), men vi var utomhus och det var skojj! Sen har jag också ridit clark idag, väldigt trevlig prick det där så jag hoppas det kan bli bra fler turer :) Ska lägga upp lite hästbilder jag tog också
Jag kan inte heller förstå att studenten är så nära, det är mindre än en vecka dit. Vi ska iallafall bjuda på tacobuffé för det är det jag tycker om och som de flesta äter.
Har föresten varit och tatuerat mig nu och gjort en till tass så nu har jag fyra, det kändes som att det gjorde ondare den här gången så tack gode gud att de tog max 5min. Och föresten igen, jag har en peace and love biljett wohoooooooo! så nu får jag se det jag velat bl.a 30 seconds to mars, the strokes, those dancing days, veronica maggio och daniel adams-ray, då blir jag glad!
Nu har jag tänkt kolla på en film som heter outcast, ingen aning om vad den handlar om, mamma har fått låna ett helt fodral med filmer tjoooho nej den verkar kass så nu byter jag till svensk film, det äger


bild från sista studenfesten i onsdags när jag och louise var judit & judit, jag har noll koll på har full jag var, men det var jag och inte så lite heller
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

double vision

det känns ungefär som när man får ett skavsår,
det svider och man vet inte om det är bäst att släppa på skon eller låta den sitta kvar
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget