coldplay

Följ med mig till götet och "where the action is" eller så får jag hoppas att dom kör en riktig spelning i Sverige eftersom dom ska släppa nytt album snart. Jag har ångest, det här är min dröm att få se och sen när det låter så osäkert..

One of the goals for the album was to write tracks with greater use of experimenting with acoustic instruments, manipulation, and electronics by having or not having to revisit the style from Viva la Vida or Death and All His Friends. With Chris Martin deciding to not release a solo album, it was rumoured the fifth album would be their last, but Martin later denied this via another interview. He also said:

We spend an awful lot of time creating, Maybe it's because we're about to turn 33, but I just feel hungry to write all the time. I think at the end of this tour, we may not tour for a while. We may put out a record without quite so much fanfare. I think the next one will be quite stripped-down and based upon this story idea which I can't talk about because it might be bad.

För hur säkert låter det där alla gånger?

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i musik / länka inlägget

   

I can't see you, but I know you're there


the future is scary, the world could be threatening
but sometimes when things seems the most desperate, people find you
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

sunshine and snow

superväder idag så tog över en timmas promenad med kameran där jag stötte på andra med sina kameror, lite kul. Rosendal är så jäkla fint ställe att fota på (Y)
Nu väntar jag bara på att bege mig till F-town med loouie




K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Systemkameran / länka inlägget

   

necklace

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i klädköp / länka inlägget

   

fredagsmys

Äntligen är det fredag och här sitter jag och väntar på en hawaii special, ananas,banan och curry muuuums säger jag. Kollar på handboll men det känns lite illa just nu, 18-13
Var en sväng över till Avesta med brudar men köpte bara ett halsband för halva priset, jättefint jag kan visa sen.
Hemma väntade HM beställningen men linnet var en besvikelse, men äntligen kavajen!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

aussie

Dags att investera en ny hårinpackning? Jag har sagt det förut och jag säger det igen,
Aussie inspirerat från Australien finns i en serie och den jag använder är deep conditioner för torrt och skadat hår, sååå värt och håret luktar, tuggummi?! (Y)
Runt hundralappen på tex. Kicks eller Åhlens och det är den värd!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i tips från coachen / länka inlägget

   

Mariefred Sessions


Lite najs, Erik Hassle har spelat in en "mini" skiva tillsammans med jocke berg och martin sköld från Kent så det blir intressant att se den 23mars då skivan släpps. Men låten man kunde tjuvlyssna på var det bara Erik Hassle som sjöng så jag kan tänka mig att det kanske är så.
Sex nya sånger som skrivits, spelats in och producerats av de tre tillsammans.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i musik / länka inlägget

   

sverige - danmark

skapligt seg dag, dels för att jag sov endast 5 timmar inatt. Kollade på one tree hill avsnitt inatt och grät som en tok, helt sjukt mycke så känslig som jag är.
Men iallafall, vi hade ingen engelska så vi hade gott om tid till projektarbetet då vi ska göra en bakbok för barn så idag bakade vi en stentuff kladdkaka och microkola, göttans!
Sen blev det körskolan och körlektion som gick hyfsat bra.
Nu är det handboll som gäller så jag tänkte göra popcorn, inte förvånat


Världens bästa katt <3
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

sov sabine, sov!

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

jag ska dansa fastän hjärtat brister

min katt har bulimi, han proppar i sig maten så han spyr upp den vid skålen igen, hööh nejdå det har han inte, bara lite glupsk!
Kollat på guldbagge galan, mest för att joel kinnaman skulle va med, det är helt sjukt vad jag tycker den mannen är najs. Kollar tjenare kungen flera gånger om bara för han är så grymt snygg. Och vann han inte bästa manliga huvudroll? woohoo


bild när jag sitter på burken kanske? höhö, kanske men nu måste jag kila ut härifrån för nu vill pappa in, kan ju inte sitta här hela dagen med datorn på tvättkorgen, nejdå men ett bra tag ;)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

träning är bra för själen

oj statistiken har ökat idagmed ca. 7 besökare mer än vanligt, undrar varför och vilka är ni?
Nästan så man ska köra en frågestund till mig så många som ni är, höhö inte, men det skulle va kul att få lite frågor men det skulle va så tråkigt med kanske 2frågor? ..
Men antar att jag jag lär slänga ut en update!
Ridningen gick bra och likaså "zumban", jag har inte gjort mycket annat idag faktis.
Kom på att i torsdags gymmade vi, i fredags red jag, lördag pilates, idag ridning & zumba, imorgon simning, tisdag längdskidor, onsdag zumba, torsdag ridning. Låter det inte helt awesome? Duktigt! Fast jag vill ju slänga in lite pilates i det, köp en boll om ni inte har en!
Iallafall så gjorde vi en beställning från HM idag, och på rean hittade jag och mamma några skor för 49:- som bara fanns i st.39 så vi kastade med dom av bara farten, fast dom kanske inte alls är fina på, skulle varit lite högre klack dock. Plus att kavajen jag velat ha länge, som jag ahr i samma mönster på byxor kostade 69:- så vi slängde med en sån också, kör på budgetkläder, mycket för pengarna! :)))
Här kan ni få kika på mitt köp, så hoppas vi att allt sitter!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i klädköp / länka inlägget

   

cocoo

Lite fint jag inte skulla tacka nej till från www.cocoo.se


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Jag diggar / länka inlägget

   

guldgalan 2011

Märkte just att man kan kolla på one tree hill s.8 på kanal5 play, asbra!
Men har ju inte sett säsongen innan så det är lite tråkigt. Men iallafall så kollar jag på fångarna på fortet just nu och sen är det p3 guldgalan såg jag på reklam, annars hade jag inte vetat om det och missat oskar linnros, håkan och familjen bl.a
Så tur har jag något att göra ikväll, städade mitt rum i över 2timmar tidigare idag för när jag väl börjar dammsuga tycker jag det är onödigt om man inte moppar golvet på samma gång, plus att jag pluggade historia arbete som är såå tråkigt & körde lite pilatesboll
Längtar lite till nästa helg så det kan bli lite roligare än detta.
Imorgon ska jag rida sen är det dans igen som är två gånger i veckan, måste bara prata ihop så vi har skjuts över?

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

home, where I wanted to go

äter popcon så jag spricker, jättekul fredag har nästan inte gjort någonting, jo var och red så det var skönt att komma ut lite i friska luften. Har jätteont nere vid sidan av smalbena när jag går, undrar om det är sen jag sprang på rullband igår men så illa har det aldrig blivit förut.
Körlektionen ´gick iaf aaasbra! Bra placering, ja bra koll på läget tyckte han, bara lite småsaker som ska ändras, PLUS allt sånt som vi gjorde som jag inte gjort förut, stopp i backe och grejer, jiiises.
Nu ska jag kika vidare på eva & adam som aaldrig förr, fan jag måste ju vara fan no.1 helt sjukt. Det hela började med att jag önskade mig den av Johan, en jag träffade från laxå och fick den i julklapp/födelsedagspresent när han var här för ca.2år sedan, sen dess har den nötits sönder, bästa någonsin!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

fagerstahäng

shoobre, sitter och kollar handbolls VM medans syster är och simmar, japp jag slaggar här inatt lika bra när jag har körlektion imorgon innan skolan, liite nervös är jag också. Och när jag får bestämma mat blir det ju såklart tacos så jag håller på och lagar ordning lite också, tänk att en sak kan göra en hel dag, sjukt. Gymmade efter skolan också med mina vänner, asbra men man pallar inte att det är så mycket folk där. Och föresten så var vi på "zumba" i onsdags i Fagersta, eller ja mer latinodans med reggae/samba och grejjer, men det var faktis askul! Trodde aldrig att det skulle vara mig grej för jag var väldigt skeptisk. Det känns så bra när man hittar mer saker att träna med, zumba,gym/simning, pilatesbollen,löpning och ridning lite kombinerat här och var, det lär ju bli superbra! :)
Imorgon ska jag rida efter skolan förhppningsvis, annars är inte helgen bestämd alls, skulle vilja ha något kul att göra
 Nej nu ska jag köra vidare, wrooooom hel med er!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

knäppast i stan





Min andra katt pepsi är galenpanna, han har så förbannat tråkigt så han följer efter mig överallt, när jag sminkar mig hoppar han upp i handfatet för att nå att stryka sig mot mig och hoppar alltid upp i sängen och knäet och vill stryka sig mot anstiktet och pussas, mer är förut, haha gulle. Men det jobbiga är att han klättrar där han inte ska, tex. om min garderobsdörr är öppen börjar han klättra på kläderna som verkligen tål det..
Men med bilden med foten vill jag visa att även den är mysig, precis innan det bet han mig i benet, störd men söt!
Var bara tvunen att ge denna onödiga info, men han är verkligen unik!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

tröttttt

var tog min plugghelg vägen? It went too far, pluggade inget alls.
I lördags var jag i stallet en stund, hade hunnit rida men det visste jag inte då utan var stressad. Sen for jag och lollo hem till max där han och sara var och även alexandra sen, spelade lite kort och så innan vi gick till nästa boende på floravägen där det är lite galet, jag hatar att jag inte minns allt jag säger, haha. Men hyresvärden kom och alla andra fick lämna placet och gå till en annan, det blev inte alls som jag tänkt mig utan kanske bättre så då var det skönt att slänga sig i en säng ska jag säga, asfiiiient
Åkte hem på söndagen och åkte till stallet och var jättetrött så jag sov någon timme sen så det blev inget plugg på hela helgen, illa jag som har en del...
Men igår efter skolan gjorde jag klart APU uppgiften, känns som det va år sen jag va klar med något så det var as nice. Men hatar däremot att åka buss, fler som satt är stog var det, inte minst att det är farligt så fattar inte hur svårt det ska vara att köra en större buss med fler säten eller sätta in extrabuss den tiden...
Lite pics från helgen som sara tog bjussar jag på




K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

baby you're a firework

ääääeej shit assåååå ser ut som fan på mitt rum, hur kan jag stöka ner så mycket?
Måsten att göra idag, lördag
Städa mitt rum, golvet ska vara clean!
Hitta kläder i tiiid
Kila ner till stallet
Hinna träna på något sätt.

Så trött på mig själv att de blir så stökigt fort.
Har iallafall spenderat eftermiddagen hemma hos sara med henne och lollo, kollade på dumma mig och fick en superidé att laga tacos, bland den bästa idén man kan få enligt mig :))
Bokade föresten körlektioner igår så nu måste jag börja tagga till med allt, på fredag har jag första lektionen på morgonen före skolan, de blir nog niice! Bara inte många går till skolan i Fagersta och ser mig, höhö
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

vem åt upp min lussebulle?

Tjoho här ligger jag i sängen och har nyss käkat och innan det var jag till stallet och red och jäklar vilken galopp vi körde, så härligt med full fart!
Tänkte köra lite med min pilatesboll också men ridningen får räcka för idag för jag har så ont i min dåliga muskel (kappmuskeln antar vi) som jag gick på sjukgymnastik för tidigare och fick tabletter för jag hade så ont, plus att vi gymmade igår så jag har sån träningsvärk.
Istället så pluggar jag lite natur på grundämnen vi har prov på imorgon men det går nog okej bara man inte får blackout då, sen är allt annat tråkigt att plugga så kör körkortsteorin som jag betalatför så ska väl nötanöta.
Imorgon ska jag och pappa boka körlektioner också hoppas jag. Körde faktis till och från stallet, måste ta varje tillfälle i akt och köra.
Och föresten fyller min syster 20bast imorgon så vi ska ut och äta, muuuums!
Nu ska jag få tiden och gå för senare ska jag göra smoothie, och kanske popcorn om jag har tur och ork :))))

På måndag släpps rebecca & fionas nya singel, bullets, och av det jag hört av låten så känns den aasnice
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

slapphjärna

shit jag är vaken, shit jag är död.
Hur ska det å imorgon om jag är såhär trött klockan 8? Fast var vaken till halv 4... illla illa
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

Allt det där om att va på väg nånstans när man är tillbaks där allt började


tjena tequila, mitt köp inne på gm men det är faktis gott tycker jag, att äta citron dirr efteråt!
Helt okej kul kväll var det fast jag vet inte allt vad jag sa, det gick så fort tycker man. Jag sov gott sen iallafall och drack två flaskor vatten på natten
Idag har jag varit ner till stallet och borstat en kuse bara och fått min födelsedagspresent som föreställde en häst, jättefin för den ser väldigt modern ut som platsar fint i min hylla (y)
Kört på med lite körkortsteori och fick underkänt första men andra 64 av 70, det kändes bra. Jag får ångest när frågor med datumparkering, tjänstevikt & totalvikt kommer....
Föresten sista dagen på jullovet imorgon, så jäkla hårt jag vill inte pluggaaa jag känner mig sämst i världen för jag kan verkligen inte plugga. Så vi sticker till Borlänge!  Men jag får bara kolla eller köpa något litet för jag är fattig som fan, vill mest ha mat och tacobaar!
Föresten har jag fortfarande träningsvärk i rumpan sen jag tränade med pilatesbollen, awesome!



K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

pass out


heeelllllo, käk på G och mina vänner är påväg hit så det verkar lösa sig iallafall, woho! :)
Vet dock inte hur jag ska se ut än, ha rött läppstift kvar, utsläppt eller uppsatt?
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

det lilla livet



Kan vara finaste hästen!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Systemkameran / länka inlägget

   

bläblä

skulle kunna kasta mig i snön och ligga där för ingenting känns värt.
Jag hatar hår på benen att det aldrig vill gå bort helt, jag vill ha en epilator!
Jag hatar att det inte är enklare att få ordning på skjuts och veta vad man ska göra
Jag hatar när man får en avvikelse eller vad det heter i sista stund
Jag hatar att det inte är sommar ute just nu
Jag hatar när det kommer 3-4 spotify reklamer i rad
Och jag hatar ibland att jag bor just där jag gör.
Men jag älskar min bästa kissemiss olveeer <3

Sen lossna hela skiten i duschen när jag lossna, turdag?
Har lust att lägga mig en stund till om det inte löser sig med dagen, sista innan skolan liksom så come on dagen!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

fredag

sitter i köket och väntar på mina korv med bröd, vaknade 12 idag så lunchen blir sen.
Satt uppe till halv 5... SICK! Men satt och pratade med en gammal killvän från Varberg på msn som jag träffade i Örebro för jag vet inte hur många år sen, och vi hör fortfarande av oss ibland, det är grymt!
Jag älskar när man fortfarande kan ha kontakt med människor som inte bor i närheten men som man haft något förhållande till.
Har inte gjort mycket idag men kom nyss hem från en promenad med chili på dryga en timme, superskön var det och ska dit om någon timme igen så han får komma ut.
 nu tänker jag nog ta bort julsakerna på mitt rum också, goooodbaj!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget