jag tog med mig kameran och stativet en lördag till en plats i the middle of nowhere








K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Systemkameran / länka inlägget

   

full rulle-dag

igår var jag ute och sprang, det gick fett bra. Sen jobbade jag en timma extra så började 3 till stänging på konsuum, den sista timmen är så himla seg alltså.. Tur att man har lite att städa och plocka med. Jag och micke hade stäningen själva i lördags och vi båda har varit sommarjobbare och fått helgtjänster så det var kul att vi fixade allt så bra på en egen hand, är trots allt lite att komma ihåg att göra :)
Idag har jag fått jobba i norberg, sköööööönt! Saknade treklövern, gillar att vara där eftersom det är där jag gått själv och med dom fröknarna och haft praktiker där, och dom var superglada att det var jag också, inte dåligt att få kramar av nya barn redan första dagen, superkul!
Sen fick jag rusa ner till stallet, mocka och gå med ingela, sen hjälpa till när det kom massa barn från scouterna som fick åka häst och vagn, mata hästarna och rida på brille. Det var kul med besök där och sedan var det dags att mocka åt nästa och gå med morritz, det hann mörkna så fick ha reflexväst för första gången pålänge, satan va fort det blir mörkt!
Imorgon är det matte som gäller, hänger inte alls med på det här kapitlet och har inte kollat på det alls. Men sen ska jag ha körlektion, gå igenom inre kontroll och köra på landsväg tror jag. Är även tjejkväll i Fagersta så har nog fått mamma med på kroken på det, och kanske syster också, lite trevligt sådär :)
Nu ska jag bädda ner mig för jag har ont i halsen, godnatt på er!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

uppdatering och upp till bevis

Spänningen har varit olidlig så många gånger som ni klickat in på min sida!
Vet inte hur mycket skillnad det blev riktigt.. haha eller jo det blev det lite klart, men jag glömde ta före bilder.. Sen beror det ju på så himla mycket vilket sken man står i när man tar kort för i vissa får jag ofta stark koppar/orange färg, andra inte, samma sak nu efteråt, men det syns tycker jag och jag tror det jämnar ut sig mer sen eftersom det var första gången, så klart fungerar det och det syns nog ännu mer utomhus. Kanske visar någon bild igen efter att jag användt det flera gånger, men jag klagar inte på det! plus att det luktar gott :)

läskig färg, fast den såg ännu mer rödaktigar ut

K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

låt det va som i en film


nej, detta var inte uppdateringen !!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

trip to avesta

Det var en bra sväng till Avesta, pappa var och klippte sig så jag hann gå och kolla i affärer lite och kom hem med 3 bra saker, har ju känt att jag måste köpa såna där tråkiga långärmade höstkläder men dessa är fina, älskar den gula färgen
Måste bara säga också att på vägen hem så stog det en gigantiskt älg på sidan av vägen i skogen precis påväg in i Norberg, hallelulja vilka horn! Har bara sett älgar en gång tidigare men inte lika bra tror jag, jag vill bara ha min kamera då..



Denna köpte jag på en hårsalong, en färgbomb för 190:-
Det är en hårinpackning med färg i, så vi diskuerade om jag skulle ta koppar eller koppar guld för att få som jag vill och det blev denna, koppar guld så får se hur det blir efter duschen, är otroligt nervös, tänk om det inte blir bra? Eller så blir det skitbra! Den ska verka i 3-7min ca och sedan sköljas ur och användas vid hårtvättar, hoppas hoppas! Lägger in en uppdatering om resultat senare, om de blir något! ;)
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i klädköp / länka inlägget

   

gråmulet

okej allt jag nyss skrev är borta... fyfan vad jag inte orkar.
Men gör det kortfattat, har inte haft någon lust att skriva, en häst till i stallet har gått bort av en tragisk olycka, jag har varit depp, trött, jobbat och fullt upp, det känns så meningslöst att skriva tråkiga saker.
Har blivit inskriven som vikarie i grannkommunen och var runt och visade upp mig förra veckan som uppskattades rejält, fick dagar på en gång. Och jag antar att jag blev med på listan först igår när jag blev väckt och telefonen ringde stup i kvarten och ville ha mig jobba här och där, poppis! Men tackade då ja till första och drog till västanfors, pissväder men vad gör det? Skönt att slippa äta hemma och att få vara med barn, jättekul!
Nu ligger jag i sängen igen efter en tråkig mattelektion som jag verkligen inte orkar, dom är bara ivägen för andra saker jag vill göra och att det är så svårt. Och arbetsförmedlingen känns lite onödig nu, får ju jobb i veckorna plus helgjobb, jag vill inte söka andra jobb i nuläget!
Väntar på pappa så ska vi åka över till avesta och dels betala våran resa som är snart, sköööönt!
Var ut i helgen ändå jag som inte var pepp alls, men det blir vad man gör det till och det var faktiskt kul! Känns som första gången på länge som man dansar på gm, annars har det kännts(?) som att man bara springer runt och tiden är slut huxflux. Så det var toppen att få träffa sara igen som flyttat till Linköping. Och resten, vi lär faktiskt göra något snart!

min oliver är bäst, men det visste ni väl redan

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

.



kokade ju lingonsylt av linongen jag plockat, jag är sjukt stolt! den blev helt perfekt, inte blaskig bara goood!


världens finaste kaaaatt!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Systemkameran / länka inlägget

   

citronvatten har blivit lite av min drog

tjaaaaba, kom hem från jobbet för lite mer än en timma sen, det var ovanligt att jobba när det är mörkt ute och till 10, men så drygt var det inte, kanske jobbigare imorgon när det är längre.
Var ute och sprang igår föresten,  superskönt väder var det! Lite skönt att bara jobbat,rida,städa och träna den här helgen, men jag är ändå lite sugen på fest.
Imorgon upp och rida med Linnea och sedan vankas det jobb, hej med er!

min fina brödvagn som jag gjorde iordning till bakningen imorgon
kan tipsa om mitt favoritbröd, fjärde brödet uppifrån, pave normandie, mums!

Vi har fått nya mobiltelefoner, till kassa 1 prydde sen här vackra bakgrundsbilden, sköna arbetskamrater!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

roll-with-a-hole design


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

bonde söker fru

hejhej hallå, sitter just nu med katten och kollar på bonde söker fru som äntligen har börjat.
Igår var jag på möte med arbetsförmedlingen och därefter med min jobbcoach adecco. Har ytterligare tre möten bokade inom kort med dessa, dels en information för att få ungdomsersättning, tur för den hänger jag inte med på.
Imorse var jag uppe i spöregnet och gick med hästar med Katarina, men det gör inget för det var rätt skönt. Och igår blev jag föresten sparkad av en av hästarna i hagen, hon måste ha blivit irriterad på något så första hann jag undan men sedan kom en kick till rakt på mitt knä, jag trodde jag skulle dö när jag stog med tårar i ögonen.. men det blev inte så farligt, lite blod,svullnad och smärta.
Idag har jag bakat bagels föresten, världens godaste matbröd från amerika!
Helt besatt av one tre hill har jag blivit, och snart har kollat klart på säsong 7, vad ska jag då se?
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

sunday

Snart är denna söndag över, men jag har haft fullt upp.
Var ensam hemma inatt så jag fick kvälls sällskap igår av melissa,oliver och emil, så det var skönt att bara umgås.. Varit ute med mamma och pappa och åkt båt i den fina vädret, jag körde för första gången!
Sen var jag ute och sprang innan vi grillade, 3gånger den här veckan, brabra!
Kollade på idol och denna tjej blev nog lite av en favorit,jag tror det gör så himla mycket att man har gitarr. utöver henne killen som ser ut som en mikrofon och plus på han som spelade/sjöng reggae, tufft! Vad händer imorgon? Ingen aning, men jag ska rida clark och kanske fota, har kommit på en idé som jag aldrig sett någon gjort som jag gärna vill göra, fast helst i bra väder, tjohej!
 

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

photos







K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Systemkameran / länka inlägget

   

pumped up kicks

Har inte orkat skriva, det är himla ansträngande! Men nu ska jag ta lite tid då..
Vad har hänt på senast då, hm.. Inget speciellt, red clark igår och det gick superbra, sen var jag ner till stallet igen eftersom vi hade prov på idag på matten så var jag ner och fick hjälp att gå igenom talen, det är jag grymt tacksamt över för annars hade det inte gått så bra som det gjorde idag.
När jag kom hem från provet idag så var jag ute och sprang, 2 gånger än så länge den här veckan, goodie. Sen gjorde jag lite övningar hemma som jag brukar, jag kanske ska kolla om jag hittar bilder på dessa och lägga upp?
Har också bakat världens godaste morotskaka, slänger säkert upp en bild på den med!
Snart är det dags att äta pizza, eller om någon timma, men det ska bli gott, känns som det var länge sedan.
Slänger upp ett till enskilt inlägg på lite natur som jag tog kort på i gården idag.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget