Light up the darkness within you

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Systemkameran / länka inlägget

   

helgjobb

Tjenixen alla där ute, vad har ni för er?
Idag har jag jobbat och direkt efter det drog jag ut i skogen och plockade blåbär, nice där så nu har jag massor.
Föresten får jag ju säga det nu att vi hade tre tjänster på konsum som vi fick söka varav två var helgtjänster, en av dessa fick jag så varann helg ska jag jobba och tjäna cash, hoppas ju självklart på mer inhopp i veckorna. Igår så var jag vaken tidigt och gick med hästar på morgonen och red sedan med katarina, gäsp gäsp efter det, var på möte med adecco och sist på arena med syster på ett bodybalance pass, kan inte säga att det var jääätteroligt faktiskt, blev bara irriterad när man inte hitta balansen och det var övningar då man måste pressa händerna i golvet vilket jag inte kan just nu när jag har ont i ena.
Ska slänga upp en bild på det jag jag köpte när jag och melissa var i avesta häromdagen innan vi var och gymmade och sedan var och red i mitt stall, melissa med clark och jag på ingela, sköjj. Och nu kom jag på en sak till när jag sa det, jag red ju clark med linnea dagen innan det och då ramlade jag av, haha. Han började galoppera förbi linnea och ingela i skogen så jag tappade ur ena foten och sedan svängde han så jag drattade.. men det var helt okej och kul! Men så tre dagar i dag red jag, så skönt.
Aja, här kommer bilderna på min fina klocka och uggla!söt va! plus att jag köpte hårfärg
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

drömmar, en människas bästa tanke

Drömmar och önskningar, det finns så himla många olika sorters slag av dessa, vissa går i uppfyllelse, andra inte. Det är så enkelt att bara tappa taget när saker inte blir som man vill, man håller sina tummar blodsprängda och man biter ihop lite extra för man anser att chansen är ett steg närmare att uppfyllas om man gör det.
En rus genom kroppen när något man länge velat går i uppfyllelse är helt obeskrivligt, det är olika individ till individ hur man upplever detta, men ändå lika starkt på något sätt. Allt annat spelar inte längre lika stor roll, det enda som flyger runt i tankarna, är just det där som fått en så enormt extas och upprymd, drömmen eller önskningen som gått i lås.
På andra sidan sitter den övergivna individen med en rädsla som kryper i ådrorna och tanken om att, "var det här allt"  Man förlorar sig själv & sjunker ihop i mardrömmarnas grymma värld.
Besviken på sig själv, besviken på allt så hänger allting plötsligt löst när själen blir grå.
Drömmar och önskningar,


Detta har inte med mig att göra, skulle bara vara poetiskt ;)

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

sunday bloody sunday

Morsning korsning, kom nyligen hem efter att ha varit med mamma på en promenad och kollat på bygdetravet som hålls här i Norberg, jag gick barfota hem för jag började få skavsår så nu har jag ont i hälarna..
Det känns skönt att veckorna inte är helt tomma, imorgon har vi introduktion eftersom jag ska börja läsa matte kurs och efter det ska jag och jobba kväll på konsum och jobb på fredag så mellan det hoppas jag det blir lite stall och annat, sen är det ju dags för höstfesten i helgen, fuun!  Måste säga att jag gått in i en korsords galen del för tillfället, men det är ju så kul tycker jag, kommer sitta där när jag är 70bast och lösa kryss, höhö.
Föresten, någon som vill eller ska träna något pass på arena i veckan, typ bea eller syster och om någon mer vill med? Har ni fagersta posten kort får man ju en gång gratis, det vill jag utnyttja för snart går det ut!
 
Några låtar som är inprintade i min hjärna och går om och om just nu
Foster The People – Helena Beat
Bombay Bicycle Club – Shuffle
Peter Bjorn And John – May Seem Macabre
Lo-Fi-Fnk – Boom
Men Without Hats – The Safety Dance
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

saft bulle saft bulle saft bulle

okej chilla, antal klickningar in på min blogg var mycket högre idag & igår än annars, något särskilt ni tänker på?
Men iallafall så var kräftskivan helt okej, synd att vädret sabbade rätt mycket kan jag tycka, lite bilder slängs nog upp sen.
Idag har mina kusiner varit här och jag mådde som oftast bra dagen efter, skönt. Annars har det bara varit familjemys med tacos, film och gottigheter. Nu sitter jag med musik, ljus och bara tar det lugnt, gud vad man behöver det!

gud vad jag saknat en kamera i datorn!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

byta ben, någon?

Ja angående rubriken så slänger jag upp en äcklig bild också, var ute och fotade igår, det började med att stigen var helt lerig, vilket mina vita converse också blev samtidigt som jag skulle styra cykeln och bära allt jag hade med mig, myggen älskade mig så de satt i stora flockar på mina ben, helt sjukt var det. Men tänkte ju inte mer på det då, det är så fint att ta kort där eftersom det blir på en äng och även en lite sjö eller vad man kallar det bakom. Till kvällen började det klia och jag använde salva, idag är det bölder, jag kan inte ens räkna hur många myggbett jag har.. Måste till apoteket och köpa en till salva för den jag har är snart slut, håller tummarna att det är borta till helgen iaf, annars mååste jag ha långbyxor vilket som.
Imorse blev jag utringd till konsum så tackade såklart inte nej, glad för allt jag kan jobba, får hålla tummarna att jag kan få en av tjänsterna vi kunde söka.. Just fan! Jag skriver just nu från min nya dator, en acer blev det och jag är nöjd, nu känner jag mig inte lika tom längre! :)

Imorgon ska jag på möte med adecco som jag fick som jobbcoach och därefter till stallet, sen får det visa sig. Blir så less på att inte göra mer kul saker med vänner..
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

något för dom som väntar


I ditt bröst
Finns en kuslig maskin
Den har en röst
Och slukar dyrbar bensin
Den producerar hopp
Och kastrerar drömmar ibland
När den säger stopp
Så känner du just ingenting
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

bästa sexan

Tänkte bara säga till er mina kära vänner att jag vet EN bild på oss alla tillsammans!
Och det här är ett kall och ett hopp om att alla kan komma på kräftskivan nästa fredag!
Föresten jobbade jag sista dagen idag, tråkigt.. ge mig jobb!
Upptäckte iaf att jag hade två dagar att jobba vecka 34, great
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Allmänt / länka inlägget

   

sol & jobb

nu är det så att laptopen är inne på lagning då "gångjärnet" av någon konstig anledning bara gått sönder så man fick inte ens upp skärmen, men jag lever, jobbar på i solen som just idag, fan vad jag hade velat varit ledig idag, jag är blek..
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Allmänt / länka inlägget