Göteborg

Blogg.se har tydligen gjorts om sedan jag skrev sist.
Idag är jag fullkomligt utkörd, började med att syster cyklade och jag sprang till Norberg från Fagersta, 1mil well done! I början trodde jag att jag aldrig skulle orka i alla backar men i slutet gick det allt bättre, vi hittade t.o.m vilda jordgubbar, mums.
Vi var äve på body pump md alexandra, nu skulle jag inte behöva träna på en vecka.. Nejdå, körde lugnt på pumpen så det var skönt. Köpte med sallad hem och åt hos syster och nu har jag precis duschat.
Måste ju berätta att Göteborg i helgen var awesome, vi åkte ner i fredags och stannade i Örebro,vi gick in på ica maxi stormarknad och precis som jag trodde jobbade en gammal kärlek till mig där, var väldigt roligt att dyka upp och se hur förvånad Johan blev. När vi kommit ner så gjorde vi inte så mycket, kanske ska säga att vi bodde hos mammas en kompis, vi grillade bara och tog det lugnt i soffan. På lördagen åkte jag,mamma,pappa och Victor (mammas väns son) in till stan och gick på Nordstan, hittade kanske inte så mycket som jag tänkt men jag hittade då mer i Örebro på vägen hem sen. Men det var trevligt, på lördagskvällen åt vi alla på avenyn på n lyxig resturang innan vi gick till Kent konserten, stog betydligt längre fram i år, det är sån tur att det är lugn publik så man inte far omkring. Kent leverarade verkligen, en gamla låten berg&dalvana fick nog hela publiken att rysa. Jag bara älskade att stå och sjunga med i varje sång, bästa kent.
På söndagen åkte vi ut till havet innan vi åkte vidare hem, helt underbart!
imorgon vankas det jobb igen 8-17, det är jag inte ledsen för bara skönt att göra något
 
 
 
 

KOMMENTARER


Namn:
V.I.P?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: